suteq 183 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Chociaż na koniec inkasuję 3 pkt w typerku Cytuj
Czoperrr 5 079 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Dzięki za zabawę. 5 punktów wpada za wicemistrza i wynik całkiem niezły, szło mi dużo lepiej niż w Katarze. Niestety słabo pinktowalem w fazie pucharowej, kilka typerków popsutych w ostatnich minutach meczów. Gratulacje dla zwycięzców. 1 Cytuj
Bartg 5 458 Opublikowano 14 lipca Autor Opublikowano 14 lipca Pełne podsumowanie jutro, ale już wiemy, ze @kanabisto nie tylko lider opinii, obronca granic RP, ale od dzisiaj również zwycięzca typerka 1 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca 11 punktów w ostatni dzień wpadło początek miałem dobry ale środek się totalnie posypał, dzięki za zabawę i do zobaczenia na następnej wixie Cytuj
Bartg 5 458 Opublikowano 15 lipca Autor Opublikowano 15 lipca Houston mamy problem Po podliczeniu wyników wychodzi mi, że drugie miejsce mamy ex-eaquo, pytanie do tych na drugim miejscu (i całego podium w sumie) dzielimy nagrody za drugie miejsce na pół? Normalnie byśmy to może rostrzygnęli jakby ktoś z Was trafił mistrza/wice/króla, ale nie trafiliście @HenrykIggO @Yakubu @kanabis 62 @Yakubu 53 @HenrykIggO 53 @Kalel 52 1 1 Cytuj
kanabis 22 452 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Może kto trafił więcej dokładnych wyników Cytuj
Bartg 5 458 Opublikowano 15 lipca Autor Opublikowano 15 lipca Just now, kanabis said: Może kto trafił więcej dokładnych wyników Great minds think alike Spójrzcie też, ale wydaje mi się, że w tej sytuacji HenryklggO wygrał z Yakubu 12:11 w trafionych za 3 punkty i spycha Yakubu na 3 miejsce. Odsłoniłem w tabelce wszystkie wyniki można podejrzeć. Cytuj
BRY@N 1 448 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Człowiek tak źle życzył Anglii w finale a tu dzięki nim taki awans w tabeli Gratulacje dla zwycięzców Cytuj
GearsUp 172 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Gratulacje dla tych 4 osób co poprawnie wytypowały mistrza Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Środek tabeli czyli może i bez awansu do europejskich pucharów, za to spokojne utrzymanie w lidze. Cytuj
Mejm 15 297 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca 28 minut temu, GearsUp napisał(a): Gratulacje dla tych 4 osób co poprawnie wytypowały mistrza Ja gratuluje tej co poprawnie wytypowala mistrza, wicemistrza ORAZ krola strzelcow. Typowalem "ktos z hiszpanii" a pan organizator wpisal do tabeli tylko "ktos". Cytuj
Bartg 5 458 Opublikowano 15 lipca Autor Opublikowano 15 lipca Mogę Ci nawet wpisać "Ktoś z Hiszpanii z nazwiskiem zaczynającym się na O" Nadal nie da to 5 pkt Cytuj
KrYcHu_89 2 281 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Ahh zabrakło jakimś cudem tylko 2 pkt do brązowego medalu Poza @kanabis walka o podium zacięta do końca :). Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Fajna zabawa była, do zoba za 692 dni Cytuj
Bartg 5 458 Opublikowano 15 lipca Autor Opublikowano 15 lipca To jak do końca dnia nie będzie protestów przeciwko wyłonieniu 2 i 3 miejsca ze względu na trafione mecze za 3 punkty to tak zrobimy I będziemy mogli płynnie przejść do rozdania nagród Cytuj
Mejm 15 297 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Dzieki dla pana organizatora Bartg i gratulacje dla zwyciezcow. Kanabis poszedl do woja i patrzcie jak s t r z e l a. 1 Cytuj
Bartg 5 458 Opublikowano 15 lipca Autor Opublikowano 15 lipca 2 minutes ago, Mejm said: Dzieki dla pana organizatora Bartg i gratulacje dla zwyciezcow. Kanabis poszedl do woja i patrzcie jak s t r z e l a. Bankowo sam tych wyników nie wymysłił w zamian za podział nagród w jednostce Cytuj
BRY@N 1 448 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Miał dużo czasu na granicy to wymyślił. Cytuj
Kmiot 13 624 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Godzinę temu, Bartg napisał(a): To jak do końca dnia nie będzie protestów przeciwko wyłonieniu 2 i 3 miejsca ze względu na trafione mecze za 3 punkty to tak zrobimy I będziemy mogli płynnie przejść do rozdania nagród Nie chcę się drapać po nie swoich jajach, ale Wy tam rozdawajcie potem pozostałe nagrody, a ja już mogę zbierać listę życzeń od laureatów. Z tym, że ja mam ten komfort i w zasadzie mogę uznać te dwa drugie miejsca ex aequo i obu dżentelmenom pozwolić wybrać po dwie książki. Dzięki temu Kalel załapie się na trzecie miejsce i dostanie jedną. Wszyscy zyskują (ja tylko więcej wolnego miejsca na kolejne książki, ale to też zysk). Powiedzmy, że to w ramach nagrody specjalnej, chyba że ktoś miał jakieś wyjątkowe dokonanie, to rozważę. Od razu zaznaczam, że taktyka "na bezczelnego" już nie zadziała jak w przypadku Kataru 2022 i Butta, o ile dobrze pamiętam, hehe. Czyli jeśli dobrze rozumiem to tak: @kanabis trzy pozycje z listy @HenrykIggO i @Yakubu po dwie pozycje @Kalel jedna pozycja @Bartg jedna pozycja w ramach organizacji Aktualna lista znajduje się w poniższym poście: Laureatów zapraszam do mnie na PM w celu ustaleń sposobów wysyłki (preferowany InPost kurier/paczkomat), wyboru nagród (w razie dodatkowych pytań na temat jakiejś nagrody to chętnie odpowiem czy doślę zdjęcia) i podania danych adresowych. Możemy póki co lecieć hurtem i jeśli wybory uczestników nie będą się pokrywać, to załatwimy to szybciej. Jeśli będzie jakiś konflikt, to pierwszeństwo wyboru ma ten wyżej na podium (rozumiem, że Henryk póki co jest w lepszej sytuacji spośród drugich miejsc). Jedyne o co proszę to odrobina wyrozumiałości, bo przygotowanie wysyłki może mi trochę zająć. Zlokalizować nagrody w piwnicy (niektóre mam pod ręką, więc łatwiej), ogarnięcie jakiegoś pakowania i możliwe, że będę musiał wysyłkę rozłożyć sobie na dwie partie, bo książki bywają nieporęczne i ciężkie. 1 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca 4 godziny temu, Bartg napisał(a): Great minds think alike Spójrzcie też, ale wydaje mi się, że w tej sytuacji HenryklggO wygrał z Yakubu 12:11 w trafionych za 3 punkty i spycha Yakubu na 3 miejsce. Odsłoniłem w tabelce wszystkie wyniki można podejrzeć. Looz, jakoś to przeboleję Cytuj
Bartg 5 458 Opublikowano 15 lipca Autor Opublikowano 15 lipca Bo o ile będzie łatwo podzielić książki, tak resztą nagród średnio. Może rozwiązanie @Kmiot będzie uczciwe, nagroda pocieszenia za 3 miejsce ex eaquo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi