Wredny 9 754 Opublikowano 2 maja 2024 Opublikowano 2 maja 2024 Ostatnio na YouTube wyskoczyły mi zajawki tego tytułu i kuźwa, jara mnie to falloutowo-cyberpunkowe drewno Debiutancki projekt krakowskiego studia Paradark, w którym wcielamy się w łowcę nagród w post-apokaliptycznym, otwartym świecie po katastrofie ekologicznej (jakieś wielkie pożary, czy coś). Mocny, falloutowo-westernowy vibe, trochę drugiego PREY (z tym łowcą nagród), a wszystko to polane cyberpunkowym sosem. Póki co data to nic nie mówiące 2025, ale zdecydowanie czekam, bo ten tytuł ma szansę odhaczyć wiele z moich ulubionych rzeczy w gierkach 1 Cytuj
SebaSan1981 3 655 Opublikowano 2 maja 2024 Opublikowano 2 maja 2024 Wyjdzie na PS5 kiedyś tam to się ogra na spokojnie. Narazie obserwuję choć jestem ostrożny z podjarką po ostatniej znanej wpadce kiedy to gra miała być kopodupem a okazała się zbugowanym pęczkiem assetów (a firma zamknęła się po paru dniach). Cytuj
Wredny 9 754 Opublikowano 2 maja 2024 Autor Opublikowano 2 maja 2024 No ale nie porównuj jak najbardziej realnego, singlowego projektu uczciwych polaków do ewidentnego scamu ruskich ściemniaczy, gdzie przekręt było widać od pierwszego materiału (assety zajebane z The Division). Cytuj
Boomcio 4 194 Opublikowano 2 maja 2024 Opublikowano 2 maja 2024 A fajnie się zapowiada. Najfajniejsze elementy z dobrych tytułów plus dobre mechaniki i ten szlif westernowy - może coś z tego być. Niech kręcą kod chlopaki. Póki co czekam, aż inni połatają Broken Roads. Ciekawe co szybciej nastąpi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi