Jukka Sarasti 576 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Coś jakby przekonwertować Dark Messiaha na silnik King's Field i wrzucić to w klimaty mocno porytego japońskiego horroru z czasów samurajów. Czekam aż toto wyjdzie. 2 Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano piątek o 00:46 Autor Opublikowano piątek o 00:46 Wygląda genialnie: Jest na konsole też. Cytuj
zdrowywariat 567 Opublikowano sobota o 10:13 Opublikowano sobota o 10:13 Podoba mi się pixel art w tej metroidvanii, w ogóle gra ma coś w sobie, że mam ochotę obadać, ktoś zna? Gra zdobyła też uznanie na Steamie: 1 Cytuj
ogqozo 6 719 Opublikowano wczoraj o 09:32 Opublikowano wczoraj o 09:32 Jest tu fajne wykonanie graficzne, dające nieco to mechaniczne uczucie, np. z używaniem pociągu jako fast travel i bazy itp. Ale nie podjarałem się, za wiele już takich samych gier chyba ograłem. Y siekasz mieczem, ZR dash który jest podstawową formą uniku, i tak dalej... Jak na tak odwtórczą grę z ustabilizowanego gatunku, miałem wrażenie, że mało się dzieje, dużo łażenia, a rzadko pojawiające się nowe dopałki (które nikogo nie zaskoczą - wchodzenie wzwyż po ścianie, morph ball, podwójny skok...). Ogólnie niby może fajnie pograć, ta formuła jest wieczna, ale nic zmieniającego życie tam nie znalazłem. 1 Cytuj
zdrowywariat 567 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Na Haiku the Robot jest akurat promka 60%, ale jeszcze tylko przez 6h, a na Worldless jest 50% przecena, które też spoko się prezentuje: I BMP: Bullets Per Minute można kupić taniej, które jest w przecenie 70%, a że czegoś takiego jeszcze nie było to wrzucam, to rytmiczny FPS rogalik w stylu retro: No i na koniec przypomnę o grze Moon Samurai, która ma się ukazać w tym roku, będzie sztos? Cytuj
Pupcio 19 450 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Właśnie wyszła gerka Mechant 64, jakoś mocno może nie czekałem, ale gra kosztuje tylko 24zł więc żal nie sprawdzić. Jak troche pogram to może coś napisze dla forumowicza Edit. Już się nagrałem chłopaki, mega gówno. Po 10min już wiecie co ma gra do zaoferowania 1 Cytuj
Shen 10 578 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wrzucałem w bijatykach, ale tu wiecej ludzi zaglada. To samo studio co robiło Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, więc bedzie dobrze Cytuj
smoo 2 316 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Szykuje się niezły klon Hotline Miami: Z kolei ten już wyszedł i podobno jest gituwa: Cytuj
Jukka Sarasti 576 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 14 minut temu, smoo napisał(a): Szykuje się niezły klon Hotline Miami: Z kolei ten już wyszedł i podobno jest gituwa: Otxo jest okej i tylko okej - formuła roguelite zamiast starannie zrobionych poziomów po prostu zamula po paru godzinach, kiedy zaś się lezie przez tych danych bossów i te same, lekko zmienione wyzwania na levelu. Nie żałuję może, że to kupiłem, ale też się jednak zawiodłem nieco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi