K.Adamus 683 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 11 minut temu, Pix napisał(a): podjarany Podjarany, podkur*iony albo podpity 1 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 15 minut temu, K.Adamus napisał(a): Podjarany, podkur*iony albo podpity Tak 27 minut temu, Pix napisał(a): Dobry pomysł. I tylko u Konsolki wszystkie 3 foty byłyby takie same i czytelnik musiałby sam odgadnąć, czy Konsolite jest podjarany. I zamiast patrzeć na ocenę / minę trzeba text przeczytać Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 2 godziny temu, Pix napisał(a): Dobry pomysł. I tylko u Konsolki wszystkie 3 foty byłyby takie same i czytelnik musiałby sam odgadnąć, czy Konsolite jest podjarany. Konsoljti = slabo Konsolite = srednio Konsolajt = kocur 1 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 2 godziny temu, yaczes napisał(a): Konsoljti = slabo Konsolite = srednio Konsolajt = kocur 1 2 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja (edytowane) OK Oceniłeś jakiś czas temu Bloodstained: Ritual of the Night na 9 (3gr) Tak się zastanawiam co w tej grze było nowego Edytowane 20 maja przez Alastor84 1 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 9 minut temu, Alastor84 napisał(a): OK Oceniłeś jakiś czas temu Bloodstained: Ritual of the Night na 9 (3gr) Tak się zastanawiam co w tej grze było nowego Kickstarter który dostarczył 1 Cytuj
Mari4n 419 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 2 godziny temu, Konsolite napisał(a): Jak dla mnie 2 to bardzo słabo, a 3 słabo, ale co ja tam wiem 1 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 4 godziny temu, Mari4n napisał(a): Jak dla mnie 2 to bardzo słabo, a 3 słabo, ale co ja tam wiem Gratulacje czujności stawiam piwo przy okazji 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Ej, Konsolka, a co to się stało, żeś się taki aktywny znów stał? Czyżby w końcu skończyły się zeznania ws. Pegasusa? ;D <hint: patrz circa 20 tematów w dół w tej kategorii> 1 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 2 godziny temu, macGyver napisał(a): Ej, Konsolka, a co to się stało, żeś się taki aktywny znów stał? Czyżby w końcu skończyły się zeznania ws. Pegasusa? ;D <hint: patrz circa 20 tematów w dół w tej kategorii> Tak jakoś wyszło Cytuj
Pix 914 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Konsolka jeden z niewielu samców alfa w redakcji, który ma wystarczająco twardą psychikę (lub po prostu ma wyjebane), żeby przetrwać w środowisku forumkowym. Na każde pytanie odpowie, krytykę przyjmie na klatę, no szanuję bardzo chłopaka. I to mimo tego, że nie zgadzam z jakimiś 70 procentami jego poglądów na branżę gierkową. Wystarczy porównać do takich słabych psychicznie jednostek jak hiv czy buczer, którzy omijają forum, bo tu hejtujooo 4 1 1 2 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 22 minuty temu, Pix napisał(a): Konsolka jeden z niewielu samców alfa w redakcji, który ma wystarczająco twardą psychikę (lub po prostu ma wyjebane), żeby przetrwać w środowisku forumkowym. Jedno nie wyklucza drugiego 22 minuty temu, Pix napisał(a): Na każde pytanie odpowie, krytykę przyjmie na klatę, no szanuję bardzo chłopaka. Staram się, tagowanie pomaga 22 minuty temu, Pix napisał(a): I to mimo tego, że nie zgadzam z jakimiś 70 procentami jego poglądów na branżę gierkową. Nie musimy się zgadzać, 30% to i tak sporo 22 minuty temu, Pix napisał(a): Wystarczy porównać do takich słabych psychicznie jednostek jak hiv czy buczer, którzy omijają forum, bo tu hejtujooo I teraz tym bardziej nie będą tu zaglądać bo hejtujesz hejt hejtem, a krytyka krytyka. Cytuj
Azi91 16 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja W dniu 19.05.2024 o 21:37, Konsolite napisał(a): W zasadzie to myślałem nad 7/10 Guzik prawda, dobrze wiemy, że chciałeś dać 6/9. 52 minuty temu, Pix napisał(a): (...) mimo tego, że nie zgadzam z jakimiś 70 procentami jego poglądów na branżę gierkową. Zazwyczaj najciężej jest się zgodzić z prawdą 2 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 16 minut temu, Azi91 napisał(a): Guzik prawda, dobrze wiemy, że chciałeś dać 6/9. Uznajmy ze to jest takie 6,9/10 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja @Perez czy zamierzasz przeprosic i sciagnac Shive? 1 Cytuj
Atherius 34 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Akurat wczoraj nadrabiałem forumowy lore i temat z żalami wyżej wymienionego. 1 Cytuj
siniak GT 12 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja W dniu 17.05.2024 o 18:42, LeifErikson napisał(a): Druga połowa miesiąca, a tu nie rozwinął się w ogóle wątek "u mnie nie ma", "nadal czekam", "gdzie mogę się zwrócić po zwrot pieniedzy", więc chyba sytuacja z wysyłkami dość powszechnie się poprawiła? U mnie był już jakoś początkiem tygodnia i nawet nie pogięty, prawie mint. U mnie nie ma, nadal czekam 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 9 godzin temu, Pix napisał(a): Wystarczy porównać do takich słabych psychicznie jednostek jak hiv czy buczer, którzy omijają forum, bo tu hejtujooo Sprawa chyba nie jest tak zero-jedynkowa. Ich absencja (tudzież okazjonalne pojawienie się) świadczyć też może o tym, że właśnie mają wywalone na to, co tam sobie na forumku o nich wypisują (albo mocno się hamują po przeczytaniu). Forumek nie jest najwyższą instancją, przed którą każdy zgred ma się obowiązek tłumaczyć. Natomiast w przypadku HIVa sporo ścieków wylano na niego w sprawach niezwiązanych z działaniami w Szmatławcu, więc tym bardziej zrozumiałe. Czasami można to było wyczytać między wierszami w jego dziale listowym. Tak ogólnie, to im więcej lat, doświadczeń i obowiązków przybywa, tym mniej się powinno zwracać uwagę na rzeczy mało ważne. Trzeba mierzyć problemy odowiednią miarą.* A Konsolka? Jest właśnie taki jak napisałeś, przez co doskonale się tutaj wpasował ;-) * Akurat skończyłem czytać książkę podróżnika, Tomasza Michniewicza pt. "Chrobot". To historie siedmiu osób, w siedmiu różnych miejscach na świecie. Doskonała lektura na przemyślenia o problemach i dysproporcjach współczesnego świata. 6 godzin temu, yaczes napisał(a): @Perez czy zamierzasz przeprosic i sciagnac Shive? Shiva, chociaż z Rogerem nie miał okazji współpracować, to już zdążył sobie u niego nagrabić ;-) Ale - w teorii - taki powrót mógłby być ciekawy :-). 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 10 godzin temu, Pix napisał(a): Konsolka jeden z niewielu samców alfa w redakcji, który ma wystarczająco twardą psychikę (lub po prostu ma wyjebane), żeby przetrwać w środowisku forumkowym. Jest kilku takich, ale to raczej ci nowi co piszą po 10-15 lat. 5 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja I właśnie dlatego dobrze, że przyszła ta świeża krew (Piechota, Adamus, Konsolite), chętna do kontaktu z czytelnikami, bo inaczej w tematach o najnowszych numerach dyskutowalibyśmy głównie sami ze sobą i może ewentualnie z Prezesem Perezem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 53 minuty temu, grzybiarz napisał(a): ci nowi co piszą po 10-15 lat. Trochę rozbawiło 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Ja już ponad 7 lat w piśmie, a przed tym zdążyłem Was do swojego pisania zniechęcić (bo przez pierwszy rok-dwa na forum było sporo niezadowolenia z mojej obecności w PE) kilka lat w Polygamii.pl. W październiku świętuję 10 lat zarobkowego pisania o grach. Dziwnie mi być „młodym” zgRedem xD (a rocznikowo niemal najmłodszym) 2 1 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 17 minut temu, Pix napisał(a): I właśnie dlatego dobrze, że przyszła ta świeża krew (Piechota, Adamus, Konsolite), chętna do kontaktu z czytelnikami, bo inaczej w tematach o najnowszych numerach dyskutowalibyśmy głównie sami ze sobą i może ewentualnie z Prezesem Perezem. Dla mnie to akurat dość oczywiste, szczególnie "w obecnych czasach" aby mieć kontakt z odbiorcami, jeśli jest do tego miejsce. Wystarczy spojrzeć na różnice w podejściu wydawców, Łapushing VS Prezesing Na PPE odpowiadałem ludziom pod tymi kilkoma recenzjami które tam popełniłem, pod filmikami na kanale Wciśnij Start także , chyba że dosłownie mam zajob i zero czasu, to wtedy wieczorem, albo następnego dnia. Telefon zawsze pod ręką, gdyż obecnie trudno bez, więc zaglądać na forum można nawet na "posiedzeniu", lub "renderowaniu" Godzinę temu, grzybiarz napisał(a): Jest kilku takich, ale to raczej ci nowi co piszą po 10-15 lat. Albo i dłużej, podobno szczęśliwi czasu nie liczą 3 minuty temu, Piechota napisał(a): Ja już ponad 7 lat w piśmie, a przed tym zdążyłem Was do swojego pisania zniechęcić (bo przez pierwszy rok-dwa na forum było sporo niezadowolenia z mojej obecności w PE) kilka lat w Polygamii.pl. W październiku świętuję 10 lat zarobkowego pisania o grach. Dziwnie mi być „młodym” zgRedem xD (a rocznikowo niemal najmłodszym) Przynajmniej pod tym względem jesteś młody 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 3 minuty temu, Piechota napisał(a): Ja już ponad 7 lat w piśmie, a przed tym zdążyłem Was do swojego pisania zniechęcić (bo przez pierwszy rok-dwa na forum było sporo niezadowolenia z mojej obecności w PE) kilka lat w Polygamii.pl. W październiku świętuję 10 lat zarobkowego pisania o grach. Dziwnie mi być „młodym” zgRedem xD (a rocznikowo niemal najmłodszym) Najpierw trzeba zebrać frycowe, potem dopiero laury ;D 2 minuty temu, Konsolite napisał(a): Dla mnie to akurat dość oczywiste, szczególnie "w obecnych czasach" aby mieć kontakt z odbiorcami, jeśli jest do tego miejsce. Iga Świątek, Ronaldo itd. nie mają na to najmniejszych szans ;P 1 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 52 minuty temu, Piechota napisał(a): Ja już ponad 7 lat w piśmie, a przed tym zdążyłem Was do swojego pisania zniechęcić (bo przez pierwszy rok-dwa na forum było sporo niezadowolenia z mojej obecności w PE) kilka lat w Polygamii.pl. W październiku świętuję 10 lat zarobkowego pisania o grach. Dziwnie mi być „młodym” zgRedem xD (a rocznikowo niemal najmłodszym) Początki zawsze są ciężkie, ale mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że wśród czytelników jesteś teraz uznawany za kluczowego zgredaktora, bez którego ciężko już sobie wyobrazić Szmatławca. Swoją drogą, matury się kończą, więc mam nadzieję, że doczekamy się od Ciebie kolejnego magnum opus w stylu tekstu o Fatal Frame. Ostatnio wróciłem sobie do niego, no i według mnie to jest po prostu absolutny top tekstów w historii PE. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi