Nemesis 1 272 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Dobra, można się rozejść. @Perez Zgłaszam wniosek o bonusowe wydanie do każdego numeru - Kmiot Extreme. 1 Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 26 maja Autor Opublikowano 26 maja 9 minut temu, Nemesis napisał(a): Dobra, można się rozejść. @Perez Zgłaszam wniosek o bonusowe wydanie do każdego numeru - Kmiot Extreme. Spokojnie, bo mu zaraz sodówa odbije i co wtedy? Zechce udziałów, wywiadów, wizyt w zakładach pracy. 2 1 1 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Będzie takim naszym ekstrimowym Schreierem. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja W dniu 24.05.2024 o 00:20, Jontek80 napisał(a): Niech Sojer zrobi jakis opis, historie i porownanie serii Densha de Go do prawdziwej jazdy elektrowozem. Ja tam uwielbiam pociagi i nie wiem co sie stalo ze nie zostalem maszynista w pkp a wyladowalem na ciezarowkach. Mysle ze nie jestem jedynym i cos tam moglby dla nas stworzyc. Jest juz kilka tych serii o pociagach czy tez strategii. Nie no, jak Densha de Go to tylko Loki! Cytuj
Grześ 412 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Dopiero dziś rozpakowałem swój egzemplarz. @KOMODO nareszcie ktoś wspomniał o Advent Children w kontekście remake'ów. Odkąd pierwszy raz zapowiedziano remake (chyba w 2015) czekałem aż ktoś powróci do tego filmu, który moim zdaniem dosyć sporo wnosi do ogólnego spojrzenia na uniwersum siódemki. Nie liczę, że doczekam się większego artykułu o AC, ale może ktoś się pokusi o przybliżenie fabuły począwszy od Crisis Core przez główną część do dirge of cerberus? Ciekawy artykuł @Piechota o platformówkach, do których niezmiennie pałam miłością od czasów PSXa i przyznam, że nie znałem ani jednej pozycji z zestawienia elementarza, więc będzie co sprawdzać. Świetny tekst Krzysztofa o jednej z najlepszych gier w historii, czyli MGS3, metala nigdy dość i mam nadzieję, że temat zostanie jeszcze bardziej wyczerpany przy okazji zbliżającej się premiery remake'a. 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja 6 minut temu, Grześ napisał(a): Świetny tekst Krzysztofa o jednej z najlepszych gier w historii, czyli MGS3, metala nigdy dość i mam nadzieję, że temat zostanie jeszcze bardziej wyczerpany przy okazji zbliżającej się premiery remake'a. Jak taką możliwość dostanie Konsolite, to możesz nie być taki zadowolony ;D. 1 Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja 7 minut temu, macGyver napisał(a): Jak taką możliwość dostanie Konsolite, to możesz nie być taki zadowolony ;D. Oj tam, ja gry mistrza uwielbiam, z mgs3 nadal pamietam ta drabinkę przy której można było wypalić papierosa Zreszta o najlepszej grze z „serii” już było Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Ciekawy ten tekst o Simpsonie i Bruckheimerze. Jak najbardziej chętnie poczytałbym w Szmatlawcu więcej takich historii z filmowego światka. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja 45 minut temu, Konsolite napisał(a): Oj tam, ja gry mistrza uwielbiam, z mgs3 nadal pamietam ta drabinkę przy której można było wypalić papierosa Zreszta o najlepszej grze z „serii” już było O, widzisz - masz temat do opracowania: 10 najlepszych gier, w których można wyjarać szluga i się napić ;D. 1 Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Z innej beczki, zaktualizujcie nagłówek przy liście miesiąca, bo już od dawna nagrodą nie jest 3miesięczny PS Plus. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 26 maja Autor Opublikowano 26 maja 19 minut temu, LeifErikson napisał(a): Z innej beczki, zaktualizujcie nagłówek przy liście miesiąca, bo już od dawna nagrodą nie jest 3miesięczny PS Plus. Dzieki za czujnosc, tez to juz widzialem i poprawilismy kilka dni temu tuz przed drukiem :). 1 Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja 47 minut temu, macGyver napisał(a): O, widzisz - masz temat do opracowania: 10 najlepszych gier, w których można wyjarać szluga i się napić ;D. Tylko 10? Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja 2 godziny temu, Konsolite napisał(a): Tylko 10? *Najlepszych* ;-) Ja gram tylko w gry promujące zdrowy styl życia: skocz w górę, zeskocz w dół, etc. I zaszlachtuj tysiące przeciwników w międzyczasie. ;D 1 Cytuj
Seba89 13 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja W dniu 25.05.2024 o 22:35, Kmiot napisał(a): A przy okazji, czy @Seba89, który się pojawił w tym temacie (2 strona) to Kochaniec? Bo z wpisu tak wnioskuję. Jeśli tak, to witamy, rozgość się, zanim zaczniemy Cię hejtować. Tak, to ja. Miło mi być obiektem hejtu tak zacnego grona. 1 1 Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja W dniu 25.05.2024 o 22:35, Kmiot napisał(a): Przy okazji czy mógłby przybliżyć wątek Open Bety jako jednego z potencjalnych właścicieli PE? Wydaje mi się, że to mogło być odniesienie do tego, ze jego wydawnictwo zostało wspomniane na forum (przeze mnie ) podczas przerzucania się pomysłami kim może być tajemniczy nowy właściciel. 1 Cytuj
K.Adamus 688 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 17 minut temu, Seba89 napisał(a): Tak, to ja. Miło mi być obiektem hejtu tak zacnego grona. Dawać mu czerwony kolorek, niech przyciąga jak płachta byka Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Kmiot pisze reckę na prawie dziewięć ekranów, a ja ją przeskoczyłem. Zaiste, nie wiem jak mi się to udało, ale dopiero po ostatnich wpisach/cytowaniach coś mi nie grało ;D. Ja tylko zacytuję (ręcznie) jeden fragmencik: "Literówki to sól ziemi, na której wyrasta prasa, ale literówka w reklamie to już imponujące dokonanie. Na 103 stronie czytamy więc, że jest “nowa gra KOOPERACYJANA” i ktoś to wysyła do druku." Nie wiem czy to ten przypadek, ale "Redakcja nie odpowiada za treść reklam i ogłoszeń" (patrz: stopka), hehe. Ponieważ wszystkie słowa były zapisane dużymi literami, to sprawdziłem, czy to nie jest gra autorstwa gościa o nicku KooperacyJan. Też nie ;-P. Jednak to babol poszedł do druku. A tak w ogóle, to za cholerę z tej reklamy nie mogłem wykminić co to (na pewno) jest. Sprawdziłem więc: karcianka na stół. 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 51 minut temu, macGyver napisał(a): A tak w ogóle, to za cholerę z tej reklamy nie mogłem wykminić co to (na pewno) jest. Sprawdziłem więc: karcianka na stół. Czyli reklama zadziałała. 1 Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 27 maja Autor Opublikowano 27 maja To duch Roberta jeszcze nad PE, bo mieliśmy jakieś wzajemne tematy reklamowe przy okazji zmiany wydawcy, no i faktycznie - poszło z literówką. Aż sprawdziłem teraz, bo raz jeszcze będzie, ale widze nieco zmieniona i już OK. Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja W dniu 25.05.2024 o 22:35, Kmiot napisał(a): Cześć, to ja. Standardowo mam kilka uwag, kilka pochwał i kilka uszczypliwości, które adresaci i tak mają głęboko w pompie, więc koniec końców wszyscy zadowoleni. Zapraszam. Dajesz W dniu 25.05.2024 o 22:35, Kmiot napisał(a): Hyde Park. Dziwnie się czyta optymistycznego Konsolite. Chyba trzeźwy. W dniu 25.05.2024 o 22:35, Kmiot napisał(a): Terra Memoria na szczęście dostała tylko pół strony, bo Konsolite znowu by mi pierdolił, że “on dostał całą stronę, a ja to zignorowałem!”. Pół strony to z czystym sumieniem chyba mogę olać, co? Możesz W dniu 25.05.2024 o 22:35, Kmiot napisał(a): Mija 384 miesiąc gdy Konsolite nie doczekał się odświeżonego layoutu BAKI. Przynajmniej tematyka kącika na czasie i zapewne niezwykle wartościowa dla graczy. No i cała strona dla Darka, szampany, hehe. Powiedzieli że będzie, więc będzie, nie trzeba im wypominać co miesiąc W dniu 25.05.2024 o 22:35, Kmiot napisał(a): Głos Ludu. To zostawiłem na koniec, bo zawiera osobisty wątek, po którym oczywiście poczułem się doceniony i jakoś mi cieplej (no homo). Sygnały otrzymywałem już wcześniej, czy to od Adama, Kacpra czy Grabarczyka, ale utrwalenie takich rzeczy w druku zawsze działa na wyobraźnię. Za dziesięć lat czytelnicy PE wrócą do tego numeru i się zastanowią “ciekawe co tam u tego Kmiota, co ponoć pisał recenzję numerów”. I mam nadzieję, że aby się przekonać wejdą na forum do tematu aktualnym numerze i tam będzie moja “recenzja”. Tego Wam i sobie życzę. Zakładasz że pożyjesz jeszcze dekadę? Trzymam kciuki W dniu 25.05.2024 o 22:35, Kmiot napisał(a): Strzała. Nie w kolano. hadoken W dniu 26.05.2024 o 17:22, macGyver napisał(a): *Najlepszych* ;-) Ja gram tylko w gry promujące zdrowy styl życia: skocz w górę, zeskocz w dół, etc. I zaszlachtuj tysiące przeciwników w międzyczasie. ;D Zapodam temat Rogerowi, co prawda kwiecień za nami, ale ... 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Godzinę temu, Konsolite napisał(a): Zapodam temat Rogerowi, co prawda kwiecień za nami, ale ... Nie takie pierdoły już Roger puszczał ;P Jednak w tej drugiej kategorii - czyli pro zdrowotnej - to wpadły by głównie tytuły na wii, kinecta i move Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 1 godzinę temu, macGyver napisał(a): Nie takie pierdoły już Roger puszczał ;P Jednak w tej drugiej kategorii - czyli pro zdrowotnej - to wpadły by głównie tytuły na wii, kinecta i move Triki jak pic i grać gibając się w rytm muzyki, albo ćwiczenia z "ciężarami" 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja W dniu 24.05.2024 o 20:17, Frantik napisał(a): Przedrukowali mnie w Szmatławcu Matka wreszcie ma być z czego dumna To teraz są przedruki z najważniejszego tematu z forumka? Winszuje pomysłu i poświęcił bym na to cała stronę, bo opinie forumowiczów nt. gier są najbardziej trafne z calej branżuni. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi