Square 8 567 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Ja czekam aż ruszy sklep. Jak mam brać w pełnej cenie to lepiej tam. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 47 minut temu, Shen napisał(a): 1400 chyba bez szału? Jak to wypada na tle innych specjali? W temacie o Pegasusie: Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Czyli lepiej jednak robić numery o konsolach a nie komputerkach dla boomerów Sam wziąłem tylko ze względow kolekcjonerskich. 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja (edytowane) 42 minuty temu, LeifErikson napisał(a): W temacie o Pegasusie: W tym samym temacie (strona trzecia) Roger napisał, że specjal przy sprzedaży 1200 sztuk wyjdzie na zero, więc Amiga na razie na małym plusie, chociaż ze sporymi turbulencjami na starcie. W sumie zerowy się rozkręcał od 5k na początku w sierpniu 22, do 9k w lutym 23. https://www.psxextreme.info/search/?&q=zerowy&author=Roger&search_and_or=or Przy okazji się z tej wyszukiwarki nauczyłem korzystać ;D Edytowane 24 maja przez macGyver Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 1 minutę temu, macGyver napisał(a): W tym samym temacie (strona trzecia) Roger napisał, że specjal przy sprzedaży 1200 sztuk wyjdzie na zero Pytanie czy przy obecnych kosztach to wciąż aktualne, bo trochę czasu minęło. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 13 minut temu, LeifErikson napisał(a): Pytanie czy przy obecnych kosztach to wciąż aktualne, bo trochę czasu minęło. Jeśli o papier chodzi, to potaniał nawet: Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 24 maja Autor Opublikowano 24 maja No ja już zarobiony, wydrukować, wysłać, można zwijać kramik ;). A tak poważnie - Pegasus z 3k to chyba jednak nieco inna półka, nazwijmy to, nostalgiczna, i większy potencjał i gdyby udało się do tego dojechać to naprawdę byłoby ekstra. Do numeru zerowego to nawet nie ma co równać. Natomiast tutaj jak na różne przygody i de facto teraz normalną sprzedaż od lekko ponad tygodnia jest OK. Przed nami jeszcze ponad 2 tygodnie samego preordera, różne działania promo w zapasie, m.in. start sklepu, więc perspektywy całkiem OK :). 1 2 Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Te turbulencje z allegro trochę dały po dupie i był falstart. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Allegro spamuje mnie powiadomieniami (wystaw ocenę) o Amiga Extreme, więc mimo, że nie dostałem to dwie oceny poszły. Za Lotusa i limitkę. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 26 maja Autor Opublikowano 26 maja 6 minut temu, mitra napisał(a): Allegro spamuje mnie powiadomieniami (wystaw ocenę) o Amiga Extreme, więc mimo, że nie dostałem to dwie oceny poszły. Za Lotusa i limitkę. Coś tam mają chyba nie do końca ogarnięte technicznie, skoro spamuja ocenami, jednocześnie w formularzu pozwalają ustawić datę wysyłki typu 17 czerwca jak przy Amidze. Chyba powinna się opcja oceny odpalać dopiero w dniu wysyłki, no ale to już ich temat. Mam nadzieję, że wydanie spełni oczekiwania :). Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Niech ktoś mi teraz powie, że system ocen sprzedawców jest wiarygodny, skoro jeden może dostać negatyw, a drugi pozytyw - zanim cokolwiek wyślą. ;P Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 3 czerwca Autor Opublikowano 3 czerwca 95% stron gotowych, dzisiaj ostatnie składamy i najpewniej środa-czwartek lecimy do druku. Tym samym dostawy nakładu spodziewam się koło 12-13 czerwca i do dzieła z wysyłkami, bo trochę tego jest i niestety raczej nie minie, aby szło partiami, ale z racji, że jest nieco szybciej, niż planowaliśmy, to spokojnie ten deklarowany termin wysyłek 17.06 i dostaw do 20.06 będzie zachowany. 5 3 Cytuj
radish 0 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca cześć, pytanie logistyczne. jeśli zamówię amiga extreme + psx 321 (czekałem z zamówieniem na nowy numer), to kiedy mniej więcej mogę spodziewać się przesyłki - przed 19.06 czy po? pytam, bo wyjeżdżam nad morze i nie wiem jaki adres dostawy podać. dzięki! Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca 4 godziny temu, Perez napisał(a): spokojnie ten deklarowany termin wysyłek 17.06 i dostaw do 20.06 będzie zachowany. A nowy sklep kiedy? Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca 27 minut temu, Square napisał(a): A nowy sklep kiedy? 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Dzięki, nie wchodziłem na stronę. No to czekamy. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 3 czerwca Autor Opublikowano 3 czerwca 40 minut temu, Square napisał(a): A nowy sklep kiedy? Plan dzisiaj wieczorkiem, ale cholera wie. Niby już wszystko jest, ale jeszcze trochę przeklikać. 1 godzinę temu, radish napisał(a): cześć, pytanie logistyczne. jeśli zamówię amiga extreme + psx 321 (czekałem z zamówieniem na nowy numer), to kiedy mniej więcej mogę spodziewać się przesyłki - przed 19.06 czy po? pytam, bo wyjeżdżam nad morze i nie wiem jaki adres dostawy podać. dzięki! Nowy numer dodamy na Allegro w środę. Tak że bez problemu już będzie dostępny fizycznie, a Amiga to tak jak napisałem - chciałbym ruszyć z wysyłkami 13-14 i potem 17, więc powinno dotrzeć wszystko przed 19.06. 1 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 3 czerwca Autor Opublikowano 3 czerwca Dobra, z dzisiaj mogą być ciężary ze sklepem. Chyba za dużo fantazji z tymi terminami, już oczy wypadają z tego klikania Wybaczcie, ciśniemy dalej, uzupełniamy. Na razie dałem środa 5.06 o 20:00, to akurat numer by wjechał też, moooże uda się szybciej, ale to już nic wolę nie deklarować, bo część rzeczy trochę poza mną w sprawach importów i tu czekam. 1 1 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 4 czerwca Autor Opublikowano 4 czerwca Kurczę, miało nie być manewrów przy tym numerze specjalnym, no ale jednak... Mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś przeżyjecie dodatkowe 8 stron, które dorzuciliśmy, bo się nam trochę kumulacja zrobiła, trochę przygód z materiałami i uznaliśmy na koniec, że najsensowniej będzie zrobić 124 strony :). No, 120, okładka i 3 strony reklamowe. Od dwóch dni czytam po kolei każdy tekst, póki co dobijam do połowy - wydaje mi się, że wyszło całkiem OK, chociaż oczywiście to już ocenicie sami. O, dokładnie teraz leci tekst Dżuja "Ishar - amigowy RPG po francusku". 3 2 1 Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Ja chętnie poczytam, Amigi nigdy nie miałem na własność jednak jako dzieciak zdarzyło mi się grać w gościach na tym sprzęcie. Na własność miałem tylko C64, wydawało mi się archaiczne już względem Pegasusa a co dopiero Mega Drive które posiadałem. I tutaj zmierzam do punktu wspólnego, Mega Drive posiadało masę wspólnych gierek z Amigą 1000, 500, 600 z racji procka Motoroli 68000. Ciekawe też ile w magazynie będzie o Amiga 1200, 2000 i mocniejszych modelach już na zupełnie innych podzespołach. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 8 godzin temu, Perez napisał(a): Mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś przeżyjecie dodatkowe 8 stron, które dorzuciliśmy, bo się nam trochę kumulacja zrobiła, trochę przygód z materiałami i uznaliśmy na koniec, że najsensowniej będzie zrobić 124 strony :). No, 120, okładka i 3 strony reklamowe. Ale jako nowa wersja do zamówienia z inną okładką? Wtedy nikt nie będzie miał za złe. 1 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 5 czerwca Autor Opublikowano 5 czerwca 1 godzinę temu, Square napisał(a): Ale jako nowa wersja do zamówienia z inną okładką? Wtedy nikt nie będzie miał za złe. Nieee, zadnych nowych wersji :). Po prostu do tych planowanych 116 dodajemy 8 stron. Cytuj
Pix 911 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Fajny retro look, zwłaszcza podoba mi się pomysł z oceniaczką w formie dyskietki. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Dobra, zamówione na allegro z okładka SWOS. Wciąż dla mnie najwygodniejsza opcja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi