Bzduras 13 091 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Guns of Fury wziąłem z monetkami i wyszło jakieś 25zł. Za tę cenę to już na wejściu +1 do oceny, a to po prostu mix Metal Sluga z metroidvanią i sprawdza się to jak na razie naprawdę spoko. Trzeba pograć dłużej, ale zapowiada się bardzo smaczna indyczyna. 1 Cytuj
zdrowywariat 521 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Widzę, że moje wątki zniknęły, dzień po dniu premiery, ładna patola, to są sztosy na miarę Hollow Knight, Guns o Fury 9+/10, Metal Suits: Counter Attack 9+/10. Jeszcze będziecie o tych grach pisać, poczekajcie, czas pokaże kto miał rację, czysty fun, miazga! Cytuj
Beelzeboss 339 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego W dniu 14.02.2025 o 22:31, zdrowywariat napisał(a): Guns o Fury 9+/10 Guns of fury byłem zainteresowany od dłuższego czasu, ale nie wiedziałem, że miało już premierę. Kupi się kiedyś na najlepszą konsolę z czerwonymi barwami. Dobrze, że oceny są równie dobre jak gameplaye. 1 Cytuj
Szermac 3 062 Opublikowano niedziela o 19:21 Opublikowano niedziela o 19:21 Wziąłem bo jest na promce. Coż mogę powiedzieć, zajebisty point'n'click w klimacie Sanitarium. Po godzince jest ekstra. Dość poryte gówno z ciężkim tematem przewodnim. Zaciąłem się w sumie aktualnie, ale do jutra wymyśle co robić 2 Cytuj
mitra 1 815 Opublikowano poniedziałek o 20:17 Opublikowano poniedziałek o 20:17 Niektóre momenty podobne trochę do Salad fingera. Cytuj
Szermac 3 062 Opublikowano wtorek o 07:51 Opublikowano wtorek o 07:51 No w sumie też, dużo tu jest znanych motywów. Trochę też zajeżdża Rule of Rose, trochę Alicja w Krainie Czarów, trochę Torrin's Passage nawet xd Jestem w 3 rozdziale, gierka ma fajne flow jeśli chodzi o zagadki, póki co nie jest trudno, a jednak taki poziom, że jest satysfakcjonująco jak się wszystko w etapie ogarnie. Historyjka i postacie też spoko + jest momentami disturbing. Przejdę z bananem na ryju i już zakupiłem kolejny tytuł tych devów Cytuj
zdrowywariat 521 Opublikowano środa o 20:46 Opublikowano środa o 20:46 (edytowane) Znalazłem kolejnego hidden gema, kto szuka ten znajdzie, na PC zebrał znakomite recenzje: Wygląda na to, że to kolejny sztos, który tak jak GOF i MS:CA można brać w ciemno, gra jednego człowieka: Właśnie się pobrało, o jprd jaki soundtrack: Edytowane środa o 21:04 przez zdrowywariat Cytuj
Szermac 3 062 Opublikowano środa o 21:54 Opublikowano środa o 21:54 U mnie kolejny wieczór czmychnął z Fran Bow i jestem zakochany w tej grze. Dużo tu daje znać nostalgia za pewne, bo czuję się jakbym pykał w jakiś totalny klasyk p'n'c z lat 90. Jest cholernie dobrze zrobiona i przemyślana. A sama tematyka, muzyka i klimat non stop przywodzi na myśl sztosy z tamtych czasów. Cytując kolegę z innego działu - Miodzio! 1 Cytuj
zdrowywariat 521 Opublikowano czwartek o 00:36 Opublikowano czwartek o 00:36 (edytowane) Wleciał jeszcze jeden hidden gen twórców znakomitego Dead Cells! Jesteś strażakiem i musisz ogarnąć pożar, POŻAR! Spoiler Jest akurat w promocji za 3e Przed chwilą uratowałem kota Edytowane czwartek o 01:51 przez zdrowywariat 1 Cytuj
Kmiot 14 047 Opublikowano czwartek o 06:00 Opublikowano czwartek o 06:00 Nuclear Blaze bardzo fajne i milutko wspominam. Niedawno chyba wyszło również na PS5 i często jest za grosze w promocjach. Wrażenia wrzucałem TUTAJ. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 521 Opublikowano czwartek o 12:01 Opublikowano czwartek o 12:01 (edytowane) Grał ktoś? Motorvania: Soundtrack to istne cudo: Edytowane czwartek o 12:52 przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi