Butt 3 461 Opublikowano czwartek o 15:36 Opublikowano czwartek o 15:36 Złapali mnie jak wróciłem do wioski, spotkała mnie kara za tego wójta i konia. Mogłem zapłacić, ale chcieli prawie 2 koła groszy, więc wolałem przyjąć baty na pręgierzu. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano czwartek o 17:03 Opublikowano czwartek o 17:03 Są mapy skarbów jak w KCD1? bo jeszcze nie uświadczyłem, a to zawsze fajna opcja. Cytuj
Shankor 1 666 Opublikowano czwartek o 17:30 Opublikowano czwartek o 17:30 Na twitch.tv można zgarnąć ubranka do gry (po połączenia z kontem prism). https://www.twitch.tv/drops/campaigns?dropID=82f5ded8-d8a6-11ef-a1cc-0a58a9feac02 1 Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano czwartek o 18:28 Opublikowano czwartek o 18:28 Godzinę temu, .:marioo:. napisał(a): Są mapy skarbów jak w KCD1? bo jeszcze nie uświadczyłem, a to zawsze fajna opcja. Są, znalazłem jedną u przywódcy bandytów. 1 Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano czwartek o 18:45 Opublikowano czwartek o 18:45 Ale z tymi łopatami to dalej śmieszne trochę. Nie wierzę, że w tamtych czasach nikt ich nie miał w szopkach, tylko trzeba specjalnie szukac. Każdy powinien mieć. Cytuj
Rotevil 130 Opublikowano czwartek o 19:04 Opublikowano czwartek o 19:04 Nie no ten quest z szukaniem psa, to chyba jak na razie najgorszy ze wszystkich, ciągnie się to jak flaki z olejem 1 Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano czwartek o 20:12 Opublikowano czwartek o 20:12 Ja go dalej nie znalazłem, ale gdzieś mi się obiło o oczy że to trochę trwa. Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano czwartek o 20:13 Opublikowano czwartek o 20:13 Ja w miarę szybko zrobiłem. No długi dosyć i jeszcze ten koniec;/ Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano czwartek o 21:17 Opublikowano czwartek o 21:17 Jak ktoś chce szybko nawarzyć sznapsów do save to blisko chaty Bożeny idąc wzdłuż strumyka na wschód znalazłem koszyk z 20+ tych dwóch zielstw do tego potrzebnych. 2 Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano czwartek o 21:22 Opublikowano czwartek o 21:22 Ja już nazbierałem ile mi trzeba i trochę nawarzyłem. Byle odblokować to multiwarzenie, żeby mieć więcej sztuk. W końcu też zdobyłem lepszy outfit, bo zaciukałem dwóch bandytów co się wieśniaka czepili. Powoli do przodu. Ale widoki tutaj faktycznie są piękne momentami. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano czwartek o 21:29 Opublikowano czwartek o 21:29 7 minut temu, PiotrekP napisał(a): Byle odblokować to multiwarzenie, żeby mieć więcej sztuk nie wnikałem w to zbytnio ale właśnie raz wychodzą 2, czasem 3, nie wiem nawet czy ten perk wziąłem ale alchemia u mnie najbardziej rozwinięta obecnie przez te wywary. No i często zbieram i suszę zioła jeśli to też dodaje xp. A na jednej polance zobaczyłem zające to postanowiłem zapolować, no ciężko z tym łukiem przez 10min to dwa ustrzeliłem. Ale jest chęć to ćwiczyć bo w 1 zupełnie olałem łucznictwo. Cytuj
nero2082 868 Opublikowano czwartek o 23:34 Opublikowano czwartek o 23:34 warto się przejść do obozu koczowników bo zaraz obok jest obóz zbirów akurat aniołki słodko sobie spały to ich udusiłem we śnie duże profity bo skrzynki pełne fantów, jestem ustawiony na dalszą drogę Cytuj
Patapon 52 Opublikowano piątek o 00:10 Opublikowano piątek o 00:10 Szkoda, że u Cygana czasu nie mogę przyśpieszyć bo jak to zrobię nawet na godzinę to koń już zapada się pod ziemię. Wstydu nie mają, żeby tak okradać koniokrada. Cytuj
Schranz1985 701 Opublikowano piątek o 00:55 Opublikowano piątek o 00:55 6 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Ale z tymi łopatami to dalej śmieszne trochę. Nie wierzę, że w tamtych czasach nikt ich nie miał w szopkach, tylko trzeba specjalnie szukac. Każdy powinien mieć. Można kupić normalnie w sklepie u kupca w 1 z pierwszych wiosek za 6 smoczych monet. A pływać trzeba się nauczyć? To jakiś perk jest ? Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano piątek o 06:35 Opublikowano piątek o 06:35 A ja zacząłem grę od nowa po to, aby Spoiler Pokonać Ptaszka w sparingu Najpierw nie wiedziałem o co chodzi, ale kluczem do sukcesu idealne parowania i kontry, aż w końcu się zmęczył i poddał Cytuj
Bartg 5 574 Opublikowano piątek o 07:18 Opublikowano piątek o 07:18 Widoczki widoczkami, ale na dobrym sprzęcie audio udźwiękowienie jest fenomenalne Dźwięki przyrody to kosmos, u mnie pies siedzi na środku pokoju i kręci głową i szczeka non stop na dźwięki różnych zwierząt 1 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano piątek o 07:25 Opublikowano piątek o 07:25 Dowiedziałem się że na moim lapku gra chodzi w stanie akceptowalnym (co jest dziwne i nie wiem jak by w mieście było), więc mam pewną pokusę, która na pewno by mi ułatwiła granie w ten tytuł. Głównie zaoszczędziłbym sporo czasu, bo na konsoli i tak mały progres bym stracił. Trzeba było brać tak od razu i ewentualnie zrobić zwrot. Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano piątek o 09:21 Opublikowano piątek o 09:21 W końcu moje kombinatorstwo wyszło mi bokiem. Nie chciało mi się robić misji dla młynarza z wszystkimi podpunktami, więc postanowiłem zdobyć przedmiot od razu. No i poszedłem Spoiler włamać się od razu do piwnicy wójta bez przygotowań. Wskoczyłem do wejścia od piwnicy od góry, tak by mnie nie widział strażnik, który stoi za winklem. W środku przycupnąłem z kuszą w odległości od strażnika, który pilnował skrzynki z dokumentem dla młynarza, i zabiłem go dwoma strzałami. Zabrałem mu klucze i inne fanty, a także fanty ze skrzynki i wyszedłem po cichu przez dom wójta. Misja się udała, ale niestety jak odkryli ciało to i tak mi przyklepali morderstwo. Teraz jestem spalony w wiosce, albo zapłacę 3200 albo wypalą znamię Henrykowi na karku, żeby każdy widział. No trzeba będzie uciałać na ten mandacik. 1 1 1 Cytuj
Schranz1985 701 Opublikowano piątek o 09:36 Opublikowano piątek o 09:36 No i właśnie to jest zajebiste a nie save/load. 1 Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano piątek o 09:44 Opublikowano piątek o 09:44 Wiadomo i tak wolę uzbierać grosiwo, niż się bawić w te przygotowania do misji. Nie żałuję niczego. Gierka goty. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano piątek o 10:36 Opublikowano piątek o 10:36 58 minut temu, Schranz1985 napisał(a): No i właśnie to jest zajebiste a nie save/load. Na to nawet save/load nie pomoże. Hed o tym wspominał, że nawet po kilku godzinach mogą ci jakieś przestępstwo przyklepać. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano piątek o 10:55 Opublikowano piątek o 10:55 Ta czasem się zupełnie z dupy pokaże ta ikonka zajączka z lupą, tzn z dupy wygląda na to że działa jak ktoś mnie szuka nawet mimo tego że jestem wtedy w innej wiosce. A wczoraj mi się pomyliło i położyłem się w nie tym łóżku co trzeba i Spoiler Bożena z tekstem że chciałem ją zabić XD jebac stare baby! 1 Cytuj
XM. 11 262 Opublikowano piątek o 11:33 Opublikowano piątek o 11:33 36 minut temu, messer88 napisał(a): Ta czasem się zupełnie z dupy pokaże ta ikonka zajączka z lupą, tzn z dupy wygląda na to że działa jak ktoś mnie szuka nawet mimo tego że jestem wtedy w innej wiosce. A wczoraj mi się pomyliło i położyłem się w nie tym łóżku co trzeba i Pokaż ukrytą zawartość Bożena z tekstem że chciałem ją zabić XD jebac stare baby! Ta. A u mnie w misji z Paulina : Spoiler Najpierw zajebała typa, po czym podniosłem miecz którym Ona zabiła go i zaczęła spierdalac,że złodziej że mnie. Jest tu miejsce na poprawę. To samo jak zajebałem wieś dalej strzały, a strażnik złapał mnie za inne przewinienie, a i tak wziął też strzały - co one zachipowane są kurwa, że wie, że kradzione? Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano piątek o 11:41 Opublikowano piątek o 11:41 Mnie raz zgarnął strażnik jak tylko wyszedłem od skryby w Troskowicach, dwa metry za drzwiami i już tekst że mnie chce przeszukać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi