Paolo1986 876 Opublikowano wczoraj o 06:48 Opublikowano wczoraj o 06:48 (edytowane) Odzyskałem swojego pieskaBardzo pomocny jest w starciach, szybko 3 kolejne poziomy umiejętności wpadły. Wróciłem też do Troskowic Spoiler W poszukiwaniu Pauliny Ludzie po akcji z prologu bardzo mili, nie chowali już urazy Spoiler Tymczasem w ramach "pokuty" obsłużyłem kilku kumanów. Ale stanąłem po ich stronie, co skończyło się kolejną bójką z wieśniakami Ciekawe, jak mnie przyjmą następnym razem Trafiłem za to z tymi kumanami do ich obozu i zaczęliśmy popijawę Zobaczymy, jak dalej akcja się rozwinie Edytowane wczoraj o 06:50 przez Paolo1986 1 Cytuj
Bartg 5 574 Opublikowano wczoraj o 07:37 Opublikowano wczoraj o 07:37 Piesek jest mocno OP i szybko się leveluje, fajnie też wygląda cały ujebany we krwi po jakiejś walce Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano wczoraj o 07:48 Opublikowano wczoraj o 07:48 Ja swojego dalej nie mogę pochwalić. Guzior jest nieaktywny. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano wczoraj o 08:45 Opublikowano wczoraj o 08:45 Może musisz go nakarmić? Po akcji Spoiler Z wilkami Miał 49 pkt posłuszeństwa, ale dostał ze 4 sztuki mięsa i od razu posłuszeństwo 99 1 Cytuj
Bartg 5 574 Opublikowano wczoraj o 09:02 Opublikowano wczoraj o 09:02 16 minutes ago, Paolo1986 said: Może musisz go nakarmić? Po akcji Reveal hidden contents Z wilkami Miał 49 pkt posłuszeństwa, ale dostał ze 4 sztuki mięsa i od razu posłuszeństwo 99 Pewnie tak, dostał wędzona polędwicę i od razu chodzi jak w zegarku. Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano wczoraj o 09:09 Opublikowano wczoraj o 09:09 Godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Ja swojego dalej nie mogę pochwalić. Guzior jest nieaktywny. Trzeba kucnąć przed nim. Cytuj
Ölschmitz 1 569 Opublikowano wczoraj o 09:13 Opublikowano wczoraj o 09:13 zebralem wczoraj ten zestaw zbroi z preordera, z jednym pomoglem sobie internetem. troche mocny, ale helm z kolei wyglada idiotycznie wiec schowalem. nie mniej, mam dwie misje fabularne za soba, jakies 26h i mape czyszcze ze wszystkiego. totalny narkotyk. 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano wczoraj o 09:48 Opublikowano wczoraj o 09:48 Dobrze że zlikwidowali kolizję z tymi krzaczorami, można gnać przez nie na koniu. Póki co mam 4k groszy ze sprzedaży łupów, tragedii nie ma. Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano wczoraj o 09:53 Opublikowano wczoraj o 09:53 Ja dotarłem do Kuttenberga czy tam Kutnej Hory, jak kto woli. Miasto jest ogromne w porównaniu do Rataj. Wynąjąłem sobie na stałe pokój w jakiejś gospodzie, żeby mieć gdzie spać i mieć dostęp do skrzyni. No i nic innego nie robię, tylko włamuję się po nocach do sklepów. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano wczoraj o 11:01 Opublikowano wczoraj o 11:01 @Butt jak optymalizacja w tej Norze? Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano wczoraj o 11:03 Opublikowano wczoraj o 11:03 Wqrwia mnie już ten trening z kocuremNie kumam, co robię źle. Nie mogę dokończyć tego poziomego cięcia. Niby od góry, prawo i na koniec lewo. Ale nie mogę dokończyć kombinacji. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano wczoraj o 11:09 Opublikowano wczoraj o 11:09 Dajesz góra i przytrzymujesz R2, puszczasz, szybko zmieniasz na prawo i R2, puszczasz analoga i znowu R2. Ciężko to wchodzi momentami i faktycznie potrafi zirytować. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano wczoraj o 11:14 Opublikowano wczoraj o 11:14 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Trzeba kucnąć przed nim. nie trzeba kucać wystarczy dobrze się ustawić na wprost psa Cytuj
