suteq 241 Opublikowano 14 lipca 2024 Opublikowano 14 lipca 2024 Chociaż na koniec inkasuję 3 pkt w typerku Cytuj
Czoperrr 5 328 Opublikowano 14 lipca 2024 Opublikowano 14 lipca 2024 Dzięki za zabawę. 5 punktów wpada za wicemistrza i wynik całkiem niezły, szło mi dużo lepiej niż w Katarze. Niestety słabo pinktowalem w fazie pucharowej, kilka typerków popsutych w ostatnich minutach meczów. Gratulacje dla zwycięzców. 1 Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 14 lipca 2024 Autor Opublikowano 14 lipca 2024 Pełne podsumowanie jutro, ale już wiemy, ze @kanabisto nie tylko lider opinii, obronca granic RP, ale od dzisiaj również zwycięzca typerka 1 1 Cytuj
bartiz 1 632 Opublikowano 14 lipca 2024 Opublikowano 14 lipca 2024 11 punktów w ostatni dzień wpadło początek miałem dobry ale środek się totalnie posypał, dzięki za zabawę i do zobaczenia na następnej wixie Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 15 lipca 2024 Autor Opublikowano 15 lipca 2024 Houston mamy problem Po podliczeniu wyników wychodzi mi, że drugie miejsce mamy ex-eaquo, pytanie do tych na drugim miejscu (i całego podium w sumie) dzielimy nagrody za drugie miejsce na pół? Normalnie byśmy to może rostrzygnęli jakby ktoś z Was trafił mistrza/wice/króla, ale nie trafiliście @HenrykIggO @Yakubu @kanabis 62 @Yakubu 53 @HenrykIggO 53 @Kalel 52 1 1 Cytuj
kanabis 22 703 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Może kto trafił więcej dokładnych wyników Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 15 lipca 2024 Autor Opublikowano 15 lipca 2024 Just now, kanabis said: Może kto trafił więcej dokładnych wyników Great minds think alike Spójrzcie też, ale wydaje mi się, że w tej sytuacji HenryklggO wygrał z Yakubu 12:11 w trafionych za 3 punkty i spycha Yakubu na 3 miejsce. Odsłoniłem w tabelce wszystkie wyniki można podejrzeć. Cytuj
BRY@N 1 777 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Człowiek tak źle życzył Anglii w finale a tu dzięki nim taki awans w tabeli Gratulacje dla zwycięzców Cytuj
GearsUp 343 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Gratulacje dla tych 4 osób co poprawnie wytypowały mistrza Cytuj
Butt 3 445 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Środek tabeli czyli może i bez awansu do europejskich pucharów, za to spokojne utrzymanie w lidze. Cytuj
Mejm 15 431 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 28 minut temu, GearsUp napisał(a): Gratulacje dla tych 4 osób co poprawnie wytypowały mistrza Ja gratuluje tej co poprawnie wytypowala mistrza, wicemistrza ORAZ krola strzelcow. Typowalem "ktos z hiszpanii" a pan organizator wpisal do tabeli tylko "ktos". Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 15 lipca 2024 Autor Opublikowano 15 lipca 2024 Mogę Ci nawet wpisać "Ktoś z Hiszpanii z nazwiskiem zaczynającym się na O" Nadal nie da to 5 pkt Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Ahh zabrakło jakimś cudem tylko 2 pkt do brązowego medalu Poza @kanabis walka o podium zacięta do końca :). Cytuj
Szermac 2 935 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Fajna zabawa była, do zoba za 692 dni Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 15 lipca 2024 Autor Opublikowano 15 lipca 2024 To jak do końca dnia nie będzie protestów przeciwko wyłonieniu 2 i 3 miejsca ze względu na trafione mecze za 3 punkty to tak zrobimy I będziemy mogli płynnie przejść do rozdania nagród Cytuj
Mejm 15 431 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Dzieki dla pana organizatora Bartg i gratulacje dla zwyciezcow. Kanabis poszedl do woja i patrzcie jak s t r z e l a. 1 Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 15 lipca 2024 Autor Opublikowano 15 lipca 2024 2 minutes ago, Mejm said: Dzieki dla pana organizatora Bartg i gratulacje dla zwyciezcow. Kanabis poszedl do woja i patrzcie jak s t r z e l a. Bankowo sam tych wyników nie wymysłił w zamian za podział nagród w jednostce Cytuj
BRY@N 1 777 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Miał dużo czasu na granicy to wymyślił. Cytuj
Kmiot 13 975 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 Godzinę temu, Bartg napisał(a): To jak do końca dnia nie będzie protestów przeciwko wyłonieniu 2 i 3 miejsca ze względu na trafione mecze za 3 punkty to tak zrobimy I będziemy mogli płynnie przejść do rozdania nagród Nie chcę się drapać po nie swoich jajach, ale Wy tam rozdawajcie potem pozostałe nagrody, a ja już mogę zbierać listę życzeń od laureatów. Z tym, że ja mam ten komfort i w zasadzie mogę uznać te dwa drugie miejsca ex aequo i obu dżentelmenom pozwolić wybrać po dwie książki. Dzięki temu Kalel załapie się na trzecie miejsce i dostanie jedną. Wszyscy zyskują (ja tylko więcej wolnego miejsca na kolejne książki, ale to też zysk). Powiedzmy, że to w ramach nagrody specjalnej, chyba że ktoś miał jakieś wyjątkowe dokonanie, to rozważę. Od razu zaznaczam, że taktyka "na bezczelnego" już nie zadziała jak w przypadku Kataru 2022 i Butta, o ile dobrze pamiętam, hehe. Czyli jeśli dobrze rozumiem to tak: @kanabis trzy pozycje z listy @HenrykIggO i @Yakubu po dwie pozycje @Kalel jedna pozycja @Bartg jedna pozycja w ramach organizacji Aktualna lista znajduje się w poniższym poście: Laureatów zapraszam do mnie na PM w celu ustaleń sposobów wysyłki (preferowany InPost kurier/paczkomat), wyboru nagród (w razie dodatkowych pytań na temat jakiejś nagrody to chętnie odpowiem czy doślę zdjęcia) i podania danych adresowych. Możemy póki co lecieć hurtem i jeśli wybory uczestników nie będą się pokrywać, to załatwimy to szybciej. Jeśli będzie jakiś konflikt, to pierwszeństwo wyboru ma ten wyżej na podium (rozumiem, że Henryk póki co jest w lepszej sytuacji spośród drugich miejsc). Jedyne o co proszę to odrobina wyrozumiałości, bo przygotowanie wysyłki może mi trochę zająć. Zlokalizować nagrody w piwnicy (niektóre mam pod ręką, więc łatwiej), ogarnięcie jakiegoś pakowania i możliwe, że będę musiał wysyłkę rozłożyć sobie na dwie partie, bo książki bywają nieporęczne i ciężkie. 1 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 lipca 2024 Opublikowano 15 lipca 2024 4 godziny temu, Bartg napisał(a): Great minds think alike Spójrzcie też, ale wydaje mi się, że w tej sytuacji HenryklggO wygrał z Yakubu 12:11 w trafionych za 3 punkty i spycha Yakubu na 3 miejsce. Odsłoniłem w tabelce wszystkie wyniki można podejrzeć. Looz, jakoś to przeboleję Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 15 lipca 2024 Autor Opublikowano 15 lipca 2024 Bo o ile będzie łatwo podzielić książki, tak resztą nagród średnio. Może rozwiązanie @Kmiot będzie uczciwe, nagroda pocieszenia za 3 miejsce ex eaquo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi