Szermac 3 060 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 4 minuty temu, Szermac napisał(a): Sorki, nie zwróciłem uwagi, że gra dorobiła się swojego wątku, w takim razie do usunięcia. Cytuj
Bzduras 13 087 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia To można w zasadzie przenieść temat do multiplatform, bo w przypływie jaranka gierką takowy założyłem z półtora roku temu: Gierka zapieprza jak diabeł tasmański po worku koksu, tyle powiem 1 Cytuj
Galaktyczny Wojażer 5 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 7 godzin temu, Rozi napisał(a): Dostępny od teraz : 1 Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego W nadchodzącym tygodniu zadebiutuje dosyć ciekawa pozycja: 2 1 2 Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Było? Już za kilka dni premiera - 13 lutego 4 Cytuj
NemoKOF 731 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Wygląda jak Metal Slug napisany we Flashu Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego (edytowane) 16 minut temu, NemoKOF napisał(a): Wygląda jak Metal Slug napisany we Flashu Jeśli tego nie spier… na co się nie zanosi to “Metal Slugvania” we Flashu wjeżdża day1: https://m.youtube.com/watch?v=taElPvO1nTI&pp=ygUMR3VucyBvZiBmdXJ5 Ile pomysłów w dwóch trailerach Edytowane 6 lutego przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Z ciekawości zerknąłem, kto nam smaży tego Metal Sluga Metroidvanię i chyba będzie bardzo dobrze! Spoiler Jedyne 4.99e Cytuj
Daffy 10 820 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Dziś pojawiło się demo na steam, data premiery ten rok 1 1 Cytuj
Daffy 10 820 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Ograłem demko, zapowiada się rewelacyjny tytuł, pachnie mi trochę huntdown, a retro oprawa jest oszałamiająca 1 Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Zapowiada się sztos na miarę najlepszych indyków: Wygląda to rewelacyjnie z tym strzelaniem 2.5D. 2 Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego W dniu 31.07.2024 o 19:46, Ukukuki napisał(a): Obczajcie sobie poniższą gierkę jeśli lubicie Run'N'Gun, ja dodałem do listy życzeń. Guns of Fury Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale chyba będzie lepiej, niż bardzo dobrze, sorki przegapiłem, że byłeś pierwszy: Będzie napierdalane! Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego W dniu 10.02.2025 o 23:01, zdrowywariat napisał(a): Z ciekawości zerknąłem, kto nam smaży tego Metal Sluga Metroidvanię i chyba będzie bardzo dobrze! Ukryj zawartość Jedyne 4.99e I jak - grałeś? Bo ciekawi mnie ta gra, już parę razy prawie kupiłem Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego (edytowane) 16 minut temu, XM. napisał(a): I jak - grałeś? Bo ciekawi mnie ta gra, już parę razy prawie kupiłem Tak, zacząłem, w grze jest 89 leveli, które są dosyć krótkie, ale dodatkowo zawierają sekrety do odkrycia, więc jest co robić. Sterowanie jest responsywne, a gra, jak na razie łatwa, może później zrobi się trudniej, przeszedłem dopiero kilka leveli. Gra jest listem miłosnym do fanów ery 16 bitowej, jest dobrze przemyślana, nie za trudna, w żaden sposób nie frustruje. Moim zdaniem za 4.99e to jak za darmo i tym, co zagrywali się na przykład na Amidze 500, jak najbardziej powinna się spodobać Edytowane 12 lutego przez zdrowywariat 1 Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Dobra, można otwierać wątek i szampana, bo mamy hit, run and gun metroidvanię: Śniłem o tego typu grze, o czym nie wiedziałem, ale już wiem. Gra została stworzona przez małe studio Gelato Games, które stoi za bardzo przyjemnym Goblin Sword za jedyne 4.99e. Wczoraj grę pobrałem, żeby sprawdzić, czy jest na co czekać i jak się okazało jest, jutro premiera. Dodam jeszcze że ich poprzednią grę wszyscy polecają: „Recommending 'Goblin Sword', a neat and simple pick-up-and-play platformer.” Tak że jutro będzie grane, czy pobije lub choć zbliży się do mojej ulubionej strzelanki Huntdowna? Czy stanie w szranki z najlepszymi metroidvaniami? Wierzę, że tak! 3 Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Przypominam, że jutro jeszcze jeden potencjalny sztos wychodzi: Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) Jest drugi sztos, dwa na dzień zakochanych… w run and gun: Już się pobierają Edytowane 13 lutego przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) 13 lutego zapamiętam jako dzień, w którym dostaliśmy dwie perełki run and gun. Pierwsza Guns of Fury już posiada swój wątek, czas na drugą: Pierwsze wrażenie? Czuję w kościach, że to będzie sztos, mam to samo uczucie, które towarzyszyło mi przy pierwszym kontakcie z Huntdownem, czy Celeste, sterowanie jest bardzo responsywne i daje frajdę, a pixel art i muza wymiatają. Po prostu są takie gry, po których włączeniu od razu wiesz, że to jest to. Nawet się nie zastanawiajcie! Wracam do gry. Edytowane 13 lutego przez zdrowywariat Cytuj
Plugawy 3 756 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ze względu na żadne zainteresowanie i wysrywanie przez zdrowego kolejnych podobnych tematów proponuję ten temat przenieść do Indyki I ukryte perełki. 1 Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) 30 minut temu, Plugawy napisał(a): Ze względu na żadne zainteresowanie i wysrywanie przez zdrowego kolejnych podobnych tematów proponuję ten temat przenieść do Indyki I ukryte perełki. Może poczekaj chwilę, gra dopiero co wyszła, Metal Suits: Counter Attack to taki sam sztos, jak Guns of Fury Edytowane 14 lutego przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi