Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest z Wami nie tak chłopcy? 

8 godzin temu, Schranz1985 napisał(a):

U mnie tak średnio, hajp opadł.

Kupujesz grę bo miało być cacy i niby jest a odpalasz jakieś dialog i się sypie oświetlenie, coś zaczyna mrygac jak w jakiejś wersji alfa ....

W poe2 byłem beta testerem 200h a teraz tu robię za beta testera.

Serio nie można wydać dziś dopracowanej gry?

I nie mówcie mi że sie nie da bo rozmiar gry.

Przecież są, japońskie, sam w nie grasz często. 

Ja tym razem też poczekam na patche, bo mam jeszcze 2 gierki rozgrzebane, a ostatnio wszystko grałem dużego day1, więc czas na odpoczynek, po Stalkerze 2 mam trochę dość walki :D :). 

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał(a):

Prawda jest taka, że mają już drugiego karnego kutasa - jeden za tego patcha, drugi za to. Pierdolenia Vavry było co nie miara, a tu nagle wiatr zawiał w drugą stronę. Nie obchodzi mnie sam motyw tylko hipokryzja kolejnego studia.

Też mi się to nie podoba tzn w dupie mam patcha godzinka pobieraniap i z głowy ale wciskanie wątków LPG mnie zabolało. Z trzeciej strony, za 20mln euro to też bym wrzucił do swojej gry opcjonalne homo commando, tyle że bym nie pierdolil na twiterku głupot tylko powiedział jak jest tym bardziej że jak na razie to gra się broni wszystkim i jakies drobne dei nie przeszkadza mi osobiście mimo że mam ostre reakcje alergiczne na to cholerstwo. 

• beka z typa 1
Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Walka nie jest uproszczona trochę. Jest very easy teraz. Mi to się podoba. Fajnie też gra uczy wszystkiego na początku. Na PC wygląda i działa super.

Idzie się usmiac z tych dialogów niekiedy.

A spotkałeś stado wilków albo zdziczałe psy? To jest jak dla mnie hardcore gryzą jak pojebane i ciężko ich trafić mieczem, wszystkie zgony oprócz jednego to od tych kundli zapchlonych,nowe nemezis jak dla mnie :nvmnd:

• Haha 1
Opublikowano

Walkę z

Spoiler

Ptaszkiem przegrałem (wiem dlaczego), potem tych dwóch oprychów u Bożeny na pięści rozłożyłem, choć mieli jakieś bronie.

Dziś w końcu więcej swobody będzie, jak już zajmę się worami. Walkę trzeba będzie jednak potrenować/ ponownie się przyzwyczaić do niej. No i narobić sznapsów, bo po jedynce z modem mogę z rozpędu za dużo sejwować.

Już mogli to sobie darować, albo dać na nie auto warzenie jak mamy składniki. 

Tak, jestem leniwy.

Opublikowano

Mieliście tak, że pojawiło się info, że w jakiejś wiosce przyklepali wam kradzież, bo coś zginęło? A ja nawet nic nie ukradłem, bo mam ten hajs z obozu bandytów i jak król korzystałem z najdroższych usług w łaźni nawet się nie targując. Chyba naprawdę nie lubią tam obcych. :shieeet:

Opublikowano

Widziałem, że w recenzjach mówili, że straż potrafi Cię właśnie zatrzymać za kradzież i nie za bardzo znany jest powód zatrzymania, więc wychodzi na to, że bug.

Ja w gierkę na pewno wjadę, ale na razie mam w co grać. Połatają, potanieją, wyjdzie dlc to się kupi. 

Opublikowano
5 minut temu, Sedrak napisał(a):

Widziałem, że w recenzjach mówili, że straż potrafi Cię właśnie zatrzymać za kradzież i nie za bardzo znany jest powód zatrzymania, więc wychodzi na to, że bug.

Na ekranie ładowania wylosowało mi się info, że nawet jak Npc nie złapie Cię na kradzieży, a potem się skapnie, że coś mu zginęło, a widział Cię w pobliżu, to zgłosi, że to Ty zajumałeś.

• Plusik 1
Opublikowano

A ja tak se myślę, a co jeżeli Henryczek już w pierwszej części był kryptogejem? A co jeśli Geralt niby bałamucił czarodziejki, a tak naprawde w nocy gwałcił utopców? Tyle pytań i wątpliwości...

Opublikowano

Tak jak każdy płacze zawsze jak się pisze o aspektach graficznych i postuluje o założenie odrębnego tematu odnośnie grafiki w danej grze, to może by tak robić osobne tematy do dyskusji o preferencjach światopoglądowych i seksualnych.

• This 3
Opublikowano
38 minut temu, PiotrekP napisał(a):

A może to Janowi jego ptaszek nie wystarczał i chciał się dorwać do tego u Henryka? 

No właśnie, może chcial być Jan herbu dwa ptaszki XD

Opublikowano

Przecie to ten:

I bardzo kurwa dobrze - Paczaizm.pl

Mam taką kolejkę długich gier (Metaphor, Shin Megami V, za chwilę Yakuza Piraci), że nie wiem kiedy bym ruszył Henryczka. Ano i część pierwsza ukończona sto lat temu, a rozpoczęta ponownie i przerwana z rok temu - przydałoby się odświeżyć historyjkę i DLCki.

Z drugiej strony Day 1 + Steelbook może się nie pojawić ponownie w sprzedaży w przyszłości ;( 

Opublikowano

Cieszy, że gra rpg single player odnosi taki sukces. Szczegolnie, że dzis czytałem wypowiedz jakiegos garniturka z EA, że Dragon Age zawiódł, bo nie mial online.

Opublikowano

Widzę że liczba ludzi w grze na steam rośnie, powinna im jeszcze sporo podskoczyć bo wersja PC jest naprawdę w dobrym stanie i zbiera bardzo dobre recenzje od graczy.

Dzisiaj pograłem z czeskim dubbingiem i jest bardzo sympatyczny, no może Jan Jaśko im nie siadł i przy angielskim aktorze miernie wypada.

Opublikowano

Nie są to liczby Baldura (który jednak na premierę był exem na PC), ale powinni zaatakować premierowy wynik Starfielda na weekendzie. Wynik rewelacyjny. 

Jestem ciekawe co wykręci na Steam Wiedźmin Remake, 4, czy ten nowy polski RPG o wampirach :). Europejskie RPGi mają duszę :). 

image.thumb.png.2efab0dd417e89fb68bd66b142cbcf9a.png