Butt 3 461 Opublikowano sobota o 10:17 Opublikowano sobota o 10:17 Pies to imo podstawa, warto go odnaleźć jak najszybciej, bo bardzo pomaga w walce. A jak mu podbijemy skille i perki, to już w ogóle. Sam będzie w stanie załatwić zbira, kiedy ja się zajmuje drugim. Jeszcze dałem jakiegoś perka, że exp pieska nabije się szybciej i mam już 22 lv, kiedy inne są daleko w tyle. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano sobota o 10:17 Opublikowano sobota o 10:17 (edytowane) Ja na razie skończyłem u młynarza, gdzie Spoiler A jakże zacząłem ćwiczyć otwieranie zamków i kradzież kieszonkową. W ogóle ciekawy sposób pozbawienia Henryka umiejętności z pierwszej części wymyślili twórcy Spoiler Upadek z wysokości na bandytę w prologu, pewnie uderzył głową w głowę Potem chcę się wybrać do kowala i do tego mistrza walki. Edytowane sobota o 10:18 przez Paolo1986 Cytuj
_Red_ 12 103 Opublikowano sobota o 10:29 Opublikowano sobota o 10:29 Odpaliłem jedynke dla odświeżenia fabuły i juz mam 1h spędzoną na wczytywaniu trzy razy misji z wiesniaczkami i halucynogenną maścią w lesie, bo gra łapie nieskończony loading na cutscence. Jeszcze mniej czekpointow niech będzie w dwojce przy tej jakości, to będzie smuteczek. Albo Henryk ciągle bedzie pod wplywem sznapsow. 1 Cytuj
GSPdibbler 176 Opublikowano sobota o 10:29 Opublikowano sobota o 10:29 Po co oni dawali Mudzyna, jak różnorodność odfajkowali dając cały tabor cygański. Hejnene! Właśnie tam się dostaje zadanie z tą babka opiekująca się rannym w jaskini. Btw. Spoiler Tam na górze tych skałek jest skrzynka i krzyżyk, przy którym jest fajna błyskotka. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano sobota o 12:15 Opublikowano sobota o 12:15 @_Red_ w dwójce checkpointów jest więcej z tego co zauważyłem. 1 Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano sobota o 13:34 Opublikowano sobota o 13:34 Co wybraliście do namalowania Spoiler Na byku? Dobre opcje xd Niestety tylko wszedł tam chłop jak był wybór i reputacja szoruje po dnie w tamtej wsi. Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano sobota o 16:21 Opublikowano sobota o 16:21 Ponad 200k juz na steam. Cytuj
addhoc 66 Opublikowano sobota o 16:37 Opublikowano sobota o 16:37 (edytowane) Gdyby twórca KCD 2 czytał przypadkiem to frum to polecam zamiast tematem lpgq+ zająć się zawieszaniem gry z dupy, problemów z dźwiękiem i oświetleniem i ogarnięcie tego pssr (PS5). Poza tym fabularnie jest to poziom questów z W3 czyli wspaniale. Historia angażuje i grać się chce by zobaczyć co tam się odwali dalej. Dawno mnie żadna gra tak nie wciągnęła. Edytowane sobota o 16:40 przez addhoc Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano sobota o 16:47 Opublikowano sobota o 16:47 Biedny Ignacy Za to wilki mi napsuły krwi, faktycznie szybkie bestie, ale tak samo padają. Jak już uda się je trafić. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano sobota o 16:51 Opublikowano sobota o 16:51 U mnie przeżył Ignaś, za wilkami nie warto machać mieczem tylko czekać aż same zaatakują blok i kontra. Cytuj
Bielik 762 Opublikowano sobota o 17:01 Opublikowano sobota o 17:01 Wilki są moim zdaniem proste do pokonania Spoiler Bandyci co ukradli konia łowczemu w sumie też, ale jest na południu taki obóz kumanów w lesie z którym obecnie nie mam żadnych szans, za szybko mi spada wytrzymałość, a oni atakują jak szaleni bez wytchnienia w tym samym czasie Nie pamiętam kiedy tak czekałem na chwilę wolnego czasu żeby odpalić konsolę i zanurzyć sie w grze. Najlepszy RPG od premiery baldura bożego, w sumie te dwie gry i dłuuugo długo nic jeśli chodzi o poziom rozgrywki i mechaniki. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano sobota o 17:52 Opublikowano sobota o 17:52 Orzech odnaleziony, teraz tylko nauczyć go podstawowych komend- Do nogi, waruj, zabij... Ale wszystko po kolei. Pierwsza wizyta u łaziebnych zaliczona, należało mi się. 1 Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano sobota o 18:21 Opublikowano sobota o 18:21 Też szukam łaźni, aby się porządnie umyćZdaje się, że wiem już, gdzie takowej szukać. Kieruje mnie tam jedno z zadań od młynarza Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano sobota o 18:26 Opublikowano sobota o 18:26 Łaźnia jest w karmczie, kawałek na północ od tej miejscowości na "Z", na zachód od Trosk. Cytuj
XM. 11 262 Opublikowano sobota o 18:32 Opublikowano sobota o 18:32 40 minut temu, PiotrekP napisał(a): Orzech odnaleziony, teraz tylko nauczyć go podstawowych komend- Do nogi, waruj, zabij... Ale wszystko po kolei. Pierwsza wizyta u łaziebnych zaliczona, należało mi się. Nie warto - dużo hajsu, jedno stekniecie i nawet cycka nie można zobaczyć. Lipa. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano sobota o 18:33 Opublikowano sobota o 18:33 (edytowane) @PiotrekPWłaśnie w tamtym kierunku zmierzamPo drodze trafiłem na jakąś stodołę, gdzie mieszka pijak. Spał sobie, a ja zwędziłem mu jakąś błyskotkę Edytowane sobota o 18:33 przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano sobota o 18:34 Opublikowano sobota o 18:34 1 minutę temu, XM. napisał(a): Nie warto - dużo hajsu, jedno stekniecie i nawet cycka nie można zobaczyć. Lipa. Niestety, to nie jak wizyta w burdelu w Novigradzie. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano sobota o 18:57 Opublikowano sobota o 18:57 W jedynce było kilka "gorętszych" momentów. Tutaj też pewnie coś się trafi Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano sobota o 19:07 Opublikowano sobota o 19:07 W sumie "dwa" to już kilka Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano sobota o 19:21 Opublikowano sobota o 19:21 Hej, tam, skąd pochodzę, dwóch to już tłum Cytuj
Rotevil 130 Opublikowano sobota o 19:26 Opublikowano sobota o 19:26 (edytowane) Ciekawy jestem jak poradzicie sobie z misją "Komu bije dzwon" ja myślałem, że wysiądę, pewien etap jest na 100% zbugowany Edit: Róbcie tam wszystkie zadania po kolei, bo ja to na hurra zawsze robię i coś się musiało schrzanić xD Edytowane sobota o 19:56 przez Rotevil Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano sobota o 20:35 Opublikowano sobota o 20:35 Godzinę temu, Rotevil napisał(a): Ciekawy jestem jak poradzicie sobie z misją "Komu bije dzwon" ja myślałem, że wysiądę, pewien etap jest na 100% zbugowany Edit: Róbcie tam wszystkie zadania po kolei, bo ja to na hurra zawsze robię i coś się musiało schrzanić xD Też jestem trochę do przodu z fabułą i poradziłem sobie za drugim podejściem. Nie było takie trudne imo. Teraz trochę zwolniłem i wracam do pierwszych misji pobocznych, które jeszcze nie dokończyłem, jak chociażby z tym bykiem, albo lutnią. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano sobota o 20:59 Opublikowano sobota o 20:59 Pierwsza łaźnia w końcu zaliczonaWpadły nowe misje poboczne Spoiler O odzyskaniu lutni i znalezieniu Pauliny Gra się świetnie Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano sobota o 21:18 Opublikowano sobota o 21:18 1200 groszy już prawie na koncie, a jeszcze trochę z fantów z skrzyni wpadnie. W zadaniu poszukiwawczym od Bożeny (jak do niej wrócimy) Spoiler pogodziłem obie strony i przyjąłem te 50 groszy. Chciałem zabrać fanty od typa pod koniec, ale wolałem wrócić od razu Miałem też pierwszą ulewę, klimat i dźwięki jak podczas prawdziwej Gra ma pewne bolączki, Orzech wlazł łbem w cyce siedzącej łaziebnej, ale to nic. No i chyba nie da się fryza zmienić, albo te łaziebne się w tym nie specjalizują. W jedynce nawet brodę można było mieć. Cytuj
addhoc 66 Opublikowano sobota o 22:09 Opublikowano sobota o 22:09 (edytowane) 2 godziny temu, Rotevil napisał(a): Ciekawy jestem jak poradzicie sobie z misją "Komu bije dzwon" ja myślałem, że wysiądę, pewien etap jest na 100% zbugowany Edit: Róbcie tam wszystkie zadania po kolei, bo ja to na hurra zawsze robię i coś się musiało schrzanić xD Gra nie pomaga a ten upływ czasu też z dupy. Spokojnie. Później, w momencie, że tak powiem "transferowym" są dwie fantastyczne misje które powtarzałem kilkanaście razy bo gierka oszukuje i dba o to byś zbyt szybko i cwano sobie nie poradził. Edytowane sobota o 22:13 przez addhoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi