Skocz do zawartości

10 gier 10/10

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
1 minute ago, KrYcHu_89 said:

Minusy dla

Okemi 

Gta San Andreas

Zelda Botw

Plusy dla:

Yakuza 0

Persona 4

Bioshock

To nie musi byc lista jednego użytkownika. Plusy i minusy wybierasz ze wszystkich podanych tytułów

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok ok podliczone. Oto forumkowa lista gier 10/10.   1. Wiedźmin 3 21pkt 2. Resident Evil 4 17pkt 3. MGS 3 14pkt 4. RDR 2 14pkt 5. The Last of Us 13pkt 6. Bloodborne

• messer88
    messer88

Bloodborne Elden Ring Sekiro Death Stranding Baldurs Gate 3 TLOU  Zelda BOTW  Super Mario Odyssey  Returnal  RDR2    

• Nie obchodzą mnie gry, które się na nich znalazły. Chętnie poczytam top 10 forumowiczów, ale nie mam zamiaru komuś umniejszać jego wyborów, bo to jego sprawa i jego odczucia względem gierek, które pos

Opublikowano

Dziwna rzecz. Nie plusuję i nie minusuję nikogo, niepotrzebne zagmatwanie sprawy imo.

Opublikowano

Bloodborne
Halo Combat Evolved
Uncharted 4 Among Thieves
Megaman Zero 4
Resident Evil 4 Remake
DMC 5
Crusader Kings 2 

Metal Gear Solid 3 

Marvel Spider-Man

Final Fantasy IX 

Opublikowano
  • Autor
1 minute ago, Bzduras said:

Dziwna rzecz. Nie plusuję i nie minusuję nikogo, niepotrzebne zagmatwanie sprawy imo.

Nie plusujesz i minusujesz nikogo tylko gry

Opublikowano

W tym sensie to pisałem, jakby, no jaki w tym sens? Masz typy użytkowników, policzyć które się najczęściej powtarzają i masz miarodajny obraz, a tu jakieś plusiki, punkty, chujemuje.

Opublikowano

Raczej i tak nie uniknie się takiej wyliczanki, w sumie mi to ryba. Mogę oddać komuś swoją pulę plusików i minusików, nie będę podważać wyborów innych użytkowników bo to z założenia dość subiektywna lista. Nic mi do tego, czy ktoś da dyszkę dla Ico, Automaty czy Redfalla :)

Opublikowano
3 minuty temu, Homelander napisał:

No bo chciałem żeby to było coś więcej niż kolejna wyliczanka

Niech każdy uzna, czy chce wrzucić te 3 plusy i 3 minusy, mnie się pomysł podoba, ale ciężki do egzekucji. Zedytowałem swój post bez referencji do posta kolegów, tylko ogólnie :). 

Opublikowano
  • Autor

Jak Cię nie obchodzą listy innych to po co w ogóle wypisywać swoją i brać udział w zabawie? :)

Opublikowano

Nie obchodzą mnie gry, które się na nich znalazły. Chętnie poczytam top 10 forumowiczów, ale nie mam zamiaru komuś umniejszać jego wyborów, bo to jego sprawa i jego odczucia względem gierek, które postanowił wpisać :) Mam nadzieję, że teraz zrozumieliśmy się w 100%.

Opublikowano

Bloodborne
Silent Hill 2
Stellar Blade
Devil May Cry 3
Resident Evil 4 Remake
God of War 2
Ninja Gaiden Black
Bioshock
Death Stranding
Prince of Persia: Warrior Within

Ja też tylko popatrzeć chciałem, te plusy i minusy średniawka, nie ma w mojej liście miejsca na tytuły, którym bym dał minusy u innych, ani się nie zmieściły te trochę fajniejsze, którym bym dał plus i tyle, nie czaje też tego trochę xd

Opublikowano
  • Autor
5 minutes ago, Szermac said:

Bloodborne
Silent Hill 2
Stellar Blade
Devil May Cry 3
Resident Evil 4 Remake
God of War 2
Ninja Gaiden Black
Bioshock
Death Stranding
Prince of Persia: Warrior Within

Ja też tylko popatrzeć chciałem, te plusy i minusy średniawka, nie ma w mojej liście miejsca na tytuły, którym bym dał minusy u innych, ani się nie zmieściły te trochę fajniejsze, którym bym dał plus i tyle, nie czaje też tego trochę xd

Dlatego punktu jest połowa, a nie cały :)

13 minutes ago, Bzduras said:

Nie obchodzą mnie gry, które się na nich znalazły. Chętnie poczytam top 10 forumowiczów, ale nie mam zamiaru komuś umniejszać jego wyborów, bo to jego sprawa i jego odczucia względem gierek, które postanowił wpisać :) Mam nadzieję, że teraz zrozumieliśmy się w 100%.

Jasne, Twój wybór. Po prostu plusy i minusy dają jakąś interakcje. Jak nie chcesz nie musisz korzystać. Na tvgry, na którym się wzorowałem z tym postem, były ciekawe sytuacje gdzie gry zostawały z ujemnymi punktami :) 

Opublikowano

Resident Evil 4 

Half Life 2 

Gears of War 

Silent Hill 

Sekiro 

Resident Evil 2 Remake

Wiedźmin 3 

Red Dead Redemption 2 

Mass Effect 2 

Okami 

Opublikowano

Stardew Valley

Deus Ex

Heroes of Might and Magic III

Final Fantasy VII

Unreal Tournament

Ace Combat 5

Persona 4

Duke Nukem 3D

Metal Gear Solid 3

Fallout 1

"Półpunkty"

Metal Gear Solid

GTA San Andreas

Resident Evil 4

W odpowiednim temacie opisywałem znacznie więcej gier, które uważam za cudowne, ale skoro już trzymamy się umownej cyferki, to nie mogę "obiektywnie" dać dziesiątki części ze swoich ulubionych gier, z takich czy innych powodów.

W minusowanie, to by się można było bawić pośród znajomych, czy określonej grupy graczy. Na forum się zaraz zrobi drugie Console Wars. Ktoś by naprawdę crapa musiał wrzucić, ale niczyich sensownych wyborów podważać dla zasady nie czuję potrzeby. Nawet, jeśli do dziś mam uraz do FFX... ;) Co kto lubi.

Opublikowano

Minusy ode mnie dla:

Wiedźmin 3

RDR 2

Okami

Proszę o odjęcie punktów tym grom :)

Top 10 podam niedługo, fajna zabawa a to że większość nie kuma zasad to nie twoja wina @Homelander :) 

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Shenmue

Metal Gear Solid 2

Halo 3

Silent Hill 2

Tekken 3

Gears of War 2

NieR Automata

The Last of US

Zelda Breath of the Wild

Mass Effect 2

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Metal Gear Solid 

Grand Theft Auto 3

Grand Theft Auto Vice City 

Manhunt 

Homm 3

Command & Conquer 

Red Alert 2

Soldier of Fortune 

Diablo 2

Syphon Filter 

Kain of Legacy i Soul Reaver.

Gierki mocno typowe pc, ale też znalazło się trochę z PSXa. Gierki które bardzo mocno mi się wryły w pamięć i na swoje czasy były rewolucyjne.

Opublikowano

Zelda BoTW

Zelda ToTK

Super Mario Odyssey

Super Mario Galaxy

Super Mario Wonder

Xenoblade Chronicles 2 (od dwójki, która jest 10/10 wyżej stawiam XCX, ale ta część to nie dycha przez fetch questy)

Pokemon Soul Silver/Heart Gold

Mario Kart 8 Deluxe

Donkey Kong Country Tropical Freeze

Paper Mario

Zapraszam do hejtowania, zdania i tak nie zmienię 

Opublikowano
7 minut temu, funditto napisał:

Zapraszam do hejtowania, zdania i tak nie zmienię 

I właśnie dlatego te minusiki są bez sensu :) CW Lite i "haha jaki dałn dał gierkę X ale beka" incoming.

Albo dziecinne wyrównywanie urojonych porachunków ba grach z żyjącymi światami, jak widać wyżej. Nie udało się wygrać w dyskusji to jebs z minusa :)

Opublikowano

Championship Manager
Fallout 2
Planescape Torment
The Longest Journey
Zelda: Ocarina of Time
Zelda: Tears of the Kingdom
Grim Dawn
Super Mario Maker 2
Uncharted 2
Super Metroid

Opublikowano

Wziąłem swoją listę z tematu top25 i zwężając ją do 10 tytułów (choć pozostała 15stka to do mnie dalej 10/10) wyszło:

Final fantasy VII

God of War 2

Half Life

Super Mario Galaxy 2

Resident Evil 4/Remake

Metal Gear Solid 3

Xenoblade Chronicles 2

Mario Odyssey 

Bayonetta 2

Super Mario Wonder

Nie mniej już myślę czy czegoś nie wywalić i czymś nie zastąpić bo wyszło mi coś mało moich kochanych jrpg 

Opublikowano
  • Autor
15 minutes ago, Daffy said:

Wziąłem swoją listę z tematu top25 i zwężając ją do 10 tytułów (choć pozostała 15stka to do mnie dalej 10/10) wyszło:

Final fantasy VII

God of War 2

Half Life

Super Mario Galaxy 2

Resident Evil 4/Remake

Metal Gear Solid 3

Xenoblade Chronicles 2

Mario Odyssey 

Bayonetta 2

Super Mario Wonder

Nie mniej już myślę czy czegoś nie wywalić i czymś nie zastąpić bo wyszło mi coś mało moich kochanych jrpg 

Po to są właśnie dodatkowe plusiki ;)

Mario Wonder serio taki dobry? Nie jestem wielkim fanem platformerów 2D, zdecydowanie wolę trójwymiarowe

Opublikowano

8/10

A tak serio jakąś platformówkę 2d chciałem dać, rzuciłem monetą i wyszło to, Rayman legends i Mario Maker 2 było blisko, a obie już rzutem monetą odrzuciłem wcześniej przy top25. Jakbym sam miał pisać moje gry 10/10 to bym pewnie z 40-50 tytułów wymienił 

Zresztą to 10/10 też jest umowne bo na dobrą sprawę każdej w tej dziesiątce co napisałem znalazł bym gorsze rzeczy / momenty lub coś co by mogli dodać / poprawić

Opublikowano

3 półpunkty:

Gears of War 2

Half Life

Ninja Gaiden Black

Opublikowano

Wiedźmin 3

Heroes of Might and Magic 3

Resident Evil 3

Battlefield 3

Tekken 5

Super Mario Bros