Opublikowano 6 maja 20246 maj Autor 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Minusy dla Okemi Gta San Andreas Zelda Botw Plusy dla: Yakuza 0 Persona 4 Bioshock To nie musi byc lista jednego użytkownika. Plusy i minusy wybierasz ze wszystkich podanych tytułów
Opublikowano 6 maja 20246 maj Dziwna rzecz. Nie plusuję i nie minusuję nikogo, niepotrzebne zagmatwanie sprawy imo.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Bloodborne Halo Combat Evolved Uncharted 4 Among Thieves Megaman Zero 4 Resident Evil 4 Remake DMC 5 Crusader Kings 2 Metal Gear Solid 3 Marvel Spider-Man Final Fantasy IX
Opublikowano 6 maja 20246 maj Autor 1 minute ago, Bzduras said: Dziwna rzecz. Nie plusuję i nie minusuję nikogo, niepotrzebne zagmatwanie sprawy imo. Nie plusujesz i minusujesz nikogo tylko gry
Opublikowano 6 maja 20246 maj W tym sensie to pisałem, jakby, no jaki w tym sens? Masz typy użytkowników, policzyć które się najczęściej powtarzają i masz miarodajny obraz, a tu jakieś plusiki, punkty, chujemuje.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Raczej i tak nie uniknie się takiej wyliczanki, w sumie mi to ryba. Mogę oddać komuś swoją pulę plusików i minusików, nie będę podważać wyborów innych użytkowników bo to z założenia dość subiektywna lista. Nic mi do tego, czy ktoś da dyszkę dla Ico, Automaty czy Redfalla
Opublikowano 6 maja 20246 maj 3 minuty temu, Homelander napisał: No bo chciałem żeby to było coś więcej niż kolejna wyliczanka Niech każdy uzna, czy chce wrzucić te 3 plusy i 3 minusy, mnie się pomysł podoba, ale ciężki do egzekucji. Zedytowałem swój post bez referencji do posta kolegów, tylko ogólnie :).
Opublikowano 6 maja 20246 maj Autor Jak Cię nie obchodzą listy innych to po co w ogóle wypisywać swoją i brać udział w zabawie?
Opublikowano 6 maja 20246 maj Nie obchodzą mnie gry, które się na nich znalazły. Chętnie poczytam top 10 forumowiczów, ale nie mam zamiaru komuś umniejszać jego wyborów, bo to jego sprawa i jego odczucia względem gierek, które postanowił wpisać Mam nadzieję, że teraz zrozumieliśmy się w 100%.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Bloodborne Silent Hill 2 Stellar Blade Devil May Cry 3 Resident Evil 4 Remake God of War 2 Ninja Gaiden Black Bioshock Death Stranding Prince of Persia: Warrior Within Ja też tylko popatrzeć chciałem, te plusy i minusy średniawka, nie ma w mojej liście miejsca na tytuły, którym bym dał minusy u innych, ani się nie zmieściły te trochę fajniejsze, którym bym dał plus i tyle, nie czaje też tego trochę xd
Opublikowano 6 maja 20246 maj Autor 5 minutes ago, Szermac said: Bloodborne Silent Hill 2 Stellar Blade Devil May Cry 3 Resident Evil 4 Remake God of War 2 Ninja Gaiden Black Bioshock Death Stranding Prince of Persia: Warrior Within Ja też tylko popatrzeć chciałem, te plusy i minusy średniawka, nie ma w mojej liście miejsca na tytuły, którym bym dał minusy u innych, ani się nie zmieściły te trochę fajniejsze, którym bym dał plus i tyle, nie czaje też tego trochę xd Dlatego punktu jest połowa, a nie cały 13 minutes ago, Bzduras said: Nie obchodzą mnie gry, które się na nich znalazły. Chętnie poczytam top 10 forumowiczów, ale nie mam zamiaru komuś umniejszać jego wyborów, bo to jego sprawa i jego odczucia względem gierek, które postanowił wpisać Mam nadzieję, że teraz zrozumieliśmy się w 100%. Jasne, Twój wybór. Po prostu plusy i minusy dają jakąś interakcje. Jak nie chcesz nie musisz korzystać. Na tvgry, na którym się wzorowałem z tym postem, były ciekawe sytuacje gdzie gry zostawały z ujemnymi punktami
Opublikowano 6 maja 20246 maj Resident Evil 4 Half Life 2 Gears of War Silent Hill Sekiro Resident Evil 2 Remake Wiedźmin 3 Red Dead Redemption 2 Mass Effect 2 Okami
Opublikowano 6 maja 20246 maj Stardew Valley Deus Ex Heroes of Might and Magic III Final Fantasy VII Unreal Tournament Ace Combat 5 Persona 4 Duke Nukem 3D Metal Gear Solid 3 Fallout 1 "Półpunkty" Metal Gear Solid GTA San Andreas Resident Evil 4 W odpowiednim temacie opisywałem znacznie więcej gier, które uważam za cudowne, ale skoro już trzymamy się umownej cyferki, to nie mogę "obiektywnie" dać dziesiątki części ze swoich ulubionych gier, z takich czy innych powodów. W minusowanie, to by się można było bawić pośród znajomych, czy określonej grupy graczy. Na forum się zaraz zrobi drugie Console Wars. Ktoś by naprawdę crapa musiał wrzucić, ale niczyich sensownych wyborów podważać dla zasady nie czuję potrzeby. Nawet, jeśli do dziś mam uraz do FFX... Co kto lubi.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Minusy ode mnie dla: Wiedźmin 3 RDR 2 Okami Proszę o odjęcie punktów tym grom Top 10 podam niedługo, fajna zabawa a to że większość nie kuma zasad to nie twoja wina @Homelander Edytowane 6 maja 20246 maj przez GearsUp
Opublikowano 6 maja 20246 maj Shenmue Metal Gear Solid 2 Halo 3 Silent Hill 2 Tekken 3 Gears of War 2 NieR Automata The Last of US Zelda Breath of the Wild Mass Effect 2 Edytowane 6 maja 20246 maj przez Ins
Opublikowano 6 maja 20246 maj Metal Gear Solid Grand Theft Auto 3 Grand Theft Auto Vice City Manhunt Homm 3 Command & Conquer Red Alert 2 Soldier of Fortune Diablo 2 Syphon Filter Kain of Legacy i Soul Reaver. Gierki mocno typowe pc, ale też znalazło się trochę z PSXa. Gierki które bardzo mocno mi się wryły w pamięć i na swoje czasy były rewolucyjne.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Zelda BoTW Zelda ToTK Super Mario Odyssey Super Mario Galaxy Super Mario Wonder Xenoblade Chronicles 2 (od dwójki, która jest 10/10 wyżej stawiam XCX, ale ta część to nie dycha przez fetch questy) Pokemon Soul Silver/Heart Gold Mario Kart 8 Deluxe Donkey Kong Country Tropical Freeze Paper Mario Zapraszam do hejtowania, zdania i tak nie zmienię
Opublikowano 6 maja 20246 maj 7 minut temu, funditto napisał: Zapraszam do hejtowania, zdania i tak nie zmienię I właśnie dlatego te minusiki są bez sensu CW Lite i "haha jaki dałn dał gierkę X ale beka" incoming. Albo dziecinne wyrównywanie urojonych porachunków ba grach z żyjącymi światami, jak widać wyżej. Nie udało się wygrać w dyskusji to jebs z minusa
Opublikowano 6 maja 20246 maj Championship Manager Fallout 2 Planescape Torment The Longest Journey Zelda: Ocarina of Time Zelda: Tears of the Kingdom Grim Dawn Super Mario Maker 2 Uncharted 2 Super Metroid
Opublikowano 6 maja 20246 maj Wziąłem swoją listę z tematu top25 i zwężając ją do 10 tytułów (choć pozostała 15stka to do mnie dalej 10/10) wyszło: Final fantasy VII God of War 2 Half Life Super Mario Galaxy 2 Resident Evil 4/Remake Metal Gear Solid 3 Xenoblade Chronicles 2 Mario Odyssey Bayonetta 2 Super Mario Wonder Nie mniej już myślę czy czegoś nie wywalić i czymś nie zastąpić bo wyszło mi coś mało moich kochanych jrpg
Opublikowano 6 maja 20246 maj Autor 15 minutes ago, Daffy said: Wziąłem swoją listę z tematu top25 i zwężając ją do 10 tytułów (choć pozostała 15stka to do mnie dalej 10/10) wyszło: Final fantasy VII God of War 2 Half Life Super Mario Galaxy 2 Resident Evil 4/Remake Metal Gear Solid 3 Xenoblade Chronicles 2 Mario Odyssey Bayonetta 2 Super Mario Wonder Nie mniej już myślę czy czegoś nie wywalić i czymś nie zastąpić bo wyszło mi coś mało moich kochanych jrpg Po to są właśnie dodatkowe plusiki Mario Wonder serio taki dobry? Nie jestem wielkim fanem platformerów 2D, zdecydowanie wolę trójwymiarowe
Opublikowano 6 maja 20246 maj 8/10 A tak serio jakąś platformówkę 2d chciałem dać, rzuciłem monetą i wyszło to, Rayman legends i Mario Maker 2 było blisko, a obie już rzutem monetą odrzuciłem wcześniej przy top25. Jakbym sam miał pisać moje gry 10/10 to bym pewnie z 40-50 tytułów wymienił Zresztą to 10/10 też jest umowne bo na dobrą sprawę każdej w tej dziesiątce co napisałem znalazł bym gorsze rzeczy / momenty lub coś co by mogli dodać / poprawić
Opublikowano 6 maja 20246 maj Wiedźmin 3 Heroes of Might and Magic 3 Resident Evil 3 Battlefield 3 Tekken 5 Super Mario Bros Contra Chrono Cross Chrono Trigger Crash Team Racing