Filippo240 0 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca (edytowane) Zamówiłem egzemplarz specjalny i mój posiada tylko 108 stron wraz z okładką. A spis treści sugeruje, że powinno być ok 122. WTF... Ostania strona Spis treści Edytowane 18 czerwca przez Filippo240 Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Wygląda jakby brakowało jednej składki? Z Ekstrimem ostatnim też się chyba zdarzyło, trzeba reklamować. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Szkoda, że polskiego Legiona zabrakło Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 6 godzin temu, rodi84 napisał(a): N64 zapewnie niestety na pewno nie bedzie to snes Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca To ciekawe bo sam obstawiałem SNESa. Co tam zostało co było w miare popularne? Mega Drive już był? GameBoye (chyba wszystkie by musiałby być)? Brick Games 9999 in 1? E: mój egzemplarz Amigi niestety pewnie dojedzie jutro Sensible z gog.com juz czeka na dysku. Super Frog również. Flashback na Switchu i jakos odrobine tego klimatu przy okazji czytania łyknę Cytuj
Benson 22 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 1 godzinę temu, kaj.dam napisał(a): @Bensonnie wiem czy to reguła ale u mnie się zdarzało że nawet o 22:00 były paczki wsadzane do OneBoxa więc jakaś szansa jeszcze jest że dzisiaj dojdzie Przyszło niedawno powiadomienie z Allegro, że niby dojdzie dzisiaj, więc zobaczymy Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): To ciekawe bo sam obstawiałem SNESa. Co tam zostało co było w miare popularne? Mega Drive już był? GameBoye (chyba wszystkie by musiałby być)? Brick Games 9999 in 1? Jak to nie bedzie N64 lubie Gameboy, to trzeba będzie zapytac Pereza skąd ta nienawiść do Nintendo. 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Xddd w tej dokładnie minucie oczywiscie dostałem sms ze inpost dostarczył Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ma być zaskakująco więc pewnie duch pixela i Atari xD 2 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 czerwca Autor Opublikowano 18 czerwca 2 godziny temu, Filippo240 napisał(a): Zamówiłem egzemplarz specjalny i mój posiada tylko 108 stron wraz z okładką. A spis treści sugeruje, że powinno być ok 122. WTF... Ostania strona Spis treści Jak nic jednej skladki w druku nie dali. Odezwij sie na sklep@psxextreme.pl i podzialamy. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Ma być zaskakująco więc pewnie duch pixela i Atari xD Alez za tym Pixelem tesknicie ;). SNES planowany na grudzien, juz chyba wspominalem. Roger chetny, a teraz mu srednio pasowalo na koniec sierpnia, bo udaje, ze pracuje i niby czasu nie ma, bo by bylo moze wczesniej. 3 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 4 godziny temu, Benson napisał(a): U mnie małe rozczarowanko, bo wczoraj o 10:09 przesyłka "wyruszyła" do Allegro One Boxu i jeszcze jej nie ma, a zawsze docierała na drugi dzień od komunikatu panie, najszybciej inpost/dpd, a najbezpieczniej inpost. ten ups one box, to ze 2-3 dni idzie. Zawsze one boxem zamawiasz? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Śliczna jest ta okłada (na żywo) z Sensiblem 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Superfrog na żywo też robi lepsze wrażenie. 1 Cytuj
Benson 22 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 40 minut temu, grzybiarz napisał(a): panie, najszybciej inpost/dpd, a najbezpieczniej inpost. ten ups one box, to ze 2-3 dni idzie. Zawsze one boxem zamawiasz? Właśnie dostałem info, że dotarło Ciekawe godziny pracy mają. Odbiorę rano. Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 47 minut temu, grzybiarz napisał(a): panie, najszybciej inpost/dpd, a najbezpieczniej inpost. ten ups one box, to ze 2-3 dni idzie. Zawsze one boxem zamawiasz? To może też zależy od regionu, u mnie dość podobnie InPost vs One Box, zarówno jeśli chodzi o czas dostawy i bezpieczeństwo Z ta różnica że do One Boxa lubią wsadzać późnym wieczorem Ale że mam blisko to nie robi to wielkiego problemu. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 55 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Śliczna jest ta okłada (na żywo) z Sensiblem Oj tak, na żywo ta okładka wygląda fantastycznie. Kartonowe pudełko też doskonale się sprawdza, nadając feeling obcowania z produktem p r e m i u m 1 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 czerwca Autor Opublikowano 18 czerwca 17 minut temu, dee napisał(a): Oj tak, na żywo ta okładka wygląda fantastycznie. Kartonowe pudełko też doskonale się sprawdza, nadając feeling obcowania z produktem p r e m i u m A taki był pierwotny SWOS... Spoiler Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 51 minut temu, Benson napisał(a): Właśnie dostałem info, że dotarło Ciekawe godziny pracy mają. Odbiorę rano. Ja miałem tak 2 minuty temu, Perez napisał(a): A taki był pierwotny SWOS... Dobrze, że zmieniliście. Żaba miała pierwotna wersję? Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 czerwca Autor Opublikowano 18 czerwca 9 minut temu, Square napisał(a): Dobrze, że zmieniliście. Żaba miała pierwotna wersję? Nie. Od początku ta pomarańczowa, jedynie pierwotnie z tym innym logo vide SWOS powyżej. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Perez, można jeszcze zamówić pegasus extreme? Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Prawa do poprzednich specjali zostały chyba u Łapusza? Dopiero Amiga jest z nowego wydawnictwa. Jeśli coś kręcę to proszę o poprawienie. Na pierwszy rzut na allegro ani u Pereza ani w Idea Ahead nie widzę tego specjala, więc pozostaje drugi obieg albo dodruk (ale to znowu, chyba Łapusz?). Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Zdecydowanie lepsza jest ta ktora daliscie finalnie. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 19 czerwca Autor Opublikowano 19 czerwca 6 godzin temu, rodi84 napisał(a): Perez, można jeszcze zamówić pegasus extreme? Już @Szwed w sumie wyjaśnił jak się sprawy mają Fizyczne wydania specjali przed Amigą zostały u Łapusza i jeśli kupić to u niego, aczkolwiek Pegasus to chyba faktycznie się wyprzedał. Natomiast co do praw to one przeszły, więc teoretycznie gdyby pojawił się pomysł dodruku to jest taka możliwość. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 1 minutę temu, Perez napisał(a): Już @Szwed w sumie wyjaśnił jak się sprawy mają Fizyczne wydania specjali przed Amigą zostały u Łapusza i jeśli kupić to u niego, aczkolwiek Pegasus to chyba faktycznie się wyprzedał. Natomiast co do praw to one przeszły, więc teoretycznie gdyby pojawił się pomysł dodruku to jest taka możliwość. Skoro prawa doszly to nie mozna by tak wrzucic ich na sklep w formie PDF? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi