Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Rooofie napisał(a):

Jak jeszcze zamawiałem preordery to też brałem z ME i za każdym razem gra była na premierę. Nie martwiłbym się raczej o to, Juleczki z customer service gówno wiedzą i nie warto marnować na nie czasu. 

Faktycznie dziś od rana ruszyło w temacie zamówienia :) Byle do jutra, dawno tak na nic nie czekałem.

Opublikowano

Mnie eurortv nigdy nie zawiodło, zwłaszcza przy kolekcjonerkach od sony, gdzie inni anulowali. 

Jutro wieczorem odpalanie, choć nocki nie zarwę bo rano do pracy.

No i kusi czeski dubbing, ale z angielskim nie musiałbym tak zerkać na napisy. 

Opublikowano

Też dostałem potwierdzenie z Media Expertu, Jesus Christ be praised.

W ogóle są przecieki odnośnie stanu technicznego mapy z Kuttenbergiem? Mam nadzieję, że to nie będzie powtórka z rozrywki jak w Baldur's Gate 3, gdzie trzeci akt totalnie się sypał.

Opublikowano
27 minut temu, Antihero_ napisał(a):

Też dostałem potwierdzenie z Media Expertu, Jesus Christ be praised.

W ogóle są przecieki odnośnie stanu technicznego mapy z Kuttenbergiem? Mam nadzieję, że to nie będzie powtórka z rozrywki jak w Baldur's Gate 3, gdzie trzeci akt totalnie się sypał.

Skonczylem sluchac Rock i Borys i Borys mowi, ze jest sutter jakiś w miescie. Gra na pro. Dosc upierdliwy, ale on wybaczyl przez wzglad na jakosc produkcji.

• Dzięki 1
Opublikowano
5 minut temu, Hubert249 napisał(a):

Z godzinę kończy się embargo. Obstawiam 91% na meta. 

Tak wysoko? 

Imo 85 (jedynka miała 72).

Tak czy inaczej to jest must have dla wRPGowców na ten rok :). 

Opublikowano

Empik również dziś wysyła. Gold Edition ze steelbookiem zamówiony miesiąc temu, jest hype. :D

Również ciekaw jestem metascore, mimo, iż nie wpłynie on na moją decyzje o zakupie, sam ocenię jak ogram.

Jedynke chwile pograłem na series s, myślałem ukończyć przed dwójką, bo

na premierę gra mnie ominęła mimo ze interesowałem się nią jeszcze w czasach gdy zbierali na kickstarterze. Odpuściłem jednak, obejrzę chyba streszczenie fabuły na yt i od jutra zasiądę do, mam nadzieję, jednej z najlepszych gier tego roku, a może i nawet w ogóle. Nie mogę się doczekać, żeby odpalić to jutro na ps5 w 60 klatkach i wsiąknąć. :dance2: