Wredny 9 446 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Ostatnio na YouTube wyskoczyły mi zajawki tego tytułu i kuźwa, jara mnie to falloutowo-cyberpunkowe drewno Debiutancki projekt krakowskiego studia Paradark, w którym wcielamy się w łowcę nagród w post-apokaliptycznym, otwartym świecie po katastrofie ekologicznej (jakieś wielkie pożary, czy coś). Mocny, falloutowo-westernowy vibe, trochę drugiego PREY (z tym łowcą nagród), a wszystko to polane cyberpunkowym sosem. Póki co data to nic nie mówiące 2025, ale zdecydowanie czekam, bo ten tytuł ma szansę odhaczyć wiele z moich ulubionych rzeczy w gierkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Wyjdzie na PS5 kiedyś tam to się ogra na spokojnie. Narazie obserwuję choć jestem ostrożny z podjarką po ostatniej znanej wpadce kiedy to gra miała być kopodupem a okazała się zbugowanym pęczkiem assetów (a firma zamknęła się po paru dniach). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 2 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja No ale nie porównuj jak najbardziej realnego, singlowego projektu uczciwych polaków do ewidentnego scamu ruskich ściemniaczy, gdzie przekręt było widać od pierwszego materiału (assety zajebane z The Division). Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja A fajnie się zapowiada. Najfajniejsze elementy z dobrych tytułów plus dobre mechaniki i ten szlif westernowy - może coś z tego być. Niech kręcą kod chlopaki. Póki co czekam, aż inni połatają Broken Roads. Ciekawe co szybciej nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi