SebaSan1981 3 697 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Mnie intetesuje zagadnienie języków w grze. Bo planowałem grać z dubem czeskim lub angielskim plus polskie napisy. Ale czy w UK dostanę taką wersję Henryka Drugiego? Czy będę zmuszony sprowadzać grę np z PL? Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Oby w Kuttenbergu nagle nie było masakrycznych spadków, albo miasto nie wyglądało na wymarłe. Cytuj
Dalhi 257 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Pewnie będą xd tam gdzie jest dużo npc procesor będzie odpalał tryb lotu na Marsa. Do tej pory nie było materiału z Kuttenbergu i chyba do czasu zejścia pełnego embarga na recenzje nic nie będzie wiadomo. Choć wydaje się że niedawno wyświetlał mi się materiał z wycieczki po mieści na youtube, ale nie oglądałem, do tego hooy wie z jakiej platformy. Staram się jak mogę nie zobaczyć za dużo. Cytuj
Symeon_88 34 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia No w Kuttenbergu może być ciężko. Cytując Henryka: "so many people in one place...so many arseholes" Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Trochę niepokojące że zbyt wiele z miasta nie pokazują. Cytuj
Shen 10 185 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia https://tech4gamers.com/kingdom-come-deliverance-2-banned-in-saudi-arabia/ Cytat Kingdom Come Deliverance II banned in Saudi Arabia, due to unskippable gay scenes in story mode. Zaimki tez beda? 1 Cytuj
Dalhi 257 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia (edytowane) Nikt nic nie donosił, równie dobrze to mogły być sceny z dwiema łaziebnymi. No ale hooy wie na tym etapie. Edytowane 15 stycznia przez Dalhi Cytuj
Shen 10 185 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Przy FF16 wystarczył jeden pocałunek dwóch kolesi do bana, dużo im nie trzeba. Cytuj
Symeon_88 34 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 2 godziny temu, Shen napisał(a): https://tech4gamers.com/kingdom-come-deliverance-2-banned-in-saudi-arabia/ Zaimki tez beda? Czyli, że Henryk będzie się bawił z Janem ptaszkiem? XD Cytuj
Symeon_88 34 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 38 minut temu, PiotrekP napisał(a): Chyba jego ptaszkiem Właśnie o to chodziło, gra słów Celowo napisałem ptaszkiem z małej litery. Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Co jak co, ale warzenie sznapsów to już powinno automatycznie się robić jak tylko mamy składniki. Cytuj
Dalhi 257 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia W jedynce jest perk który umożliwiał automatyczne warzenie znanych eliksirów. W dwójce go nie ma podobno, ale z tego co wyłapałem z jakiegoś materiału to możliwe jest wytworzenie kilku sztuk za jednym podejściem, chyba nawet 5-6 maksymalnie. Do tego są trzy czy cztery poziomy eliksirów, ich jakość zależy od świeżości użytych składników i tego jak dobrze idzie nam tworzenie według przepisów. Wczoraj wpadł mi taki film na youtube: Dla mnie to niewielkie zaskoczenie, bo trochę tych rpgów widziałem, w tym zwłaszcza pierwszą część, ale młodzi gracze chyba nie są świadomi że świat w grze może być reaktywny na nasze poczynania. Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Robienie ich pewnie tak samo jak w jedynce wygląda? Cytuj
Dalhi 257 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Podobnie, są jakieś zmiany ale nie znam szczegółów, animacje wyglądają płynniej i cały proces zdaje się być sprawniejszy a przynajmniej tyle wyłapałem z materiałów które oglądałem. Cytuj
Hubert249 4 324 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Posłuchałem dziś chwilę NRGeeka, który powiedział, że już to jest mocny kandydat do GOTY 2025 Ponoć poprawiona walka i wszystko co wkurzało w jedynce. Długa gra, bardzo długie questy, słowiański klimacik wylewa się z ekranu. Cytuj
Shen 10 185 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Teraz drama w druga strone, gra jest woke i dei, bo rezyser potwierdził gejoze Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia I teraz każda ma strona anuluje swe zamówienia, bo nie ma czarnych, a są geje Cytuj
Dalhi 257 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia (edytowane) Pewnie coś jest na rzeczy z tą sceną Spoiler Może chodzić o hooyka Istvana który miał swojego przydupasa, a raczej na pewno jeszcze tą mendę spotkamy i kto wie w jakich okolicznościach Może jeszcze na dokładkę łaziebne będą się zabawiać ze sobą jak je Jan Jaśko zwany Ptaszkiem zacznie obracać. Edytowane 18 stycznia przez Dalhi Cytuj
SpacierShark123 1 521 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Mimo że jestem w pierwszym rzędzie do rzucania błotem odbytniczym w WOKE tak tutaj nie widzę żadnego problemu. Jak dobrze rozumiem jakiś wątek gejowski, które zapewne jeszcze zostanie ukazany "śmiechowo" coś na zasadzie chłopa co przebierał się za babe w wieśku 3. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 36 minut temu, Shen napisał(a): Teraz drama w druga strone, gra jest woke i dei, bo rezyser potwierdził gejoze Czekamy na Figara który teraz napisze że jednak go lubią pracownicy w studio. Cytuj
Soban 4 167 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 58 minut temu, SpacierShark123 napisał(a): Mimo że jestem w pierwszym rzędzie do rzucania błotem odbytniczym w WOKE tak tutaj nie widzę żadnego problemu. Jak dobrze rozumiem jakiś wątek gejowski, które zapewne jeszcze zostanie ukazany "śmiechowo" coś na zasadzie chłopa co przebierał się za babe w wieśku 3. Albo jakis ksiadz bedzie dupil ministranta czy cos w ten desen, by pokazac hipokryzje kosciola. Jak unskippable to na pewno w glownym watku, wiec raczej Henryka dupa pozostanie ciasna jak po praniu/buzdygan nie ubrudzi sie w gnojowce. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 1 godzinę temu, Hubert249 napisał(a): Ważne, że czarnych nie ma. Powinna na rynku w większym mieście być klatka z murzynem czy innym arabem z opcją rzucania jajami w niego czy coś 2 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi