Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Featured Replies

Opublikowano

Aha jak jest nieprzystępna dla casuala, to nie nie powinno się jej wysoko oceniać? Ciekawa logika :balon:

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 97,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie no z tą figurką to ludzie kochani są jakieś granice, wygląda jak gówno      

• nero2082
    nero2082

wrażenia na gorąco: jestem zauroczony oporowo, to jest totalny detox od ubiraków   żeby nie przedłużać: to co mnie najbardziej pokopało po głowie to warstwa fabularna,dla której po prostu ch

Opublikowano

Najważniejsze ,że sama gra jest :banderas:

Opublikowano
15 minut temu, SlimShady napisał(a):

Przesadzone oceny jak na tego typu grę, ciekawe czy się to utrzyma.

cooo? xDDDD

Opublikowano

Już jest pierwszy z 5/10 co go przytłoczyły systemy i przedstawienie grup społecznych w grze.

Opublikowano

Bardzo dobre recenzje, raczej bez zaskoczenia, choć podejrzewam że średnia będzie spadać i pojawi się kilka słabszych ocen dla klików.

Gra już się pobiera na dysk i jak nie wyskoczą z dużym patchem jutro to bez problemu ściągnę na dysk. 77 GB na steam, spodziewałem się więcej.

Miłej zabawy jutro chłopaki.

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano

84gb patcha do pobrania właśnie wskoczyło, pograłem chwilę na bazowym PS5 i jest baja :pepegasm:

Opublikowano

Jak walka tak jak w pierwszej czesci ciezka? Walka i 30klatek odrzucilo mnie mimo ze wiem ze to zacny tytul o ile widze klatki sa blizej 60 wiec super jak walka?

Opublikowano

Według opinii są trochę łatwiejsze. Podobno nawet chce się walczyć, choć w starciach z grupami nadal ryzyko zgonu jest spore.

Jutro się przekonamy. 

Opublikowano

Kurcze przesłuchalem cały materiał UV( co ważne grał na ps5 ) po 200h i jednak jest sporo problemów.

Przede wszystkim digital foundry które lubię i szanuję robiło testy na początkowych lokacjach i to nie oddaje pełni obrazu a wręcz zakłamuje rzeczywistość.

Są spadki FPS i to dość znaczne zwłaszcza na 2 mapce i w kuttenbergu( tu cały czas ściny)

Podobno wszystko działa gorzej od 2 mapki, loadingi, fast travel itd.

Do tego standardowe drobne błędy i bugi.

Szkoda, trochę rysa na diamencie.

Ograł bym to może za kilka MSC po paczach gdyby nie fakt że mam do końca lutego L4 i kiedy atakować takiego kolosa jak nie w takich okolicznościach.

Opublikowano

Moja już odebrana z paczkomatu. Ja w robocie, druga połówka niedawno wyszła, a tak to już by go instalowała. 

Opublikowano

Moja właśnie doszła zaraz instaluje. :3 

Edit po  jaki huj te dwie płyty xd

IMG_20250204_105659.jpg

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
9 godzin temu, Schranz1985 napisał(a):

Kurcze przesłuchalem cały materiał UV( co ważne grał na ps5 ) po 200h i jednak jest sporo problemów.

Przede wszystkim digital foundry które lubię i szanuję robiło testy na początkowych lokacjach i to nie oddaje pełni obrazu a wręcz zakłamuje rzeczywistość.

Są spadki FPS i to dość znaczne zwłaszcza na 2 mapce i w kuttenbergu( tu cały czas ściny)

Ograł bym to może za kilka MSC po paczach gdyby nie fakt że mam do końca lutego L4 i kiedy atakować takiego kolosa jak nie w takich okolicznościach.

Przypomina się Stalker 2, no dużo zależy od szybkości z jaką ogrywamy i hype'u. Niestety tak skomplikowane gry zawsze mają ten sam problem premierowy. 

Opublikowano
9 godzin temu, Schranz1985 napisał(a):

Atakuj. Takie już życie zagrajmera. Wymaga poświęceń.

Opublikowano

Na spokojnie grać, delektować się grą, a zanim dojdziemy do drugiej mapy to będzie paczyk ;)

Opublikowano

Ja nie mam ciśnienia, normalnie to mógłbym zagrać i za pół roku ale no kurde siedzieć w domu na L4 i walić gierkę po 8h na pełny etat to smakuje lepiej niż po 2h z doskoku wieczorami styrany po pracy.

Można się zatracić w tym świecie a o to chodzi .

Dlatego jadę zaraz do PB.

Jestem zawiedziony postawą DF bo uważałem ich za rzetelne źródło w tym świecie sprzedajnikow za wycieczkę do legolandu.