Opublikowano 21 kwietnia 202421 kwi Platformówkowy FPS, w którym musimy strzelać do demonów w niebie (?) za pomocą umiejętności i broni w postaci kart, a także jak najszybciej pokonywać przeszkody i dobiegać do mety. Hotline Miami w 3D? Trochę tak. To wszystko ze sznytem anime (ale takiego, że nie jest wstyd to komuś pokazać), visual novelek, z krindżową fabułą i gadkami o RUCHANIU. Perełka roku 2022, chociaż Ci najbardziej wysublimowani już grali i nikt ich nie słuchał. Ani czytał. Mdr. Edytowane 21 kwietnia 202421 kwi przez Rozi
Opublikowano 25 kwietnia 202425 kwi Autor Skończyłem tytuł przed chwilą, wow, co za cudowna gra! Gameplayowo taki mariaż Ghostrunnera z Mirror's Edge, przemykamy przez wybornie zaprojektowane poziomy, dostając zastrzyki dopaminy i adrenaliny. Każdy level jest uczciwy, a sam poziom trudności jest w punkt - bardziej wymagający, jeśli chcemy ustalić czasy na "platynowy" medal. Dodatkowo w levelach są ukryte prezenty, które potem rozdajemy postaciom w hubie, aby odblokować od nich sidequesty (każda postać ma poziomy z jakimś modyfikatorem, np. używanie tylko broni, albo blokada strzelania). Sama fabułka jest głupawa, ale dosyć śmiesznie poprowadzona. Ta gra to perełka, polecam cieplutko. @Bzduras wiem, że lubisz tego typu sprytne gierki. Było grane?
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 6 godzin temu, Rozi napisał: zduras wiem, że lubisz tego typu sprytne gierki. Było grane? Jesscze nie, ale mam w bibliotece i noszę się z zamiarem zagrania niedługo. Muszę trafić na dobry nastrój do tej gierki, bo klimat ma dziwny.