KrYcHu_89 2 552 Opublikowano wtorek o 13:11 Opublikowano wtorek o 13:11 Zrobiłem cały chain Bożenki i córki, spoko queścik, jak na poboczny, W3 moim zdaniem zdetronizowane pod tym względem xD. Cytuj
Dalhi 257 Opublikowano wtorek o 13:15 Opublikowano wtorek o 13:15 (edytowane) Przydałoby się jeszcze DLC ze stajnią gdzie można konie trzymać. Mam trochę ból zadka o posiadanie tylko jednego rumaka xd, no ale bękart Henryczek to jednak plebs o czym ciągle w grze przypominają xd. Edytowane wtorek o 13:15 przez Dalhi 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 552 Opublikowano wtorek o 13:16 Opublikowano wtorek o 13:16 7 minut temu, Dalhi napisał(a): To działa jak w pierwszej części, niezależnie od lokacji masz dostęp do rzeczy które tam zostawiasz. Im dalej jestem w grze tym trudniej się od niej oderwać. Dostałem się wczoraj do zamku, dość szybko udało się załatwić główne zadanie więc jeszcze trochę zwiedzałem i jestem pod wrażeniem jak pięknie wnętrza wyglądają. Przed premierę trochę dla jaj pisałem w co drugim poście że to GOTY 2025, ale bez pudła. Todd jak zobaczy jak Warhorse symuluje ten świat to się obsra ze wstydu, o ile go jeszcze ma po tylu latach w branży. Jak TES wyjdzie za te kilka lat to nie unikną porównań. U Bożeny jest zawsze dostępne wyro do spania i zapisu, chyba że można je stracić jak się pewne sprawy nie po jej myśli poprowadzi, ale to trzeba by było sprawdzić. Wszyscy już powinni się obsrać. Nasi też muszą ruszyć przy tych nowych RPGach, od W4 też oczekuje więcej symulacji, a mniej napierdalania, oczywiście walki tam będzie więcej, ale niech nie zapomną o aspektach odgrywania roli i świata, bo Henryczek 2 niszczy. Cytuj
Dalhi 257 Opublikowano wtorek o 13:22 Opublikowano wtorek o 13:22 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): W4 też oczekuje więcej symulacji, a mniej napierdalania W W4 będziesz miał symulację wścieklizny macicy. Czasem trzeba uważać o co się prosi xd Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano wtorek o 13:26 Opublikowano wtorek o 13:26 Dalej ten drugi krawiec w kuttenbergu (co są dwa obok siebie, ten od południa) nie da się tam wejść głównym wejściem (włamanie). Jest z drugiej strony, przez to podwórze, ale korytarz tam jest jako prywatny. Cytuj
KrYcHu_89 2 552 Opublikowano wtorek o 13:37 Opublikowano wtorek o 13:37 Po tych 18 godzinkach, muszę powiedzieć, że oceny tej gry poniżej 9/10 to musi być jakieś nieporozumienie, no to będzie cult classic. Paulinka Ty niedobra! Spoiler 1 Cytuj
Butt 3 466 Opublikowano wtorek o 14:54 Opublikowano wtorek o 14:54 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Paulinka Ty niedobra! Ukryj zawartość Ja odstrzeliłem typa z kuszy, jak rewolwerowiec na dzikim zachodzie, kiedy Spoiler trzymał nóż na jej gardle. Tylko trzeba to zrobić z daleka, bo jak za blisko podejdziesz to się załączy cutscenka. Cytuj
KrYcHu_89 2 552 Opublikowano wtorek o 14:59 Opublikowano wtorek o 14:59 3 minuty temu, Butt napisał(a): Ja odstrzeliłem typa z kuszy, jak rewolwerowiec na dzikim zachodzie, kiedy Pokaż ukrytą zawartość trzymał nóż na jej gardle. Tylko trzeba to zrobić z daleka, bo jak za blisko podejdziesz to się załączy cutscenka. A widzisz, ja się bałem, ale spoko trochę krwi, na szczęście potem się umyła, RPG . Ale Spoiler Bożenkę z tym Jeremko pogodziłem i dostali hajs Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano wtorek o 15:16 Opublikowano wtorek o 15:16 Zaskoczony jestem jak Kuttenberg działa na PS5, płynnie zero ścinek jak reszta gry. Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano wtorek o 15:42 Opublikowano wtorek o 15:42 @Butt ciekawe co by było jak byś trafił, ale nie w niego. Cytuj
KrYcHu_89 2 552 Opublikowano wtorek o 15:48 Opublikowano wtorek o 15:48 5 minut temu, PiotrekP napisał(a): @Butt ciekawe co by było jak byś trafił, ale nie w niego. no ciekawe Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano wtorek o 18:26 Opublikowano wtorek o 18:26 Ehh chwaliłem że nie ma błędów no to mi się gra właśnie wysypała po 2h chodzenia od kupca do kupca i handlowania zebranym zelastwem. Ostatni save 17.35 xd 1 Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano wtorek o 19:22 Opublikowano wtorek o 19:22 Miałem w jedynce coś takiego, tylko u mnie była to godzina w plecy. Cytuj
Paolo1986 904 Opublikowano wtorek o 20:48 Opublikowano wtorek o 20:48 Dlatego ja regularnie zapisuję swoje postępy Cytuj
KrYcHu_89 2 552 Opublikowano wtorek o 20:50 Opublikowano wtorek o 20:50 Sznapy tanie, więc można co chwilę. Cytuj
Paolo1986 904 Opublikowano wtorek o 21:00 Opublikowano wtorek o 21:00 To prawda, do tego rozwijając alchemię, można i 5 sztuk dobrej jakości za jednym zamachem uwarzyć. Cytuj
Butt 3 466 Opublikowano wtorek o 21:05 Opublikowano wtorek o 21:05 Kilka uwarzyłem na początku, jednak wjechało za duże ptsd z klasztoru, więc dałem sobie spokój. Sporo sznapsów można znaleźć w różnych miejscach lub tanio kupić kilka sztuk. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano wtorek o 21:26 Opublikowano wtorek o 21:26 Zrobiłem może tak kilka save ale nie widzę sensu używać skoro można zrobić zapis wyjściem do menu. Bardzo fajny quest od Beaty w Kuttenbergu. W ogóle świetne to miasto, nie podoba mi się tylko że kupcy nie są zbyt przy kasie a ja specjalnie trzymałem książki i złote fanty licząc że będą lepsze ceny i ładnie się zarobi kilka tysięcy szybko. Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano wtorek o 22:13 Opublikowano wtorek o 22:13 (edytowane) Godzinę temu, Paolo1986 napisał(a): Dlatego ja regularnie zapisuję swoje postępy Zapomniałem zapisać bo wciągnęło mnie lvlowanie rzemiosła,przed sprzedażą naprawiałem zbroje i miecze,taki ładny 30 poziom wbiłem. Smutłem w huj ale i tak gra mocnym kandydatem do gry roku i evergreena o którym będziemy za 20 lat wspominać, jeśli ktoś twierdzi inaczej to chyba głupi jakiś albo trolluje. Edytowane wtorek o 22:14 przez kudlaty88 Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano wtorek o 22:25 Opublikowano wtorek o 22:25 Mi zostaje kupowanie/łupienie broni, bo to kowalstwo to chyba za karę bym musiał robić. Nie no serio, nie widzę nic rajcującego w tym tłuczeniu w żelastwo. A propo sprzedawców- jest mod który zwiększa im hajsy nawet 10x. Cytuj
Basior 1 159 Opublikowano wczoraj o 06:36 Opublikowano wczoraj o 06:36 Pytanie - czy nadal polecalibyście zaczęcie od jedynki? Czy wbijać w 2 od razu? Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano wczoraj o 06:40 Opublikowano wczoraj o 06:40 3 minuty temu, Basior napisał(a): Pytanie - czy nadal polecalibyście zaczęcie od jedynki? Czy wbijać w 2 od razu? Oczywiście, że od jedynki. 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano wczoraj o 07:09 Opublikowano wczoraj o 07:09 31 minut temu, Basior napisał(a): Pytanie - czy nadal polecalibyście zaczęcie od jedynki? Czy wbijać w 2 od razu? Jasne że od jedynki. Fabularnie i pod względem mechanik. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi