Boomcio 4 265 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jprd milion lat grania w gry i zawsze, zawsze te pierwsze misje w erpegach typu: przynieś dziesięć łodyg mieszka lekarskiego, czy tam piętnaście żółtej pokrzywy zapowiadają dobrą zabawę i nadal cieszą mimo, że chciało by się JUŻ być władcą miecza, czy topora. 1 Cytuj
PiotrekP 2 052 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja szukam jagód do sznapsów. Pokrzyw mam ponad 100, a ich zero. Cytuj
Patapon 51 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Na PS5 Pro widoczki piękne (prolog bez patcha wyglądał okropnie) więc dzisiaj odpalając poczułem się jakbym dostał w łeb hehe. Jak ktoś wychowywał się na wsi to poczuje się jak w domu. 1 Cytuj
Boomcio 4 265 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 11 minut temu, PiotrekP napisał(a): Ja szukam jagód do sznapsów. Pokrzyw mam ponad 100, a ich zero. Nie lepszy pro tip pod sejwa bez sznapsa? Cytuj
Ukukuki 7 406 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja czekam na premierę na gogu, i tak ogrywam PoE2 teraz. Co do tego gejostwa to nie przekszadza mi xd jednak dziwnie to teraz wygląda w porównaniu do jedynki i komunikacji jaka wtedy była. Moim zdaniem nie powinno być żadnych nacisków na studia i niech robią gry tak jak uważają za słuszne. A różnorodność w średniowiecznej Europie można pokazać w zupełnie inny sposób niż wątki heteroseksualne czy murzyna z dalekich krain. Cytuj
Boomcio 4 265 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Patapon napisał(a): Na PS5 Pro widoczki piękne (prolog bez patcha wyglądał okropnie) więc dzisiaj odpalając poczułem się jakbym dostał w łeb hehe. Jak ktoś wychowywał się na wsi to poczuje się jak w domu. Ja już jestem w innej, równie epickiej miejscówce: (bardziej na północ) 1 Cytuj
PiotrekP 2 052 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Miałbym drugą walkę wygraną, ale przyleciał jakiś palant z tarczą i mogłem mu naskoczyć z tym kordelasikiem. Ogólnie masakrycznie szybko mi ta stamina siada przy blokowaniu, choć mam już pierwszy perk z nią wzięty. Cytuj
Donatello1991 1 480 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Miałbym drugą walkę wygraną, ale przyleciał jakiś palant z tarczą i mogłem mu naskoczyć z tym kordelasikiem. Ogólnie masakrycznie szybko mi ta stamina siada przy blokowaniu, choć mam już pierwszy perk z nią wzięty. A o czym i jakiej walce konkretnie piszesz hmm? Cytuj
PiotrekP 2 052 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Zwykli bandyci których już kilka razy spotkałem. Ten perk to coś z 20% mniejszym jej zużywaniem przy blokowaniu. Cytuj
Qbon 404 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ja póki co mimo, że początek po prologu to obecnie zwiedzam i nie ruszam głównych, chociaż na tym etapie zaraz będę musiał ale zająłem się najpierw Spoiler poszukiwaniem Orzecha a po drodze wpadłem na łowczego, który aktywował quest poboczny W międzyczasie podczas eksploracji trafiłem na jakiś obóz z pojedynczym zbirem i dzięki temu zdobyłem na starcie lepszy miecz i zbroję. Później podczas questa pobocznego trafiłem na 4 bandytów i udało się o dziwo na tym etapie sobie z nimi poradzić na raz. Zwykłe łażenie w świecie gry to potencjalna przygoda. Edytowane 3 godziny temu przez Qbon 1 Cytuj
messer88 6 792 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja dopiero zaliczyłem intro, ale widzę że spokojnie się zrobi z 100+h tutaj, piękna gra się zapowiada. Cytuj
nero2082 861 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu strasznie podoba mi się ile jest potencjalnych rozwiązań zwykłej bitki, np ta pierwsza koło Bożeny : - można z nimi pogadać i wcisnąć i jakiś kit - można się zakraść i udusić, ciała wyrzucić do stawu - schować się w krzakach i poczekać aż pies ich przegoni osobiście zrobiłem tak że dźgałem jednego po plecach jak rozmawiał, drugi uciekł:) wydawało się rozsądne xd tak samo otwarte są zadania główne we wsi typu "zdobądź kasę na ciuchy" : - jakieś zadania u wieśniaków - gra w kości, najlepiej z plebsem (boz Genowefą ze wsi obok bym nie grał bo mnie wyczyściła do 0) - kradzieże kieszonkowe i włamania (średnio mi to wychodzi, już dwie grzywny były) - zbieranie stuffu co wsiury dają na ofiarę przy ołtarzykach (też tak robicie prawda? prawda? xd) - atak na obóz bandytów (ryzykowne jak się ma jakiś marny sztylet ale mam takie plany) jestem oszołomiony tymi możliwościami, dają tutorial gdzie trzymają za rękę i za moment puszczają i nara, radź sobie sam uwielbiam tę gierkę. Cytuj
MarekCol 369 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu Ale epicko się czyta ten szok ludzi, co nie mieli styczności z GOTY 2018 xd 'Ale jakto, to tak można, tak nie wolno', 'nie widział mnie przesz jak kradłem chlep' xd Brak murzynów to też jakieś +2 do oceny we wspaniałej tradycyjnej Europie. Żydów też nie ma chyba. Cytuj
Qbon 404 Opublikowano 23 minuty temu Opublikowano 23 minuty temu Ja nie wiem za co mam się zabrać tutaj Zwłaszcza, że questy poboczne to nie są króciutkie zadania tylko rozbudowane z własną historia. Cytuj
MarekCol 369 Opublikowano 19 minut temu Opublikowano 19 minut temu Ruchaj piękne Czeszki. Z tego na bank jakieś perki wpadają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi