PiotrekP 2 093 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Na FT napotkałem typa Spoiler i z wygranej bieda-zasadzki wywiązała się historia i dodatkowy quest. Nawet mi się nie chce ruszać fabuły, co rusz się można na coś natknąć. Ale dwie sprawy- dosłownie po 3 minutach (powrót na miejsce) zniknęły mi ciała z dobrym stuffem, oraz po zmroku nie mogłem wejść do swojego pokoju w Norze bo drzwi były zamknięte i mogłem się tylko włamać. Cytuj
Dalhi 262 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Z tym zamkiem w Norze to przypał xd, ja rano musiałem go wyłamać żeby wyjść. Tam powinny być schody. Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Heh, też musiałem się włamywaća oberżysta dawał pewne miejsce do spania Edytowane 4 godziny temu przez Paolo1986 Cytuj
Hubert249 4 329 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jestem na weselu. Mam nadzieję, że nie da się ominąć wątku Podkomorzego, bo aż mnie skręca z ciekawości, co ten zwyrol robił xD Cytuj
PiotrekP 2 093 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jak pisałem wcześniej, w Kuttenbergu też są 2 lub 3 drzwi do sprzedawców które są tylko na włam i trzeba szukać innego wejścia. Cytuj
Symeon_88 36 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dzisiaj robiąc sobie jakiś poboczny quest przez przypadek trafiłem do podziemi Kuttenberga. Z dobrą godzinę błądziłem po tych korytarzach, ale wytargałem stuffu za 5k groschenów i w dodatku bez czerwonej łapki Polecam. 1 Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a): Na FT napotkałem typa To był Spoiler Karol? w suchodole też taki pokój, przyjechałem w nocy to 3 zamki trzeba otwierać żeby się przespać XD Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przypadkiem zauważyłem, że Save and Exit już się nie kasuje po wyczytaniu. Czyli tak naprawdę mamy nieco ułomny Quicksave z jednym slotem, który jednak wymaga tych paru sekund na powrot do gry. Mamy jednak łatwy save scumming przed kradzieżą czy lockpickiem. Bez sensu nieco skoro normalnie trzeba bylo się kłaść albo pić sznapsa. Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu Pytanko mam, czy walczył ktoś wręcz Spoiler z tymi parobkami w Suchodole? Ten trzeci z kolei, Marek, już kilka razy spuścił mi ostry wpierdol i miałem ochotę rzucić padem Jakieś tipy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi