Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Boomcio napisał(a):

A w dniu premiery z półki sklepowej nie lepiej wziąść? Z ew opcją podjechania do MM :)

Chyba, że ten preorder coś dodaje.

A miałem kodzik rabatowy do wykorzystania akurat w ich sklepie internetowym. No i po pracy już nie musze jechać do sklepu po płytke tylko ma czekać sobie w paczkomacie pod samym domem ;)

• Plusik 1
Opublikowano
6 godzin temu, Rozi napisał(a):

No to pewnie nie, ale jednak smaczki łatwiej będzie wyłapać. Zadecyduję w piątek, czy jadę jedynkę, czy atakuję dwójeczkę :banderas:

Mimo wszystko chyba bałbym się siadać na wariata do jedynki od nowa, żeby zaraz potem wsadzać do napędu drugą część. Za duża to przygoda i mógłbym się zmęczyć - a trzeba też pograć czasem w coś jeszcze

:CoolStoryBro:

Opublikowano

Sam się zarzekałem po jedynce, że  kupię kiedyś tam, jak zmienię lapka, bo na konsoli na pewno grał nie będę. Pisałem o tym kilka razy. I co? I łajno. Hype wleciał, filmiki i opinie też swoje zrobiły. Teraz tylko mieć nadzieję, że tak samo się nie skończy- czyli porzucę granie na PS5, w 2028 kupię na PC za grosze a skończę w 2031 :D

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał(a):

Potwierdza się od zapowiedzi, Cryengine został przez Czechów ogarnięty i działa to wszystko ZNACZNIE lepiej niż Unreal 5 i KCD1 na nieudnanej czeskiej modyfikacji Cryengine. Pięknie wyciągnęli wnioski. 

Opublikowano
16 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Potwierdza się od zapowiedzi, Cryengine został przez Czechów ogarnięty i działa to wszystko ZNACZNIE lepiej niż Unreal 5 i KCD1 na nieudnanej czeskiej modyfikacji Cryengine. Pięknie wyciągnęli wnioski. 

Kurla na pro jak śmiga :obama:

Opublikowano

Cryengine chyba nie jest rozwijany na ten moment? Sprawdziłem i ostatnia wersja pochodzi z 2019 roku, więc Warhorse w zasadzie sami rozwijają go na swoje potrzeby i jak widać przez te kilka lat zrobili dużo, bo nie dość że gra wygląda znacznie lepiej i widać więcej szczegółów to i na podobnych sprzętach powinna chodzić nie gorzej niż pierwsza część pomimo sporej różnicy w jakości.

Wtorek, najpóźniej środa jakby się nie udało ściągnąć na premierę odpalam GOTY 2025. Miałem już nie pisać o pewnym kandydacie na grę roku, ale hooy jeszcze ludzie zapomną i zaczną jakieś bekowe paszkwile nominować już rozdaną nagrodą xd

• Haha 1
Opublikowano

Jak jeszcze zamawiałem preordery to też brałem z ME i za każdym razem gra była na premierę. Nie martwiłbym się raczej o to, Juleczki z customer service gówno wiedzą i nie warto marnować na nie czasu. 

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano

Jestem zachwycony tym jak to chodzi na konsolach.

Digital foundry zrobił super analizę.

Gdyby wszyscy producenci tak podchodzili do tematu to nawet przez minutę nie pomyślał bym o kupnie pro.

Byłem pewien że ta gra klęknie na starym ps i będzie powodem żeby kupić prosiaka.

I jeszcze ten vrr, wspaniałe to wygląda od strony technicznej, na tyle że jestem skłonny uwierzyć że nie będzie większych bugów i kupić na premierę .

• This 1