Skocz do zawartości

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jasne, że downgrade. I jasne, że niedobrze i tak dalej. Z tym, że to robienie z igły wideł w tym przypadku. Sprawa na wzruszenie ramionami. Oczywiście nie liczę Nyu i jego mózgu wypływającego uszami w każdej sekundzie w której brakuje tych 30 ramek

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Fajne w ogóle odwracanie narracji, że o klatkach mówią tylko ci co ich bronią kiedy każdy w tym temacie miał na to wyjebane ale nie będę wskazywał palcami komu zależało na tym żeby rozmowa się obróciła w tym kierunku.

btw każdy kto pisze o downgradzie, że gra niby śmigała w 60 na GC niech sobie odpali na You Tube filmiki z tej gry na Gamecube i jak zobaczy w jakich klatkach ta gra pływała i jakie tam ścinki były to przestanie pyerdolić głupoty

a Nemo to wkurwia tylko i wyłącznie z tego powodu, że gry Nintendo zlockowane na 30fps przy graniu na emu wyrzucają różnej maści błędy przy próbie odpalania ich w 60fps

Edytowane przez GearsUp
  • Minusik 2
Opublikowano

Nie gram w gry ze Switcha na emulatorze tylko na moim Switchu OLED więc twoja narracja się sypie mordo. Dosłownie - żadnej gry ze Switcha nawet nie odpaliłem na emulatorze :yao: Na emu grałem w gry których kochane nintendo nie chce mi dać przenośnie jak m.in. SMG2 i zrobiłem w niej 242 gwiazdki no ale wmawiaj sobie dalej jakieś tam wymyślone rzeczy :-) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak czytam sobie te opinie poniżej 90 i uważam, że to jest właśnie to, czego się spodziewałem. Nie chcę żadnych udziwnień, usprawnień w mechanice. Chcę zagrać w odświeżony oryginał i wnioskuję po recenzjach, że taka właśnie ta gra będzie :D 

Opublikowano
15 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Ulepszone cudeńko

image.thumb.jpeg.6cae1273274204d4371a2591f3c9a54b.jpeg

Cytat

But we want to focus on Vivian, a fan-favourite and member of the Three Shadows who eventually joins Mario. We adored her in the original, and she’s just as great here, with fantastic battle prowess and a heartwarming story arc, made all the better by the updated localisation. In Japanese and several other languages, Vivian was always a transgender woman, but in the original English script, this was omitted. Now, in English, Vivian talks about accepting her true identity – specifically, her gender. It’s just one or two scenes, but it’s a pivotal moment that should have always been there, and we’re glad it was 'restored' for the Switch version.

:CoolStoryBro:

• Haha 5
Opublikowano

we’re glad it was 'restored' for the Switch version

Ta yhm. Czyli pierwowzór zrobił to lepiej bo vivian sobie było kim sobie chciało być a w nowszej wersji musi się tym faktem dzielić ...

Kierwa tragedia. Może Mario też się powinien pochwalić dongiem i jak nim traktuje peache dla pewności.

Co za czasy 

Opublikowano

Pierwsze, co mi przyszło do głowy po przeczytaniu tego fragmentu, to to, że tę recenzję pewnie musiała napisać baba.

Wiem, stereotyp, ale zaskakująco okazało się, że tak właśnie było:)

Opublikowano

Z ciekawości - czy ktoś z Was tutaj składał preorder? Zastanawiam się, czy sklepy zaczną wysyłać od jutra, czy kiedy można się spodziewać wysyłki i jak u Was wygląda sytuacja :) 

Opublikowano

Gra ma premierę jutro, zazwyczaj sklepy chyba wysyłają dzień przed.

Ja mam wysłane i spodziewam się że jutro będzie, aczkolwiek ciśnienia nie mam, bo jakby wiem co w tej grze jest hehe, ale się pyknie szybko i sprzeda za pełną cenę jak to z Nintendo.