Rotevil 130 Opublikowano wczoraj o 11:30 Opublikowano wczoraj o 11:30 26 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Wqrwia mnie już ten trening z kocuremNie kumam, co robię źle. Nie mogę dokończyć tego poziomego cięcia. Niby od góry, prawo i na koniec lewo. Ale nie mogę dokończyć kombinacji. Spróbuj jak najszybciej wciskać R2, mi wtedy wchodziło. Cytuj
Schranz1985 701 Opublikowano wczoraj o 11:52 Opublikowano wczoraj o 11:52 A jeśli chodzi o broń to czym najlepiej wam się walczy? Też powiem szczerze że mam dobrą tarczę ale nie widzę sensu jej używać, wolę kontry i uniki które robi się bardzo łatwo. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano wczoraj o 11:53 Opublikowano wczoraj o 11:53 Mieczem z drugą ręką wolną bo pod to perki brałem do tej pory. Cytuj
Rotevil 130 Opublikowano wczoraj o 11:57 Opublikowano wczoraj o 11:57 Tak jak w jedynce buzdygany są mega mocne, łatwo wchodzą ciosy w głowę, ale młoty bojowe są chyba jeszcze lepsze. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano wczoraj o 12:02 Opublikowano wczoraj o 12:02 Miecz jednoręczny i buzdygan. Z tarczy zrezygnowałem. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano wczoraj o 12:43 Opublikowano wczoraj o 12:43 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Dajesz góra i przytrzymujesz R2, puszczasz, szybko zmieniasz na prawo i R2, puszczasz analoga i znowu R2. Ciężko to wchodzi momentami i faktycznie potrafi zirytować. Jakoś poszło, ale raczej przypadkowoNakurwiałem trochę przy tym treningu, a jeszcze czeka mnie pojedynek z nim Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano wczoraj o 12:46 Opublikowano wczoraj o 12:46 Pojedynek z nim to już pestka, bo wystarczy blokować/kontrować albo atakować na tarczy. Cytuj
Ölschmitz 1 569 Opublikowano wczoraj o 12:55 Opublikowano wczoraj o 12:55 u mnie dwureczny miecz jak longinus podbipieta, w jedynce tak samo. w walkach raczej defensywa i parowanie + okazjonalny master strike. Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano wczoraj o 13:11 Opublikowano wczoraj o 13:11 Godzinę temu, messer88 napisał(a): Mieczem z drugą ręką wolną bo pod to perki brałem do tej pory. Mam teraz perk, że długim mieczem walczę jedną ręką, więc mogę używać jednocześnie tarczy i długiego miecza. Jednak tylko przy stroju że zbroją ustawiłem tarczę. Lekki strój ma sam długi miecz, więcej mi już nie potrzeba. Grunt to opanować mistrzoswski cios, żeby używać go zamiast bloku i wrogowie nie mają większych szans. Dużo lepiej mi się walczy niż w jedynce. 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): @Butt jak optymalizacja w tej Norze? Śmiga dobrze, tylko szybka podróż i przyśpieszenie czasu są strasznie wolne na tej mapie. Nie wiem czy to bug, czy musieli tak zrobić, że był czas na doczytanie mapy. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano wczoraj o 13:15 Opublikowano wczoraj o 13:15 Widziałem ten perk z tym że tam są minusowe 20-30% chyba do damage i odzyskiwania staminy. Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano wczoraj o 13:16 Opublikowano wczoraj o 13:16 Zgadza się, ale mam jakieś inne perki od mocy i staminy, więc i tak chyba jestem do przodu na tym. No i najwięcej staminy schodzi przy bloku i machaniu bezmyślnie mieczem jak cepem, więc wystarczy ogarnąć mistrzowskie ciosy. Od czasu do czasu robić uniki zamiast blokować. Nie wiem jeszcze jak to wygląda z bandą przeciwników, bo nie miałem okazji sprawdzić, ale jeden na jeden to już nie mają ze mną szans. Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano wczoraj o 13:47 Opublikowano wczoraj o 13:47 4 godziny temu, Ölschmitz napisał(a): zebralem wczoraj ten zestaw zbroi z preordera, z jednym pomoglem sobie internetem. troche mocny, ale helm z kolei wyglada idiotycznie wiec schowalem. nie mniej, mam dwie misje fabularne za soba, jakies 26h i mape czyszcze ze wszystkiego. totalny narkotyk. Fakt, gra niestety nie szanuje czasu gracza. Działa tutaj zasada 90/20. Spoiler 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi