Bzduras 13 187 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Guns of Fury wziąłem z monetkami i wyszło jakieś 25zł. Za tę cenę to już na wejściu +1 do oceny, a to po prostu mix Metal Sluga z metroidvanią i sprawdza się to jak na razie naprawdę spoko. Trzeba pograć dłużej, ale zapowiada się bardzo smaczna indyczyna. 1 Cytuj
zdrowywariat 517 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Widzę, że moje wątki zniknęły, dzień po dniu premiery, ładna patola, to są sztosy na miarę Hollow Knight, Guns o Fury 9+/10, Metal Suits: Counter Attack 9+/10. Jeszcze będziecie o tych grach pisać, poczekajcie, czas pokaże kto miał rację, czysty fun, miazga! Cytuj
Beelzeboss 336 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego W dniu 14.02.2025 o 22:31, zdrowywariat napisał(a): Guns o Fury 9+/10 Guns of fury byłem zainteresowany od dłuższego czasu, ale nie wiedziałem, że miało już premierę. Kupi się kiedyś na najlepszą konsolę z czerwonymi barwami. Dobrze, że oceny są równie dobre jak gameplaye. 1 Cytuj
Szermac 3 089 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Wziąłem bo jest na promce. Coż mogę powiedzieć, zajebisty point'n'click w klimacie Sanitarium. Po godzince jest ekstra. Dość poryte gówno z ciężkim tematem przewodnim. Zaciąłem się w sumie aktualnie, ale do jutra wymyśle co robić 2 Cytuj
mitra 1 822 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Niektóre momenty podobne trochę do Salad fingera. Cytuj
Szermac 3 089 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego No w sumie też, dużo tu jest znanych motywów. Trochę też zajeżdża Rule of Rose, trochę Alicja w Krainie Czarów, trochę Torrin's Passage nawet xd Jestem w 3 rozdziale, gierka ma fajne flow jeśli chodzi o zagadki, póki co nie jest trudno, a jednak taki poziom, że jest satysfakcjonująco jak się wszystko w etapie ogarnie. Historyjka i postacie też spoko + jest momentami disturbing. Przejdę z bananem na ryju i już zakupiłem kolejny tytuł tych devów Cytuj
zdrowywariat 517 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego (edytowane) Znalazłem kolejnego hidden gema, kto szuka ten znajdzie, na PC zebrał znakomite recenzje: Wygląda na to, że to kolejny sztos, który tak jak GOF i MS:CA można brać w ciemno, gra jednego człowieka: Właśnie się pobrało, o jprd jaki soundtrack: Edytowane 19 lutego przez zdrowywariat Cytuj
Szermac 3 089 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego U mnie kolejny wieczór czmychnął z Fran Bow i jestem zakochany w tej grze. Dużo tu daje znać nostalgia za pewne, bo czuję się jakbym pykał w jakiś totalny klasyk p'n'c z lat 90. Jest cholernie dobrze zrobiona i przemyślana. A sama tematyka, muzyka i klimat non stop przywodzi na myśl sztosy z tamtych czasów. Cytując kolegę z innego działu - Miodzio! 1 Cytuj
zdrowywariat 517 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego (edytowane) Wleciał jeszcze jeden hidden gen twórców znakomitego Dead Cells! Jesteś strażakiem i musisz ogarnąć pożar, POŻAR! Spoiler Jest akurat w promocji za 3e Przed chwilą uratowałem kota Edytowane 20 lutego przez zdrowywariat 1 Cytuj
Kmiot 14 088 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Nuclear Blaze bardzo fajne i milutko wspominam. Niedawno chyba wyszło również na PS5 i często jest za grosze w promocjach. Wrażenia wrzucałem TUTAJ. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 517 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego (edytowane) Grał ktoś? Motorvania: Soundtrack to istne cudo: Edytowane 20 lutego przez zdrowywariat Cytuj
Jukka Sarasti 508 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Z okazji Steam Festu ograłem demko Geno Kids i jakie to jest zajebiste, to ja nawet nie. Platforming mocno inspirowany trylogią piasków PoP, walka to samo dobro rodem z PS2 (kombos pod kółkiem, wybijanie w powietrze pod trójkątem, przyciąganie się do wrogów, speciale pod triggerem, do tego devil mode... limit mode), przełączanie się w locie między postaciami robiącymi za style walki i fajny cellshading. Przeciwnicy to trochę za duże gąbki, no ale będzie grane coś czuję, bardzo mi się podobało: Poza tym ruszyłem: Demon Tides - źle się gra w platformówkę z wkurzającą fizyką skoku, więc olałem Rise of Rebellion - wygląda jak wczesna prealfa - są skrawki jakiegoś potencjału, ale wygląda i działa jak port wczesnego buildu Sekiro zmiksowanego z losowym slasherem na PS2, straciłem całe zainteresowanie Shotgun Cop Man - nowa gra gościa od My Friend Pedro, tym razem precision platformer oparty o mechanikę pocisków pozwalających odbijać się od obiektów - dosyć minimalistyczny styl gry, niekoniecznie mój ulubiony gatunek, ale fajne, pewnie weźmie się z bundla jakiegoś Chciałbym obadać jak starczy czasu dema Twisted Tower, Stygiana i Skin Deep. 4 Cytuj
zdrowywariat 517 Opublikowano czwartek o 13:24 Opublikowano czwartek o 13:24 (edytowane) Grał już może ktoś? Naszła mnie ochota na jakiś dobry arcade racer, a gierka jest mocno chwalona przez recenzentów i userów, zbiera znakomite recki i opinie: Spoiler Bierę jeszcze dziś Edytowane czwartek o 14:19 przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 517 Opublikowano czwartek o 18:25 Opublikowano czwartek o 18:25 Sorry za post pod postem, ale jest akurat przecena na New Star GP z 30e na 5e! Cytuj
janol 434 Opublikowano czwartek o 18:25 Opublikowano czwartek o 18:25 Mam od premiery, bo kupiło mnie demo dostępne wczesniej. Bardzo fajny tytuł. Jak wpadnie tanio w promce to polecam.Kupiłem też polecany tutaj przez @zdrowywariat Guns of Fury i oczywiście nie jest to gra 10/10, ale całkiem przyjemny indor, z upośledzona (prymitywną) mapą. Zakładam, że szybko pojawia się obniżki albo w oficjalnej dystrybucji albo na kluczykowniach, wtedy można śmiało sprawdzić. Cytuj
zdrowywariat 517 Opublikowano czwartek o 18:30 Opublikowano czwartek o 18:30 Teraz, janol napisał(a): Mam od premiery, bo kupiło mnie demo dostępne wczesniej. Bardzo fajny tytuł. Jak wpadnie tanio w promce to polecam. Kupiłem też polecany tutaj przez @zdrowywariat Guns of Fury i oczywiście nie jest to gra 10/10, ale całkiem przyjemny indor, z upośledzona (prymitywną) mapą. Zakładam, że szybko pojawia się obniżki albo w oficjalnej dystrybucji albo na kluczykowniach, wtedy można śmiało sprawdzić. Akurat w tym samym czasie napisałem, co Ty, że jest przecena! Mapka w GOF jest klasyczna na wzór starego Metroida i Castlevanii, mnie się podoba, jest czytelna, jedynie limit znaczników w bodajże 5 kolorach to głupi pomysł. Tak, gra nie jest na 10, ale teraz, gdy już ochłonąłem i mam 99.9% ukończone daję 9/10. Cytuj
Patapon 72 Opublikowano czwartek o 18:30 Opublikowano czwartek o 18:30 Ale sztosiwo dla fanów Terminatora 2 1 1 Cytuj
pawelgr5 1 613 Opublikowano czwartek o 18:43 Opublikowano czwartek o 18:43 O takiego terminatora nic nie robilem Cytuj
Shen 10 304 Opublikowano czwartek o 19:31 Opublikowano czwartek o 19:31 Gra wyszła kilka dni temu na sonke, switcha i steam. Na sonce jest demko jak ktoś chce przetestować, nie wiem jak na innych platformach. Dla fanów retro i visual novelek Cytuj
Bzduras 13 187 Opublikowano piątek o 08:20 Opublikowano piątek o 08:20 Możecie przestać napierdalać tymi kozackimi indykami wyglądającymi lepiej niż AAA? Mój portfel mówi, że jest zmęczony Cytuj
kendzikk 139 Opublikowano piątek o 08:43 Opublikowano piątek o 08:43 Zagrałem w demko tego Iron Meat'a, kozak gierka Ja biere Cytuj
Szermac 3 089 Opublikowano piątek o 08:51 Opublikowano piątek o 08:51 Wygląda ekstra, chciałem brać ostatnio Contre Operation Galuge, ale chyba padnie na to jednak Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano piątek o 09:22 Opublikowano piątek o 09:22 Godzinę temu, XM. napisał(a): Grał ktoś? Wygląda super kocham indyki za takie smaczki 1 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano piątek o 09:23 Opublikowano piątek o 09:23 1 hour ago, Bzduras said: Możecie przestać napierdalać tymi kozackimi indykami wyglądającymi lepiej niż AAA? Mój portfel mówi, że jest zmęczony Portfel to tam chuj, lepiej niech powiedzą jak dobę wydłużyć 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi