Opublikowano 19 września 202419 wrz Myślę, że ten etap, że się na siłę podniecamy, bo POLSKA GÓRĄ, jest dawno za nami. Jeśli chodzi o tą skurwiałą branżę, to nie mamy powodów do kompleksów.
Opublikowano 19 września 202419 wrz to że gra PL co innego, ale SŁOWIAŃSKI klimat czy takie fraszki, albo Spoiler Mann jako płotka no to tylko u nas można docenić
Opublikowano 19 września 202419 wrz Wiedzmin 3 najlepszy, nie trzeba być Polakiem, żeby to widzieć. Na forumku już są ludzie z 700h+ i 4tym+ przejściem. Goat. 3 minuty temu, messer88 napisał(a): to że gra PL co innego, ale SŁOWIAŃSKI klimat czy takie fraszki, albo Pokaż ukrytą zawartość Mann jako płotka no to tylko u nas można docenić To też prawda, dodatkowe smaczki powodują, że to najbardziej polska gra w dziejach, W4 nie ma szans na taką polskość, czarni Wiedźmini nadchodzą xD.
Opublikowano 19 września 202419 wrz No to też prawda, że pewne rzeczy typu Dziady, Balladyna, tylko my wychwycimy i docenimy tak na 100%, ale reszta też się będzie cieszyć, tylko to tak jakby nie przeczytali książek, nie wyłapią tych smaczków, ale nie mają one aż takiego wpływu na całokształt(chociaż dla mnie jest bardzo ważne, żeby widzieć, co jest 5).
Opublikowano 19 września 202419 wrz 5 minut temu, GearsUp napisał(a): A gdzie Kingdom Come i Gothic? Husaria zawiodła Bez przesady, nawet psychofan nie wrzuciłby tych gier do wora 10/10. Mnie dziwi brak OG MGS w top 10.
Opublikowano 19 września 202419 wrz KC brak właśnie pierwiastka polskości, bo tak to wyborny drewniak. Za to wydaje mi się że na Czechach to może z nim być tak jak u nas z W3.
Opublikowano 19 września 202419 wrz Teraz, messer88 napisał(a): KC brak właśnie pierwiastka polskości, bo tak to wyborny drewniak. Za to wydaje mi się że na Czechach to może z nim być tak jak u nas z W3. Zobaczymy dwójkę, Wiedźmin też ostrożnie zaczynał.
Opublikowano 19 września 202419 wrz Autor 13 minutes ago, GearsUp said: A gdzie Kingdom Come i Gothic? Husaria zawiodła Ani jednego głosu nie było na żadną
Opublikowano 19 września 202419 wrz Ostatnio gdzieś przeczytałem super zachęcającą opinię o KC, a brzmiała ona "symulator bycia gównem w średniowieczu". Mam od dawna na oku, nawet kupione, ale boję się warstwy technicznej i sejwów typu sznapsy, i jakoś tak cały czas odkładam na później.
Opublikowano 19 września 202419 wrz Autor 3 minutes ago, SlimShady said: Ostatnio gdzieś przeczytałem super zachęcającą opinię o KC, a brzmiała ona "symulator bycia gównem w średniowieczu". Mam od dawna na oku, nawet kupione, ale boję się warstwy technicznej i sejwów typu sznapsy, i jakoś tak cały czas odkładam na później. Mam tak samo. Czuję, że musiałbym zainwestować sporo czasu zanim gra zaczęłaby oddawać, a nie wchodzi to w grę w tym momencie
Opublikowano 19 września 202419 wrz Zdecydowanie warto sprawdzić, mnie początek kupił i no czuć że to gra z naszych okolic przez drewienko ale jest chociaż JAKAŚ
Opublikowano 19 września 202419 wrz 19 minut temu, messer88 napisał(a): KC brak właśnie pierwiastka polskości, bo tak to wyborny drewniak. Za to wydaje mi się że na Czechach to może z nim być tak jak u nas z W3. Byłby polski dub i na miękko byłoby w moim top10, a tak to gdzie w drugiej dziesiątce jest.
Opublikowano 19 września 202419 wrz Ja muszę wrócić do KC, pierwsze godziny były bardzo miłe. Pierwszym wrażeniem było "jakby zrobić realistycznego i dobrze napisanego TES, który jednocześnie byłby bękartem Operation Flashpoint", cokolwiek to tak naprawdę znaczy.
Opublikowano 19 września 202419 wrz 4 minuty temu, kudlaty88 napisał(a): Ale że żadne Gta do topki nie wlazło to dla mnie szok. No, dla mnie też. Specjalnie dałem całą trylogię, a nuż któreś wejdzie…
Opublikowano 19 września 202419 wrz Jakieś Mario 2d Kolejne Mario 2d Mario 3d Jakaś Zelda 2d Pewnie metroid Zelda 3d Jakaś ta nowa Zelda open world Pewnie kolejne Mario 3d Kolejna Zelda 2d Może jakieś gokarty z Mario To było łatwe
Opublikowano 19 września 202419 wrz Autor 57 minutes ago, kudlaty88 said: Ale że żadne Gta do topki nie wlazło to dla mnie szok. Wiesz co, to jest taki efekt chwili. GTA najlepszej prasy teraz nie ma, więc i na GTA ludzie nie głosowali. GTA 4 i 5 nawet jednego głosu nie dostały (V dostałaby odw mnie, ale zapomniałem zagłosować lol). To samo było z TLoU. Po dramie z TLoU Part 1 i serialu ludzie negowali samą grę. Chociaż jeszcze parę miesięcy wcześniej była uwielbiana. Gdyby głosowanie odbyło się, na przykład, po drugim trailerze 6 wraz z datą na 2025 to bankowo któreś GTA by weszło
Opublikowano 19 września 202419 wrz Widać że RDR2 dla poważnych graczy docenione a na chłopka co policja go goni bo babe przejechał wyjebane.
Opublikowano 19 września 202419 wrz 7 minut temu, messer88 napisał(a): chłopka co policja go goni bo babe przejechał wyjebane Cyberbug jest tylko przyzwoitą grą więc nikogo to nie dziwi