Suavek 4 687 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Ktoś grał? Bo trochę mi stanął po trailerach... ale już dziś nie mam sił testować demka. W weekend jednak nie omieszkam sprawdzić. OST - https://fatbard.bandcamp.com/album/rogue-flight Spoiler Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Grał ktoś już w LBA? Bo dopiero po weekendzie będę miał okazję zagrać i jestem ciekaw jak to odświeżenie wypadło. Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Demo Rogue Flight trochę skromne. Raptem tutorial i pierwsza misja - raczej prosta i mało ciekawa. Na tle trailerów nie wypadło to najlepiej. Niemniej jednak i tak mnie zachęciło. Muzyka mi się z Danmaku Unlimited kojarzy, co również na plus. Ale jednak poczekam na jakąś obniżkę jeszcze. Bo na początku myślałem, że to jakieś roguelite, ale to chyba tylko dodatkowy tryb, bo sama gra to Arcade na kilka godzin, z podziałem na misje i z kilkoma zakończeniami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi