Opublikowano 6 maja 20246 maj Widziałem to na tvgry, więc proponuję taką zabawę. - Wymieniamy DO 10 gier, które zasługują na notę 10/10 (co nie znaczy, że to gry idealne, wiadomo). Każda z tych gier dostaje punkt. - możemy nagrodzić połową punktu do trzech gier, które wymienił ktoś inny, a których nie wymieniliśmy my. - możemy do trzech gier skarcić minus połową punktu czyjś wybór jeżeli nam się nie spodobał. Bardzo proszę, żeby nie edytować swojej pierwotnej listy, raz podana taka zostaje. Listy z połówkami mogą być edytowane, ale nadal niech to będzie jeden post. Zabawa trwa do końca maja i w ten sposób uzyskamy forumkowy kanon giereczek 10/10
Opublikowano 6 maja 20246 maj Wipeout HD Silent Hill 2 Resident Evil 4 GTA VC Ico MGS FF7 Suikoden 2 Nba Street vol2 Burnout Paradise 0,5 Bioshock Vagrant Story Uncharted Każda z tych gier dostarczyła mi masę zabawy. Ograniczając się tylko do czasów konsolowych, nie biorąc pod uwagę Amigi, to właśnie te tytuły powodują szybsze bicie serduszka Edytowane 6 maja 20246 maj przez triboy 0,5
Opublikowano 6 maja 20246 maj MGS3 Snake Eater World of Warcraft Final Fantasy X Chrono Trigger Yakuza 0 Nier Automata Red Dead Redemption Elden Ring Street Fighter IV Gears of War 2 Dałbym rade więcej, ale te tak przychodzą od razu na myśl. Bloodborne z Eldenem walczył, ale jednak przegrał przez absolutnie tragiczny framerate momentami.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Bloodborne Elden Ring Sekiro Death Stranding Baldurs Gate 3 TLOU Zelda BOTW Super Mario Odyssey Returnal RDR2
Opublikowano 6 maja 20246 maj God of War 2 Okemi Red Dead Redemption Resident Evil 4 Gta San Andreas Persona 4 Yakuza 0 Zelda Botw Shadow of The Colossus Bioshock
Opublikowano 6 maja 20246 maj Dark Souls Batman Arkham Asylum Tony Hawk Pro Skater 4 Guild Wars: Nightfall Pokemon Crystal God of War II Bioshock Super Mario Odyssey Battlefield Bad Company 2 World of Warcraft
Opublikowano 6 maja 20246 maj Red Dead Redemption 2 Devil May Cry 5 Ninja Gaiden Black Metal Gear Rising Metal Gear Solid 3 Alan Wake 2 Resident Evil 4 (remake, oryginał, podstawcie sobie który chcecie, obie są goty) Burnout 3 Takedown Wiedźmin 3 Half-Life 2 edit: mała zmiana. Po przemyśleniu sprawy wylatuje DMC3, a wskakuje RDR2 na jego miejsce. Przepraszam pan Greg za złamanie zasad, ale serduszko nie pozwalało mi na wrzucenie nawet jednej z najbardziej wpływowych dla mojego zagrajmerstwa gierek i pominięcie jej kosztem innej, która zasługuje jak mało co na pełną dyszkę, nawet według obiektywnych metryczek zamiast subiektywnych odczuć.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Front Mission 3 Star Wars: Jedi Academy The Last of Us Resident Evil 4 OG/Remake (obie 10/10) Resident Evil 3 Nemesis (OG) Pokemon Crystal Left 4 Dead 2 Zelda: BotW Wiedzmin 3 Red Dead Redemption 2
Opublikowano 6 maja 20246 maj Jak to kiedyś ktoś napisał (chyba Milan) - nie ma gier obiektywnie 10/10, tylko te, które są osobistym ideałem. No to tak, bez kolejności: - Red Dead Redemption 2 - Death Stranding - Heroes of Might and Magic III - The Warriors - Zeus: Pan Olimpu - Bloodborne - Resident Evil 4 OG - The Legend of Zelda: BOTW - Stardew Valley - Metal Gear Solid 3 Honorable mentions: Wiedź-man 3, BioShock i Hadesik. Edytowane 6 maja 20246 maj przez Rozi
Opublikowano 6 maja 20246 maj U mnie to by było spłaszczenie listy z tematu top25 gier ever do 10 pozycji bo dla mnie każda z tych co tam wymieniłem to moje 10/10
Opublikowano 6 maja 20246 maj Baldurs Gate 2 Diablo 2 Europa Universalis 2 Fallout 2 Metal Gear Solid 3 Tekken 3 Wiedzmin 3 GTA SA Days Gone World of Warcraft
Opublikowano 6 maja 20246 maj Bloodborne Bioshock Half-Life Alyx Wiedźmin 3 Ninja Gaiden Black Resident Evil 4 Zelda BOTW Elden Ring The Last of Us Burnout 2
Opublikowano 6 maja 20246 maj Metal Gear Solid Final Fantasy 7 (OG) Suikoden 2 Final Fantasy Tactics BloodBorne Wiedzmin 3 Resident Evil 2 Remake Zelda Botw Tekken 3 Baldur's Gate 3
Opublikowano 6 maja 20246 maj MGS1 MGS3 Xenogears Death Stranding Chrono Cross THPS 2 Devil May Cry Wiedzmin 3 COD 4 MW God of War (ps4)
Opublikowano 6 maja 20246 maj Autor Pamiętajcie o plusowaniu i minusowaniu gier z innych list. Chodzi o takie, które na waszej sie nie zmiescily
Opublikowano 6 maja 20246 maj 1. Final Fantasy VI 1994 2. Chrono Trigger 1996 3. Heroes 3 1999 4. Baldur's Gate II: Shadows of Amn 2000 5. Bloodborne 2015 6. The Witcher 3: Wild Hunt 2015 7. The Last Of Us Part II 2020 8. Persona 5 Royal 2020 9. Baldur's Gate 3 2023 10. Alan Wake 2 2023 Edytowane 6 maja 20246 maj przez KrYcHu_89 kryteria
Opublikowano 6 maja 20246 maj No więc tak (śmiejcie się i klaunujcie do woli haha): 1. Snow Runner 2. Chrono Trigger 3. Heroes of Might and Magic III 4. Grounded 5. Skyrim 6. Kunio Kun No Nekketsu Soccer League aka GoalIII 7. Borderlands2 8. Stardew Valley 9. Wiedźmin3 Dziki Gon 10. Everybody's Golf
Opublikowano 6 maja 20246 maj 18 minut temu, Homelander napisał: Pamiętajcie o plusowaniu i minusowaniu gier z innych list. Chodzi o takie, które na waszej sie nie zmiescily W sensie jak mamy to robić? Jakiś przykład?
Opublikowano 6 maja 20246 maj Minusowanie postow z takimi sztosami jest bes sensu. Podlicz to Homelander na koniec i te co sie powtarzaja zostana.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Resident Evil 2 Resident Evil 2 Remake Resident Evil 4 Resident Evil 4 Remake Devil May Cry Devil May Cry 3 Silent Hill 2 GTA Vice City MGS3 Snake Eater Headhunter też nie czaję o co chodzi z tym plusowaniem i minusowaniem
Opublikowano 6 maja 20246 maj Gothic 1 Gears of war 5 Devil may cry 3 Deus ex human revolution The division 1 Mass effect 1 SW knights of the old republic Hollow knight Kingdom hearts 2 Shadow of mordor
Opublikowano 6 maja 20246 maj wiedziałem, że każdy czeka na pierwszego, który się odważy cokolwiek zrobić prócz spisania listy
Opublikowano 6 maja 20246 maj Autor 5 minutes ago, KrYcHu_89 said: W sensie jak mamy to robić? Jakiś przykład? Np. wg Ciebie na 10/10 nie zasługuje Days Gone, DMC i Headhunter. A z gier, których na Twojej liście z jakiegoś powodu nie ma na plusy zasługują The Town with no Name, Bubsy 3D i Superman 64. Wszystkie te 6 tytułów znalazłeś na listach innych użytkowników No więc piszesz: Minusy dla - Days Gone - DMC - Headhunter A na plusy - TTwnN - Bubsy 3D - Superman 64 W ten sposób staje się to wszystko trochę bardziej interaktywne i możesz się wypowiedzieć z jakimś skutkiem na tytuły proponowane przez innych. Te plusy i minusy można edytować do woli, ale proszę tylko żeby było to nadal w jednym poście. Komentarze i dyskusje, oczywiście, mile widziane
Opublikowano 6 maja 20246 maj Minusy dla Okemi -> nie ma takiej gry Gta San Andreas -> murzyni Zelda Botw -> Tears lepszy Plusy dla: Yakuza 0 -> GOAT Persona 4 -> GOAT Bioshock -> GOAT 20 minut temu, Pupcio napisał: W sumie bez sensu temat z top 25 forumowiczów lepszy spoko pomysł, ale @Homelander musi ogarnąć AI do podliczenia Edytowane 6 maja 20246 maj przez KrYcHu_89 kryteria