Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, TheProrok29 napisał(a):

Też jestem zdziwiony postawa DF. Do tej pory raczej nie miałem zastrzeżeń to ich analiz. Ale w Przypadku KCD2 śmiało można mówić że odwalili hałturę.

DF miało już parę wtop z niezwracaniem uwagi na ewidentne problemy a za to skupiając się na pozytywach, nawet w ostatniej gadaninie wspomnieli że ufają że pacze naprawią.

Opublikowano

Czyli co, skoro DF skompromitowane to jakie jeszcze rzetelne źródla informacji o technikaliach zostały oprócz Kiszaka, NRGeeka i forumowiczów z działu PC?

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

Tutaj taka analiza techniczna. Wydajnościowo jest w porządku, zwłaszcza, że tutaj zastosowano na PC ustawienia eksperymentalne ale przy okazji można zobaczyć jak małe wzrosty w surowej wydajności są na nowych rtx-ach, głównie mam na myśli 5080 względem serii 4xxx, gra nie obsluguje fg. 

Edytowane przez Qbon
  • Plusik 1
Opublikowano

Gierka zapowiada się kozaczko ale patch 83GB to żart, gdzie u mnie na wichurze będzie pobierać pewnie do 21:00. Ja dziękuję za takie wydania na płycie.

Sama gra na PS5 Pro bez patcha chodzi średnio. Grafika taka sobie (brak opcji trybu grafiki), drzewa trochę zbyt perfidnie się doczytują gdy jedziemy konno, a w oddali wszystko miga i świeci. Pograłem chwilę prolog na zamku i kawałek początku do pierwszego obózu. Siądę dopiero jutro bo na dziś nie widzę sensu. 

Opublikowano

Ja niestety muszę się przyłączyć do jebana studia - patch na wejściu bez którego gra tnie się W PIERWSZEJ SCENCE, działa gdzieś w 15 klatkach. Wyłączyłem i muszę czekać na ściągnięcie łatki, niestety od razu nastawienie do gry mi się zmieniło i siedzę wkurwiony.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał(a):

Ja niestety muszę się przyłączyć do jebana studia - patch na wejściu bez którego gra tnie się W PIERWSZEJ SCENCE, działa gdzieś w 15 klatkach. Wyłączyłem i muszę czekać na ściągnięcie łatki, niestety od razu nastawienie do gry mi się zmieniło i siedzę wkurwiony.

No właśnie się zastanawiałem czy ten pokaz slajdu jest u wszystkich czy tylko u mnie bo w tym momencie skończyło pobierać z płyty i się instalowała więc myślałem, że przez to :kekw:

Gorzej jak ten patch zbytnio nic nie poprawi i będziemy czekać na poprawną wersję jak z Cyberpunkiem :sadkek:

Opublikowano (edytowane)

Też negatywnie się zaskoczyłem tym patchem. Człowiek myślał od razu pogra trochę w trakcie pobierania aktualizacji, a tu taki zonk, gra bez niego chodzi tragicznie. :/ No nic, trzeba jeszcze trochę poczekać aż się pobierze, szacun za to dla Empiku bo wczoraj po 18 mail o wysyłce a dziś po 11 już gra w salonie do odbioru.

^up identycznie myślałem ze to tak tnie przez jednoczesną instalacje i aktualizacje podczas grania, specjalnie zajrzałem na forum zobaczyć czy tylko ja tak mam.

Edytowane przez Oski918
Opublikowano
18 minut temu, Patapon napisał(a):

Gierka zapowiada się kozaczko ale patch 83GB to żart, gdzie u mnie na wichurze będzie pobierać pewnie do 21:00. Ja dziękuję za takie wydania na płycie.

Sama gra na PS5 Pro bez patcha chodzi średnio. Grafika taka sobie (brak opcji trybu grafiki), drzewa trochę zbyt perfidnie się doczytują gdy jedziemy konno, a w oddali wszystko miga i świeci. Pograłem chwilę prolog na zamku i kawałek początku do pierwszego obózu. Siądę dopiero jutro bo na dziś nie widzę sensu. 

A ten patch do jakiej wersji aktualizuje grę ? U mnie jest 1.011 , może o 17:00 jeszcze wleci jeden.

Tak informacyjnie czeski dubbing (prawie 8GB)trzeba pobrać recznie w zawartości , defaultowo tylko angielski zaciąga.

Opublikowano

Odpaliłem na chwilę, odblokowali na steamie nawet przed 17, wsiąknie tutaj na dluuugie tygodnie, nie mam co do tego wątpliwości. Mam nadzieję tylko, że pojawi się zaraz jakiś mod na odblokowanie fps w cutscenkach, bo są w 30.