Donatello1991 1 482 Opublikowano piątek o 11:47 Opublikowano piątek o 11:47 To chyba głównie na początku gry się dzieje. Teraz jak już jakąś opinie mój Henryk ma to jest ok. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano piątek o 11:58 Opublikowano piątek o 11:58 dalej nie oglądam ale koorwa po 500 groszy blisko startu gry to się przejdę bo uciułałem może z 50-60 jak do tej pory. 1 Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano piątek o 12:11 Opublikowano piątek o 12:11 Też się przejdę, bo potrzebuję uzbierać te 3200. Jeszcze brakuje mi około 800. Te patenty na kradzież koni są dobre przez kilka dni, potem są limity, bo handlarz nie ma już zbyt wiele hajsu przy sobie. Tak samo u młynarza z opylaniem fantów. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano piątek o 12:16 Opublikowano piątek o 12:16 Ja dziś w planie wycieczka po psa, to 500 groszy oraz quest z malowaniem Spoiler byka xD Głównych narazie nie ruszam bo tutaj każda byle wyprawa do lasu okazuje się przygodą samą w sobie. Cytuj
Dalhi 242 Opublikowano piątek o 12:25 Opublikowano piątek o 12:25 To łażenie po lesie to piękna sprawa, co chwila jakieś fanty do znalezienia a to koszyk z jagodami do sznapsa, a to komuś trzeba ryja obić. Po chwili ktoś nas napadnie i jest okazja potrenować Henryczka. Jakiś handlarz opowiedział mi o wypadku jego wozu i na miejscu całkiem ładna sumka do zgarnięcia ze sprzedaży wszystkiego co zostawili. Nawet rzucanie kamieniami w ptasie gniazda nagradza xd. Cudna to gra, do tego krajobrazy przepiękne i na razie nie tęsknię za koniem. Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano piątek o 12:59 Opublikowano piątek o 12:59 I co w miarę progresu więcej błędów się pojawia, czy jest ok? Gracie z dubbem czeskim, czy angielskim? Cytuj
Wredny 9 882 Opublikowano piątek o 13:08 Opublikowano piątek o 13:08 1 godzinę temu, nero2082 napisał(a): msg od znajomej twarzy W PS Access towarzyszył łysemu w trakcie grania nawet. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano piątek o 13:24 Opublikowano piątek o 13:24 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Gracie z dubbem czeskim, czy angielskim? ang żeby rozumieć co gadają jak się gdzieś łazi bez czytania 1 Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano piątek o 13:56 Opublikowano piątek o 13:56 (edytowane) Ja gram z czeskim dublażem, który stanowi miód dla moich uszuAngielskie "fuck" nie brzmi tak swojsko, jak "kurva" No i jest wczuwka w ten klimat średniowiecznych Czech. Właśnie mieliśmy Spoiler z panem Ptaszkiem bijatykę, po której zakuto nas w dyby I teraz chciałbym wybrać się na poszukiwania Spoiler Orzecha Edytowane piątek o 14:01 przez Paolo1986 Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano piątek o 14:05 Opublikowano piątek o 14:05 Goldzik zakupiony, w następnym tyg zaczynam przygodę, widzę, że zdania co do dublażu są podzielone, no ale jednak też chyba wlatuje w angielski, chociaż czytając opinie o tym czeskim dublażu. W sumie trochę szkoda, że nie ma polskiego, mogłoby to wyjść zajebiście akurat w KCD. Cytuj
Bartg 5 574 Opublikowano piątek o 14:06 Opublikowano piątek o 14:06 Polski by siadł, bo czasem dziwnie brzmią typowo polskie imiona typu Bożena mówione po angielsku (BOSHENA), ale czeski? No bekowy jest, pasuje do klimatu, ale tylko na chwile można z ciekawości włączyć. Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano piątek o 14:07 Opublikowano piątek o 14:07 10 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Ja gram z czeskim dublażem, który stanowi miód dla moich uszuAngielskie "fuck" nie brzmi tak swojsko, jak "kurva" No i jest wczuwka w ten klimat średniowiecznych Czech. Właśnie mieliśmy Pokaż ukrytą zawartość z panem Ptaszkiem bijatykę, po której zakuto nas w dyby I teraz chciałbym wybrać się na poszukiwania Pokaż ukrytą zawartość Orzecha A jak NPCe gadają coś tam w tle, to są napisy? Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano piątek o 14:07 Opublikowano piątek o 14:07 10 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Angielskie "fuck" nie brzmi tak swojsko, jak "kurva" mówią to drugie często Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): A jak NPCe gadają coś tam w tle, to są napisy? napisy są przy npc więc trzeba się na nich patrzeć wtedy, a nie sprawdzałem opcji odnośnie napisów czy można je dać gdzieś normalnie 1 1 Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano piątek o 14:08 Opublikowano piątek o 14:08 Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): A jak NPCe gadają coś tam w tle, to są napisy? Napisy w naszym ojczystym języku Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano piątek o 14:08 Opublikowano piątek o 14:08 1 minutę temu, messer88 napisał(a): mówią to drugie często a to dobrze, w sensie, że w ang lecą słowiańskie kurwy. Teraz, Paolo1986 napisał(a): Napisy w naszym ojczystym języku Tak tak, ale jak np. NPC coś pierdoli w tle z oddali, to lecą napisy? Taki random, wiesz o co chodzi. 2 minuty temu, messer88 napisał(a): mówią to drugie często napisy są przy npc więc trzeba się na nich patrzeć wtedy, a nie sprawdzałem opcji odnośnie napisów czy można je dać gdzieś normalnie a ok, wszystko jasne, dzięki Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano piątek o 14:10 Opublikowano piątek o 14:10 @KrYcHu_89dotyczy to też randomów Ogólnie, aby grać z czeskim dublażem, to trzeba go ściągnąć, ale trwa to tylko chwilę. Tak przynajmniej miałem na PS5. 1 Cytuj
Schranz1985 701 Opublikowano piątek o 14:15 Opublikowano piątek o 14:15 Czyli eurogamer miał rację 6/10. Też mnie irytuje ta gra. Mam questa żeby coś wykopać a nie mam łopaty. Mam questa żeby znaleźć wóz a skrzynki z wozu są w wodzie gdzie nie mogę podejść. Niby fajny open world ale trzeba sporo się namęczyć żeby się przekopać przez te głupotki. Życie mnie męczy, nie po to kupuję grę żeby z nią też się męczyć. 6/10 to uczciwa ocena . 1 Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano piątek o 14:17 Opublikowano piątek o 14:17 @Paolo1986 ty jeszcze nie w łaźni? Cytuj
Qbon 406 Opublikowano piątek o 14:18 Opublikowano piątek o 14:18 Ta gra ma taką samą magię jak RDR2, zresztą przy pierwszym KCD bylo podobnie, człowiek wsiada na konia i jedzie powoli, normalnym tempem podziwiając widoki, nigdzie się nie spiesząc. 1 Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano piątek o 14:21 Opublikowano piątek o 14:21 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 ty jeszcze nie w łaźni? Jeszcze takowej nie znalazłem. Na razie musiały mi wystarczyć balie z wodą Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano piątek o 14:24 Opublikowano piątek o 14:24 Za to polskie tłumaczenie napisów z eng głosów raz ugrzecznione, a raz kurva wrzucona choć jej nie ma. Ja tam wolę angielskie głosy, bo brzmią całkiem spoko. Cytuj
kudlaty88 504 Opublikowano piątek o 14:28 Opublikowano piątek o 14:28 Znalazłem pierwszy skarb brunszwika czy jak mu tam z tego dlc za preorder. Powodzenia z celowy szukaniem, gdybym z chęci eksploracji nie skręcił w krzaki wychodząc od jednego zielarza to bym za cholerne tego nie znalazł. Strefa w której Henryk odpala monolog że to to miejsce ma może z 50m średnicy a i tak z 5 minut latałem po chaszczach nim znalazłem wejście. Xd. Jak ta gra nie dostanie ode mnie goty i inne gry ja wygryza z top 3 to będzie najlepszy rok w giereczkowie od dobrych 20 lat. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano piątek o 14:42 Opublikowano piątek o 14:42 Myślę, że jedynym tytułem, który mógłby zdetronizować KCD2 w kategorii GOTY 2025, to tylko GTA 6 Cytuj
Hubert249 4 312 Opublikowano piątek o 14:43 Opublikowano piątek o 14:43 W jakiej wersji językowej gracie? angielski średnio pasuje w dodatku kaleczą, oryginalne imiona i nazwy miejscowości. Z drugiej strony po czesku ciężko się gra. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano piątek o 14:45 Opublikowano piątek o 14:45 Wyżej mieliśmy dyskusję na ten temat 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi