Skocz do zawartości

Nintendo World Championships NES Edition

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Godzinę temu, MGStarter napisał(a):

Na ultimie pojawiła się taka edycja: 
Nintendo World Championships Nintendo Switch - Sklep ULTiMA.PL

Czy wiecie może czy to jest edycja fizyczna? Nigdzie w internecie nie jest napisane, żeby poza edycją deluxe był możliwy do kupienia fizyczny kartridż. 

Nie słyszałem, żeby Nintendo coś zmieniło w tym temacie. Jedyna opcja na fizyczne wydanie to był preorder wersji kolekcjonerskiej, a tak to cyfra na e-shopie. Czyżby zmienili jednak zdanie po cichu? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wpadla recka na Nintendolife:

https://www.nintendolife.com/reviews/nintendo-switch/nintendo-world-championships-nes-edition

Ja ostatecznie odpuszcze bo to nigdy nie stanieje do poziomu ktory bylbym w stanie zaplacic. Moze jak bym mial znajomych, ktorzy sa takimi retro fanatykami jak ja to do multi przy piwie by sie wzielo. Online mnie nie bawi w zadnej grze (z randomami) a samemu to w ogole nie ma sensu. No te 40zl bym pewnie jednak dal ale to sie nie stanie.

Opublikowano

Jak tam Wam idzie pierwsza runda mistrzostw? Ja jestem dumny z wyników (wszystkie czasy na A+), ale jak spadną leaderboardy w poniedziałek to pewnie będzie niezły wpierdol od nintendoświrów:lul:

20240719_225620.thumb.jpg.989031bcae96ab0f7512060de8ce8fc0.jpg

Joy-cony to mi się szybko rozsypią przy tym, ale już sam fakt że na nich gram to heroizm :)

Opublikowano

Hmmm gdzies ta sie ludzilem ze bedzie opcja ograc cale tytuly. Chociazby po ukonczeniu wszystkich wyzwan zwiazanych z danym tytulem. Straszna pyta. No nic. Nadal nie dla mnie. Chyba ze jednak bedzie kiedys po 40zl.

Opublikowano

Też myślałem że to tak będzie wyglądało, no ale z drugiej strony te tytuły w całości są dostępne w Nintendo Switch Online, więc tam je można normalnie ograć. A to po prostu zbiór speedrunowych minigierek z leaderboardami i i kanapowym/sieciowym multi.

PS. Pierwszy tydzień już rozstrzygnięty no i cóż, najlepsi osiągają nadludzkie wyniki. Fajne jest to, że można obejrzeć powtórki zwycięskich runów, momentami szczęka opada ;)