Rotevil 130 Opublikowano sobota o 22:13 Opublikowano sobota o 22:13 No to nie mogę się już doczekać jak z tym moim stylem gry poradzę sobie w tych nadchodzących fantastycznych misjach Cytuj
addhoc 66 Opublikowano sobota o 22:25 Opublikowano sobota o 22:25 Sposobem i cierpliwością trzeba bo potrafi wkurwić. Ale historia wynagradza te ułomności. Cytuj
kudlaty88 504 Opublikowano niedziela o 00:59 Opublikowano niedziela o 00:59 5 godzin temu, Rotevil napisał(a): Ciekawy jestem jak poradzicie sobie z misją "Komu bije dzwon" ja myślałem, że wysiądę, pewien etap jest na 100% zbugowany Edit: Róbcie tam wszystkie zadania po kolei, bo ja to na hurra zawsze robię i coś się musiało schrzanić xD Właśnie zrobiłem tego questa, robiłem wszystko po swojemu czyli skradanie omijanie kolejności zadań i nic się nie zesrało. Może miałeś pecha. Jak gra dalej utrzyma poziom zadań to Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano niedziela o 07:27 Opublikowano niedziela o 07:27 Ja nie spieszę się z wątkiem głównym. Zwiedzam sobie, robię zadania poboczne, w trakcie których odblokowuję kolejne poboczne questy. Są one długie i trzymają naprawdę wysoki poziom Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano niedziela o 07:58 Opublikowano niedziela o 07:58 Dziś się w końcu do Kocura wybiorę, bo wczoraj już mi się nie chciało. Pod koniec jeszcze się alchemią bawiłem. No i pierwsza gra w kości wygrana choć myślałem że przegram, ale typek był zbyt chciwy. Cytuj
Tralalala 6 Opublikowano niedziela o 08:02 Opublikowano niedziela o 08:02 Piękna jest ta gra, przepiękna rozbudowanie questów, dialogi, postaci, humor, walka, progresja postaci - no wszystko tu siedzi. Na bazowym PS5 trochę gliczy graficznych się zdarza i raz zawiesiło mi postać po grze w kości (nie mogłem wstać od stolika). Na dziś zaplanowałem kradzież (albo i nie xd) przepięknego xd słupa majowego. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano niedziela o 08:21 Opublikowano niedziela o 08:21 Ja ciągle chcę odzyskać Spoiler Orzecha Robię tę misję, ale po drodze ciągle coś innego wpada Spoiler Na prósbę żony szukałem pewnego łowczego, który okazał się pijany i siedział na drzewie, uciekając przed wilkami. Oczywiście musiałem je pokonać, a on spadł i skręcił kostkę, więc musiałem go nieść Cytuj
Tralalala 6 Opublikowano niedziela o 08:28 Opublikowano niedziela o 08:28 Powiedzcie koledzy jedną rzecz, jeśli wynajmę pokój w jakiejś knajpie, w skrzyni umieszczę trochę fantów a potem wezmę spanie całkowicie gdzie indziej to w tej drugiej skrzyni będą przeniesione fanty? Ogólnie zaczyna mi doskwierać brak miejsca, kradzione fanty trochę udźwigu zabierają a jeszcze nie mam konia z jukami. btw obok chaty rybaka, u którego pytamy o Orzecha jest gość zajmujący się skórowaniem zwierząt, można się do jego chaty dostać od tyłu przez okno a ma tam sporo wartościowych skór Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano niedziela o 08:34 Opublikowano niedziela o 08:34 @TralalalaTak samo jak w jedynce, można chować rzeczy do skrzyni w jednym miejscu, a odebrać je możesz w innym. 1 Cytuj
Rotevil 130 Opublikowano niedziela o 08:47 Opublikowano niedziela o 08:47 7 godzin temu, kudlaty88 napisał(a): Właśnie zrobiłem tego questa, robiłem wszystko po swojemu czyli skradanie omijanie kolejności zadań i nic się nie zesrało. Może miałeś pecha. Jak gra dalej utrzyma poziom zadań to To jak ominąłeś tego strażnika przy schodach w dół wracając od tego chorego kapitana Tomasza z kaplicy? Bo próbowałem wszelkimi sposobami odwrócić jego uwagę kamykami, ale w ogóle nie reagował i musiałem sprintem ominąć wszystkie korytarze w tym zamku będąc na cenzurowanym, czyli miałem tę ikonkę krat, że jestem cały czas poszukiwany. Cytuj
addhoc 66 Opublikowano niedziela o 08:57 Opublikowano niedziela o 08:57 Trzeba rzucić kamieniem w drzwi po jego lewej stronie. Inaczej nie będzie reagował. Też się męczyłem. Poza tym nie trzeba szukać ziół, są wszystkie w skrzyni. 1 Cytuj
Dalhi 242 Opublikowano niedziela o 09:27 Opublikowano niedziela o 09:27 Dopiero dzisiaj odkryłem że do odebrania miałem całkiem schludne ubrania łowczego, to chyba bonus za wcześniejszy zakup gry. A ja tyle czasu w łachach chodziłem. To zadanie z odnalezieniem zbroi Bruncwika to będzie ciężka sprawa, nie bardzo wiem gdzie szukać, ale może kiedyś przypadkiem natrafię. Muszę lepiej okolicę poznać. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano niedziela o 09:36 Opublikowano niedziela o 09:36 Co jest z tym tym atakiem góra i boki u Kocura? Za cholerę mi to wejść nie chce. Zerkam na YT i też nic to nie daje. Albo od złej strony, albo nie kończę tego. Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano niedziela o 09:42 Opublikowano niedziela o 09:42 5 minut temu, PiotrekP napisał(a): Co jest z tym tym atakiem góra i boki u Kocura? Za cholerę mi to wejść nie chce. Zerkam na YT i też nic to nie daje. Albo od złej strony, albo nie kończę tego. Uderz od góry a potem nic nie ruszaj gałką. Też robiłem góra prawa lewa czy jak to tam i jie wchodziło. Uderzyłem góra i tylko potem uderzyłem 2 razy jeszcze. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano niedziela o 09:47 Opublikowano niedziela o 09:47 Wtedy jest to samo. Zły kierunek, albo nie skończone. Już 40 minut nad tym siedzę i raz mi siadło chyba cudem. Szlag mnie trafi zaraz. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano niedziela o 09:54 Opublikowano niedziela o 09:54 Mnie szlag trafiał z kolei, jak ćwiczyłem ogłuszanie na tym parobku młynarza Krejzla. Na kilkanaście prób za każdym razem się wyrywał, a jestem pewien, że robiłem dobrze. Tam pewnie muszę mieć więcej siły. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano niedziela o 10:04 Opublikowano niedziela o 10:04 38 minut temu, Dalhi napisał(a): To zadanie z odnalezieniem zbroi Bruncwika to będzie ciężka sprawa, nie bardzo wiem gdzie szukać, ale może kiedyś przypadkiem natrafię. Muszę lepiej okolicę poznać. spokojnie znajdziesz jeśli będziesz się włóczył po lasach itp i rozglądał, ja mam już 3 elementy. Jaki czas u Was na odzyskanie konia i orzecha? Ja to łaziłem z buta dobre 15h xD w tym cały quest chain z orzechem. A sam Orzech to jest dobry koks w walce, przydatny potrafi zagryźć zbójów sam, z tym jest inny problem bo w gęstwinie krzaczorów czy traw czasem nie mogę później zlokalizować ciała żeby zebrać itemy. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano niedziela o 10:08 Opublikowano niedziela o 10:08 Ja mam 9 godzin, a od jakichś 2 mam już swojego koniaSzukam cały czas psa, ale ciągle coś innego po drodze wpada Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano niedziela o 10:18 Opublikowano niedziela o 10:18 24 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Mnie szlag trafiał z kolei, jak ćwiczyłem ogłuszanie na tym parobku młynarza Krejzla. Na kilkanaście prób za każdym razem się wyrywał, a jestem pewien, że robiłem dobrze. Tam pewnie muszę mieć więcej siły. Nie musisz mi siadło też za 30 razem którymś. 30 minut temu, PiotrekP napisał(a): Wtedy jest to samo. Zły kierunek, albo nie skończone. Już 40 minut nad tym siedzę i raz mi siadło chyba cudem. Szlag mnie trafi zaraz. Heh no wkurzało to, ale siadło jakoś. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano niedziela o 10:19 Opublikowano niedziela o 10:19 Nie wiem czy to był bug, czy jaki wuj, ale wczytałem save przed tym spotkaniem z Kocurem. Całość wraz z walką z nim siadła od razu. Dobrze, że miałem zapas bandaży. Ten ich obóz jest mega klimatyczny. Po tym jak obmyłem się w balii, Orzech stanął na dwóch łapach i napił się z niej tej brudnej wody. Widać lubi jak jest doprawiona krwią. Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano niedziela o 10:20 Opublikowano niedziela o 10:20 Aha jak ktoś gra z polskimi napisami to jak będziecie robić perfumę minthe to jest błąd tłumaczenia i ma być wino, a nie woda. 2 Cytuj
Dalhi 242 Opublikowano niedziela o 10:21 Opublikowano niedziela o 10:21 Ja dalej się włóczę z buta, ciągle jest coś ciekawego a i o Henryczka trzeba zadbać. Plus jest taki, że nazbierałem trochę fantów, zrobiłem sobie miecz, trochę w alchemię się pobawiłem. Mam kilkanaście godzin, chyba 12 czy 13. Dzisiaj rano pierwszy raz gra się wysypała jak odchodziłem od stanowiska alchemicznego. Wczoraj chyba z siedem razy podchodziłem do bandy pięciu zbójów, miałem problem żeby ich pojedynczo odciągnąć a dwóch było całkiem nieźle opancerzonych. Koniec końców było warto, mieli niezłe fanty w skrzyni. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano niedziela o 10:24 Opublikowano niedziela o 10:24 Na północ od zamku jest zielarz który daje tipa odnośnie pobliskich bandytów, jeden całkiem niezły ma gear. Ja miałem już podobny ale zawsze to extra grosze wpadają. Do tego free książka w pobliżu. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano niedziela o 10:31 Opublikowano niedziela o 10:31 Walka z grupą to dalej pewna śmierć, bo stamina schodzi do zera i nie ma szans na blok czy atak. Do tego niektórzy chamsko spamują atakami. Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano niedziela o 10:33 Opublikowano niedziela o 10:33 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Walka z grupą to dalej pewna śmierć, bo stamina schodzi do zera i nie ma szans na blok czy atak. Do tego niektórzy chamsko spamują atakami. Dlatego psina się przydaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi