PiotrekP 2 080 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Próbowałem z tej kuszy gniazdo zestrzelić- taki wuj. Widzę, że bełt trafia ale to nic nie daje. Za to przy polowaniu już jest ok, sarenkę tak załatwiłem. Cytuj
Paolo1986 904 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego (edytowane) A po co te gniazda, można z nich zebrać coś wartościowego? Uświadomiłem sobie teraz, że słabiutko u mnie, póki co, z łucznictwem. Muszę więc pobróbować ustrzelić jakieś jelenie albo bandytów Edytowane 12 lutego przez Paolo1986 Cytuj
Bielik 766 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego W gniazdach są czasami wytrychy, jakieś błyskotki no i najczęściej jaja Cytuj
Butt 3 466 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 50 minut temu, Dalhi napisał(a): Ukryj zawartość W trakcie pracy w kuźni nosi się skórzany fartuch i rękawice. Były do odebrania od kowala ze skrzyni. Dają bonus do rzemiosła. W życiu tego nie używałem, to jakby stosować krzyżaczki przy układaniu kafelek, kto to widział. Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Ale mi jeden gnojek z tarczą krwi napsuł. Jak dostał wciry, padł na ziemię i błagał o litość. Żadnej litości. Aż szkoda, że nie da się tutaj zrobić Czarnego Rycerza z Monty Pythona. Cytuj
Butt 3 466 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Co do strzelnictwa to później można odblokować perk sokole oko, który zwalnia czas na chwilę przy celowaniu. Można bardzo łatwo strzelić prosto w głowę biegnącemu wrogowi. Mega OP bajer, przestałem używać kuszy od kiedy go odblokowałem. Perk działa przy obu, ale łuk się oczywiście dużo szybciej załadowuje. Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 1 godzinę temu, Boomcio napisał(a): A ja ten fartuch sprzedałem za jakiś bezcen, No ja też tylko gdybym pamiętał komu i gdzie to by się odkupiło a tak dupa. 1 Cytuj
Butt 3 466 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 33 minuty temu, kudlaty88 napisał(a): No ja też tylko gdybym pamiętał komu i gdzie to by się odkupiło a tak dupa. Przed chwilą znalazłem fartuch w starej chatce jak czyściłem znaczniki. xd Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Wesele zaliczone i Spoiler Poruchane ale mogli to lepiej zrobić a nie że czarny ekran i dźwięki xd Cytuj
XM. 11 289 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 3 godziny temu, Boomcio napisał(a): A ja ten fartuch sprzedałem za jakiś bezcen, On się chyba respawnuje w pokoju. 1 Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego @messer88 nawet nie wiedziałem że tam się da. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Można i dość śmieszne opcje dialogowe wcześniej są. W sumie jak nie będziesz zagadywał do postaci co tam są poza questami to łatwo pominąć. Cytuj
Schranz1985 702 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 9 godzin temu, messer88 napisał(a): Wesele zaliczone i Pokaż ukrytą zawartość Poruchane ale mogli to lepiej zrobić a nie że czarny ekran i dźwięki xd Same. Teraz komu bije dzwon. Też ciekawie. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego No właśnie za długo łaziłem po lasach na tej mapce, teraz się biorę za fabułę bo robi się ciekawie a wydaje mi się że jestem zbyt mocny na ten moment. Dalej w grze trzeba zmienić proporcje grania i bardziej się skupić na story tak samo. Cytuj
Paolo1986 904 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego U mnie 25 h i nadal z fabułą jestem w lesie Ale te poboczne questy+aktywności trzymają poziom tych z Wieśka 3. Robiłem wczoraj np. serię aktywności z walk na pięści Spoiler I, tu zaskoczenie, pokonałem w końcu arcymistrza żyjącego gdzieś na odludziu Albo tropiąc kłusowników, spotkałem Spoiler pana Ptaszka Chciałbym teraz dokończyć trening z Kocurem i zabrać się za dalsze przygotowania do Spoiler Wesela No ale po drodze wskoczyła aktywność(zapewne pierwsza z kilku) z czyszczenia obozów bandytów Nie przejmowałbym się tym, że później możemy być za mocni, w końcu gra pozwala na pełną dowolność w prowadzeniu rozgrywki Cytuj
melkorr 6 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Po przejechaniu ok 36 km na Siwku wpada ukryty atut zwiększający jego statystki. Cytuj
Paolo1986 904 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Muszę podejrzeć z ciekawości, ile ja zrobiłem km na koniu. Statystyki zapewne nie uwzględniają dystansu nabitego podczas szybkiej podróży Cytuj
Butt 3 466 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Trzeba przyznać, że świetne staty. Wytrzymałość i ładowność ma ciut większe niż Piszczek, tempo i odwaga jednak trochę niższe. No ale mnie by się nie chciało bujać z nim tyle czasu. Poza tym mój koń musi być czarny albo chociaż ciemnoszary. Cytuj
Paolo1986 904 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Wychodzi na to, że bycie lojalnym wobec konia się opłaca Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Godzinę temu, melkorr napisał(a): Po przejechaniu ok 36 km na Siwku wpada ukryty atut zwiększający jego statystki. Ja mam cholerny problem żeby to wbić bo chwilę sobiepogalopuje i zaraz zasiadam żeby na piechotę po lesie pochodzić i skarbów poszukać a potem zapominam o koniku i do miasta z buta wracam za każdym razem. Cytuj
melkorr 6 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 7 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Ja mam cholerny problem żeby to wbić bo chwilę sobiepogalopuje i zaraz zasiadam żeby na piechotę po lesie pochodzić i skarbów poszukać a potem zapominam o koniku i do miasta z buta wracam za każdym razem. "Przyklej" Siwka do ścieżki i poczytaj forum. 2 Cytuj
Paolo1986 904 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ta opcja trzymania się drogi przez konia bardzo fajna. Czasem jednak koń potrafi sam z niej zboczyć i robi się mały chaos przez chwilę. Dobrze też, że kolizje z krzakami nie są już problemem. Cytuj
melkorr 6 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Godzinę temu, Butt napisał(a): Trzeba przyznać, że świetne staty. Wytrzymałość i ładowność ma ciut większe niż Piszczek, tempo i odwaga jednak trochę niższe. No ale mnie by się nie chciało bujać z nim tyle czasu. Poza tym mój koń musi być czarny albo chociaż ciemnoszary. Wpadając do stajni na takim ekstra Siwku Henryk dopłaci o wiele niższą kwotę do najlepszego dla siebie konia. Cytuj
KrYcHu_89 2 552 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Czekam na paczyk jakiś popremierowy, a tu klops nie ma nic, aż tak dobrze gra działa w dalszej części? Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Na xsx działa bardzo dobrze, z bugów to jedno drzewko się nie wczytuje koło zielarki i przy kilkukrotnym używaniu quick resume dziwnie miga przy słonecznym dniu a w kuttenberg jednego noc po telepało na schodach w karczmie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi