ThePatrickyo 50 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 13 minut temu, czapa napisał: Też Irlandia i autoryzacja póki co na 0 euro? Tak, z tego co wiem, to kwotę pobiorą w dniu wysyłki Cytuj
MGStarter 247 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Na ultimie pojawiła się taka edycja: Nintendo World Championships Nintendo Switch - Sklep ULTiMA.PL Czy wiecie może czy to jest edycja fizyczna? Nigdzie w internecie nie jest napisane, żeby poza edycją deluxe był możliwy do kupienia fizyczny kartridż. Cytuj
ThePatrickyo 50 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Godzinę temu, MGStarter napisał(a): Na ultimie pojawiła się taka edycja: Nintendo World Championships Nintendo Switch - Sklep ULTiMA.PL Czy wiecie może czy to jest edycja fizyczna? Nigdzie w internecie nie jest napisane, żeby poza edycją deluxe był możliwy do kupienia fizyczny kartridż. Nie słyszałem, żeby Nintendo coś zmieniło w tym temacie. Jedyna opcja na fizyczne wydanie to był preorder wersji kolekcjonerskiej, a tak to cyfra na e-shopie. Czyżby zmienili jednak zdanie po cichu? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Wpadla recka na Nintendolife: https://www.nintendolife.com/reviews/nintendo-switch/nintendo-world-championships-nes-edition Ja ostatecznie odpuszcze bo to nigdy nie stanieje do poziomu ktory bylbym w stanie zaplacic. Moze jak bym mial znajomych, ktorzy sa takimi retro fanatykami jak ja to do multi przy piwie by sie wzielo. Online mnie nie bawi w zadnej grze (z randomami) a samemu to w ogole nie ma sensu. No te 40zl bym pewnie jednak dal ale to sie nie stanie. Cytuj
GearsUp 179 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca (edytowane) Dla mnie spoko tylko to nie jest pogoda na tryhardowanie edit: brak Leaderboards to jakiś żart Edytowane 17 lipca przez GearsUp Cytuj
Ken Adams 274 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Ogladam wlasnie na youtube i z tego co widze ta gierka to spelnienie moich najskrytszych marzen… musze to miec na kartridzu Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Jak tam Wam idzie pierwsza runda mistrzostw? Ja jestem dumny z wyników (wszystkie czasy na A+), ale jak spadną leaderboardy w poniedziałek to pewnie będzie niezły wpierdol od nintendoświrów Joy-cony to mi się szybko rozsypią przy tym, ale już sam fakt że na nich gram to heroizm Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Hmmm gdzies ta sie ludzilem ze bedzie opcja ograc cale tytuly. Chociazby po ukonczeniu wszystkich wyzwan zwiazanych z danym tytulem. Straszna pyta. No nic. Nadal nie dla mnie. Chyba ze jednak bedzie kiedys po 40zl. Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Też myślałem że to tak będzie wyglądało, no ale z drugiej strony te tytuły w całości są dostępne w Nintendo Switch Online, więc tam je można normalnie ograć. A to po prostu zbiór speedrunowych minigierek z leaderboardami i i kanapowym/sieciowym multi. PS. Pierwszy tydzień już rozstrzygnięty no i cóż, najlepsi osiągają nadludzkie wyniki. Fajne jest to, że można obejrzeć powtórki zwycięskich runów, momentami szczęka opada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi