Szermac 3 023 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Cytuj
zdrowywariat 494 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 4 minuty temu, Szermac napisał(a): Sorki, nie zwróciłem uwagi, że gra dorobiła się swojego wątku, w takim razie do usunięcia. Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia To można w zasadzie przenieść temat do multiplatform, bo w przypływie jaranka gierką takowy założyłem z półtora roku temu: Gierka zapieprza jak diabeł tasmański po worku koksu, tyle powiem 1 Cytuj
Galaktyczny Wojażer 5 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 7 godzin temu, Rozi napisał(a): Dostępny od teraz : 1 Cytuj
Boomcio 4 279 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego W nadchodzącym tygodniu zadebiutuje dosyć ciekawa pozycja: 1 2 Cytuj
zdrowywariat 494 Opublikowano czwartek o 13:17 Opublikowano czwartek o 13:17 Było? Już za kilka dni premiera - 13 lutego 3 Cytuj
NemoKOF 720 Opublikowano czwartek o 13:25 Opublikowano czwartek o 13:25 Wygląda jak Metal Slug napisany we Flashu Cytuj
zdrowywariat 494 Opublikowano czwartek o 13:41 Opublikowano czwartek o 13:41 (edytowane) 16 minut temu, NemoKOF napisał(a): Wygląda jak Metal Slug napisany we Flashu Jeśli tego nie spier… na co się nie zanosi to “Metal Slugvania” we Flashu wjeżdża day1: https://m.youtube.com/watch?v=taElPvO1nTI&pp=ygUMR3VucyBvZiBmdXJ5 Ile pomysłów w dwóch trailerach Edytowane czwartek o 13:41 przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 494 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Z ciekawości zerknąłem, kto nam smaży tego Metal Sluga Metroidvanię i chyba będzie bardzo dobrze! Spoiler Jedyne 4.99e Cytuj
Daffy 10 767 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Dziś pojawiło się demo na steam, data premiery ten rok 1 Cytuj
Daffy 10 767 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ograłem demko, zapowiada się rewelacyjny tytuł, pachnie mi trochę huntdown, a retro oprawa jest oszałamiająca 1 Cytuj
zdrowywariat 494 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Zapowiada się sztos na miarę najlepszych indyków: Wygląda to rewelacyjnie z tym strzelaniem 2.5D. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi