Konsolite 547 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja 7 godzin temu, Pix napisał(a): Majk to z tego co pisał to chyba ma jakieś większe problemy zdrowotne, Kali zresztą to samo. Roger jest ślepy, Adamus ma wysoki cholesterol, Koso jakiś czas temu chwalił się paraliżem twarzy, a Myszaq zmienił ubrania na XXL. Dbajmy o tych naszych dziadków. Zaraz będzie mem z kostucha Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Muszyński pisze, że budżet Fallouta od amazona to podobno 330mln zielonych, tymczasem klikanie w google mówi o ok 153mln. Skąd mu się to wzięło? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Dobry tekst @Roger o średniakach, gdyby nie jego recka Nier to pewnie bym nigdy nie ograł. 1 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Stellar Blade z 8 ? Na rany Chrystusa jesteś ktoś w redakcji jeszcze który zna się na grach ? Na grach z D U S Z Ą Cytuj
sph! 836 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja 14 godzin temu, Konsolite napisał(a): Zaraz będzie mem z kostucha Spoiler 1 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja 3 godziny temu, Wojtas1986 napisał(a): Stellar Blade z 8 ? Na rany Chrystusa jesteś ktoś w redakcji jeszcze który zna się na grach ? Na grach z D U S Z Ą Za wysoko / za nisko ? Cytuj
Pix 914 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja To jest niespotykane wręcz, żeby Konsolajte przyznawał 8/10 grze AAA od dużego wydawcy. Ale Stellar Blade ma wszystko, co sobie ten chłopak ceni. Przyjemny gameplay, cycki i brak fabuły. 1 Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja 1 godzinę temu, Pix napisał(a): To jest niespotykane wręcz, żeby Konsolajte przyznawał 8/10 grze AAA od dużego wydawcy. Ale Stellar Blade ma wszystko, co sobie ten chłopak ceni. Przyjemny gameplay, cycki i brak fabuły. Może liczba 8 mu się z czymś skojarzyła przy pisaniu recki i ocenianiu ? 1 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja 1 godzinę temu, Pix napisał(a): To jest niespotykane wręcz, żeby Konsolajte przyznawał 8/10 grze AAA od dużego wydawcy. Ale Stellar Blade ma wszystko, co sobie ten chłopak ceni. Przyjemny gameplay, cycki i brak fabuły. W zasadzie to myślałem nad 7/10 i w zasadzie to jest bardziej adekwatna ocena. Jednak mimo powtarzalności/recyklingu potworów, dziwnego designu momentami i trochę zbyt wieku elementów wrzuconych to mimo wszystko bawiłem się dobrze, jeśli chciało mi się zrobić wszystko + fakt ze jest tutaj tyle rzeczy, które normalnie by były jako płatne dlc to trzeba docenić. + boobs 1 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja 12 minut temu, Konsolite napisał(a): W zasadzie to myślałem nad 7/10 i w zasadzie to jest bardziej adekwatna ocena. Jednak mimo powtarzalności/recyklingu potworów, dziwnego designu momentami i trochę zbyt wieku elementów wrzuconych to mimo wszystko bawiłem się dobrze, jeśli chciało mi się zrobić wszystko + fakt ze jest tutaj tyle rzeczy, które normalnie by były jako płatne dlc to trzeba docenić. + boobs Błagam, wrzuć tę reckę do forumkowego tematu razem z tym postem. Chcę zobaczyć jak świat płonie 2 1 Cytuj
jar3czek 486 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja W dniu 17.05.2024 o 18:42, LeifErikson napisał(a): Druga połowa miesiąca, a tu nie rozwinął się w ogóle wątek "u mnie nie ma", "nadal czekam", "gdzie mogę się zwrócić po zwrot pieniedzy", więc chyba sytuacja z wysyłkami dość powszechnie się poprawiła? U mnie był już jakoś początkiem tygodnia i nawet nie pogięty, prawie mint. Zauważyłem że prenumerata ma jeszcze jedna zaletę- odfoliowywanie nowego numeru to trochę jak odfoliowywanie nowo zakupionej gierki w pudełku. Te same hormony szczęścia się uruchamiają. U mnie dalej pusto, wawa 300 metrów od poczty. Chyba, że to ew jakiś problem z samym przejęciem prenumerat od starego wydawnictwa @Perez? Bo ten numer to jak raz pierwszy z przedłużonej wcześniej prenumeraty: Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja 1 minutę temu, jar3czek napisał(a): U mnie dalej pusto, wawa 300 metrów od poczty. Chyba, że to ew jakiś problem z samym przejęciem prenumerat od starego wydawnictwa @Perez? Bo ten numer to jak raz pierwszy z przedłużonej wcześniej prenumeraty: Jak jest PDF to raczej i papierowe wydanie poszlo. Daj znac na prenumerata@psxextreme.pl - ogarniemy 1 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Błagam, wrzuć tę reckę do forumkowego tematu razem z tym postem. Chcę zobaczyć jak świat płonie W sensie ze mam napisać cała bonusowa recenzje ? Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Nie, no wystarczą skriny z bieżącego numeru plus suplement, że w sumie to 7/10 jednak bardziej sprawiedliwe. Jak widzisz jeden użytkownik na samą sugestię odpalił się z klaunem, bo POCZUŁ ZAGROŻENIE 2 2 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 12 godzin temu, Konsolite napisał(a): W zasadzie to myślałem nad 7/10 i w zasadzie to jest bardziej adekwatna ocena. Jednak mimo powtarzalności/recyklingu potworów, dziwnego designu momentami i trochę zbyt wieku elementów wrzuconych to mimo wszystko bawiłem się dobrze, jeśli chciało mi się zrobić wszystko + fakt ze jest tutaj tyle rzeczy, które normalnie by były jako płatne dlc to trzeba docenić. + boobs Dobra, dobra. W pograduszkach też mówiłeś, że 7/10, ale ostatecznie 8. W PE piszesz, że może nawet 8+. Po prostu Twój rozum broni się przed wystawieniem takiej wysokiej oceny głośnej grze triple A, ale jednak Ewce udało się roztopić zimne serce z lodu Dariusza. 3 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Godzinę temu, Pix napisał(a): Dobra, dobra. W pograduszkach też mówiłeś, że 7/10, ale ostatecznie 8. W PE piszesz, że może nawet 8+. Po prostu Twój rozum broni się przed wystawieniem takiej wysoki oceny głośnej grze triple A, ale jednak Ewce udało się roztopić zimne serce z lodu Dariusza. Głośna to ta gra jest / była z powodu dramy. Natomiast wedle skali psxe 8, to gra bardzo dobra i tutaj dochodzimy do kwestii tego co napisałem w 3groszach. Tylko biorąc pod uwagę jakie gry często dostają wysoka, wręcz maksymalna ocenę (tlou ekhem) to mimo wszystko stellar blade będąc mocnym 7/10 zasługuje na ten jeden punkt w ocenie więcej. Choćby za walory wizualne 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Wydaje mi się, że właśnie ta rozbieżność bardziej boli niż sam fakt, że SB dostał 8. 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja W dniu 18.05.2024 o 10:05, macGyver napisał(a): Napisz, proszę, że zdałem w końcu tą maturę ;D Ale chyba nie z polskiego 1 4 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 5 minut temu, Square napisał(a): Wydaje mi się, że właśnie ta rozbieżność bardziej boli niż sam fakt, że SB dostał 8. Temat ocen… To się nigdy nie skończy, chyba że… Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 45 minut temu, BRY@N napisał(a): Ale chyba nie z polskiego Com napisał, tom napisał, a teraz już tego nie odkręcę ;P 1 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Godzinę temu, Konsolite napisał(a): Temat ocen… To się nigdy nie skończy, chyba że… Co sądzisz o pomyśle zrezygnowania z ocen? Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 17 minut temu, Pix napisał(a): Co sądzisz o pomyśle zrezygnowania z ocen? To mogło by przejść, gdyby nie kwestia przyzwyczajenia ludzi czytających oraz piszących. Mówisz 7/10 i wszystko jasne, podobnie jak z wydawcami - oni kochają cyferki. Prędzej bym proponował unowocześnić system, wedle naszego różnica pomiędzy 6 a 8 jest niewielka, + dodawać przy cyferce „opis” czyli 8(bardzo dobra) itp. + to co już było wałkowane wielokrotnie czyli aby pewne gry nie trafiały do pewnych jednostek, chyba ze w formie 3gr. Jednak tego typu zmiany będzie trudno wprowadzić w życie, z rozmaitych powodów, wiec raczej niewiele się zmieni… 1 Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Osobiście też jestem przeciwnikiem ocen. 2, 3 zdania podsumowania w rameczce, wypis plusów i minusów. Ewentualnie każdemu zgredowi 3 foty zrobić, podjaraną, średnio podekscytowaną i taką "meh" - potem wybraną dodawać pod recenzją Ale to takie gdybanie, temat raczej nie do ruszenia Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja System ocen był dobrze zrobiony w Man!aku Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pix 914 Opublikowano 20 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 maja 14 minut temu, K.Adamus napisał(a): Ewentualnie każdemu zgredowi 3 foty zrobić, podjaraną, średnio podekscytowaną i taką "meh" - potem wybraną dodawać pod recenzją Dobry pomysł. I tylko u Konsolki wszystkie 3 foty byłyby takie same i czytelnik musiałby sam odgadnąć, czy Konsolite jest podjarany. 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi