Figuś 21 172 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca ja jebie 5 miejsce, gdzie po pierwszej kolejce byłem na samym końcu najlepsze jest to że przez całe euro od deski do deski obejrzałem 5 spotkań XD w resztę miałem wyjebane dzięki za wspólną zabawę i widzimy się na mundialu za dwa lata 1 Cytuj
kirara 116 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Gratulacje zwyciezcom. Poproszę na PM info na jaką konsola wysłać kod. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Gratulacje, Prosze o wiadomosci dotyczace wyboru nagrody Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Wszyscy tylko gratulują zwycięzcom, a ja powiem G L O R I A V I C T I S Uszanowanko dla fartuchów laureatów i dla pana kierownika 2 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Przez chwilę byłem na szczycie, miłe uczucie. Ale potem to już tylko jak z naszymi Orłami: Obrazek, który słychać. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Czekamy na fotostory z wręczenia kluczyków do mercedesa. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 16 lipca Autor Opublikowano 16 lipca To skoro nie wpłynął żaden protest w trybie wyborczym to można zamykać temat A zatem: @kanabis 62 - roczna prenumerata Szmatławca od @Perez, gra lub pad (PS5/Xbox/Nintendo) od @Welna, kod PS/MS o wartości 150zł od @kirara, 3 pozycje książkowe od @Kmiot, książka "Jacked - Huligańska historia Grand Theft Auto" lub "Masters of Doom" ode mnie @HenrykIggO 53 - Gra lub pad (PS5/Xbox/Nintendo) od @Welna, kod PS/MS o wartości 100zł od @kirara, 2 pozycje książkowe od @Kmiot książka "Jacked - Huligańska historia Grand Theft Auto" lub "Masters of Doom" ode mnie (zależy co wybierze zwycięzca ) @Yakubu 53 - Gra lub pad (PS5/Xbox/Nintendo) od @Welna, kod PS/MS o wartości 50zł od @kirara, 1 pozycja książkowa od @Kmiot Nagroda pocieszenia od Kmiota dla @Kalel 52 Prośba o kontakt na PW do oznaczonych osób w sprawie dostarczenia nagród i czekam na relację zdjęciową Dziękuje wszystkim sponsorom i Wam za udział, pobiliśmy rekordy i frekwencji i wartości nagród, może faktycznie na Mundial w 'Murica w puli znajdzie się Mercedes 2 2 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Ja zapraszam do licytacji, kod i prenumerate mam zamiar zlicytowac i nakarmic za to kotki na dzialce. 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Gratulacje! A jak już będzie wiadomo dla kogo prenumerata to prośba o PW lub maila na perez@psxextreme.pl. 1 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca ja, cieszacy sie na gierke za 3cie miejsce ale jednak jestem na 4tym 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Praktycznie środek stawki, więc nie jest źle. Mogło być trochę lepiej, często jedna bramka decydowała, że tych trzech punktów nie było. Gratulacje dla najlepszych, do zobaczenia przy kolejnym typerze A i też podziękowania dla pana organizatora, mega dobra robota! Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Wstyd, zenada, kompromitacja, hanba, frajerstwo. 10 po fazie grupowej zeby skonczyc na 35 miejscu. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca (edytowane) Henryk juz ma zamowione @kanabis @Yakubu?? Edytowane 17 lipca przez Welna 2 Cytuj
kirara 116 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca @Yakubu i @HenrykIggO otrzymali już nagrody 3 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca U mnie sytuacja taka. Kanabis potwierdził odbiór nagród w czwartek (wysyłka w środę rano). Reszta wysyłek poszła w czwartek rano. Yakubu potwierdził odbiór, HenrykIggO nie potwierdził, ale w aplikacji widzę, że odebrał, więc zakładam, że ma wyjebane. Przesyłka @Kalel miała poślizg i jakieś przygody po drodze (magazynowana w paczkomacie tymczasowym), ale widzę, że wciąż jest gotowa do odbioru. Natomiast nagroda @Bartg leżąca w paczkomacie od piątku ma dzisiaj już notę "upłynął czas odbioru", więc nie wiem co tam się stanęło xd Żyjesz chłopie? 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 3 minuty temu, Kmiot napisał(a): U mnie sytuacja taka. Kanabis potwierdził odbiór nagród w czwartek (wysyłka w środę rano). Reszta wysyłek poszła w czwartek rano. Yakubu potwierdził odbiór, HenrykIggO nie potwierdził, ale w aplikacji widzę, że odebrał, więc zakładam, że ma wyjebane. Przesyłka @Kalel miała poślizg i jakieś przygody po drodze (magazynowana w paczkomacie tymczasowym), ale widzę, że wciąż jest gotowa do odbioru. Natomiast nagroda @Bartg leżąca w paczkomacie od piątku ma dzisiaj już notę "upłynął czas odbioru", więc nie wiem co tam się stanęło xd Żyjesz chłopie? Dzisiaj się wybiorę do paczkomatu, więc wszystko jest w porządku. Polecam użytkownik Kmiot! 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca (edytowane) 4 godziny temu, Kmiot napisał(a): Reszta wysyłek poszła w czwartek rano. Yakubu potwierdził odbiór, HenrykIggO nie potwierdził, ale w aplikacji widzę, że odebrał, więc zakładam, że ma wyjebane. Potwierdzam @Kmiot - odebrałem. Dziękuję! To bardzo ładne książki. Dziękuję również @Welna za nowego padzika. Oj przyda mi się ponieważ w obu dryfują mi analogi… A także @kirara za doładowanie PS. dla Was! Edytowane 21 lipca przez HenrykIggO 1 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 21 lipca Autor Opublikowano 21 lipca 9 hours ago, Kmiot said: U mnie sytuacja taka. Kanabis potwierdził odbiór nagród w czwartek (wysyłka w środę rano). Reszta wysyłek poszła w czwartek rano. Yakubu potwierdził odbiór, HenrykIggO nie potwierdził, ale w aplikacji widzę, że odebrał, więc zakładam, że ma wyjebane. Przesyłka @Kalel miała poślizg i jakieś przygody po drodze (magazynowana w paczkomacie tymczasowym), ale widzę, że wciąż jest gotowa do odbioru. Natomiast nagroda @Bartg leżąca w paczkomacie od piątku ma dzisiaj już notę "upłynął czas odbioru", więc nie wiem co tam się stanęło xd Żyjesz chłopie? Kurde myślałem ze do poniedziałku będzie, a nie bylo mnie od piątku dopiero wróciłem Jakos wybitnie krótko lezala. Daj znać na priv puszcze blika za druga przesyłkę Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 5 minut temu, Bartg napisał(a): Kurde myślałem ze do poniedziałku będzie, a nie bylo mnie od piątku dopiero wróciłem Jakos wybitnie krótko lezala. Daj znać na priv puszcze blika za druga przesyłkę Da mnie to w sumie pierwsza taka sytuacja, więc nie wiem. Nie da się tego jakoś ogarnąć, przedłużyć za dopłatą czy coś? U siebie z poziomu aplikacji nie widzę takiej możliwości. Zostaje tylko zwrot i ponowna wysyłka? Trochę głupkowate xd Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 21 lipca Autor Opublikowano 21 lipca Dawno nie widzialem, zeby paczka tylko 48h lezala i to jeszcze na weekend Pojde zaraz zobaczę może pójdzie, wątpię zeby w niedzielę byla zabrana @Kmiot odebrane, fuck the system 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca No właśnie dostałem powiadomienie. Mam nadzieję, że nie będziesz miał z tego powodu KŁOPOTÓW PRAWNYCH. Tym samym z mojej strony uważam temat za zamknięty, jeszcze raz gratuluję wszystkim laureatom. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi