Opublikowano czwartek o 13:391 dzień 8 godzin temu, Bzduras napisał(a):Wygląda pysznie i mam nadzieję, że ta gierka nie zgubi się w zalewie indyków z gatunku "2D metroidvania platformer combat heavy".Ale pisiorka masuje to Wiadomo kiedy premiera ?
Opublikowano czwartek o 17:301 dzień 12 godzin temu, Bzduras napisał(a):Wygląda pysznie i mam nadzieję, że ta gierka nie zgubi się w zalewie indyków z gatunku "2D metroidvania platformer combat heavy".Na szczęście z tego co mówi, to nie jest metroidvania. Nie żebym miał coś przeciwko, bo lubię, ale również bardzo lubię bardziej liniowe "idzie ludek w prawo". No i wygląda jednak mimo wszystko bardziej przystępnie od zwyczajowego NG w 3D, bo kiedyś spróbowałem pograć chyba w jedynkę i w momencie gra dała mi w ryj. Także może tym razem będzie lepiej.No i w tym roku jest jeszcze oczywiście Shinobi z gierek typu Ninja, więc mam nadzieję, że przynajmniej jedna będzie dla mnie Edytowane czwartek o 17:311 dzień przez Luqat
Opublikowano czwartek o 18:331 dzień Wygląda zajebiście i są checkpointy, więc jestem zainteresowany.