Bzduras 13 369 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Guns of Fury wziąłem z monetkami i wyszło jakieś 25zł. Za tę cenę to już na wejściu +1 do oceny, a to po prostu mix Metal Sluga z metroidvanią i sprawdza się to jak na razie naprawdę spoko. Trzeba pograć dłużej, ale zapowiada się bardzo smaczna indyczyna. 1 Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Widzę, że moje wątki zniknęły, dzień po dniu premiery, ładna patola, to są sztosy na miarę Hollow Knight, Guns o Fury 9+/10, Metal Suits: Counter Attack 9+/10. Jeszcze będziecie o tych grach pisać, poczekajcie, czas pokaże kto miał rację, czysty fun, miazga! Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego W dniu 14.02.2025 o 22:31, zdrowywariat napisał(a): Guns o Fury 9+/10 Guns of fury byłem zainteresowany od dłuższego czasu, ale nie wiedziałem, że miało już premierę. Kupi się kiedyś na najlepszą konsolę z czerwonymi barwami. Dobrze, że oceny są równie dobre jak gameplaye. 1 Cytuj
Szermac 3 184 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Wziąłem bo jest na promce. Coż mogę powiedzieć, zajebisty point'n'click w klimacie Sanitarium. Po godzince jest ekstra. Dość poryte gówno z ciężkim tematem przewodnim. Zaciąłem się w sumie aktualnie, ale do jutra wymyśle co robić 2 Cytuj
mitra 1 839 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Niektóre momenty podobne trochę do Salad fingera. Cytuj
Szermac 3 184 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego No w sumie też, dużo tu jest znanych motywów. Trochę też zajeżdża Rule of Rose, trochę Alicja w Krainie Czarów, trochę Torrin's Passage nawet xd Jestem w 3 rozdziale, gierka ma fajne flow jeśli chodzi o zagadki, póki co nie jest trudno, a jednak taki poziom, że jest satysfakcjonująco jak się wszystko w etapie ogarnie. Historyjka i postacie też spoko + jest momentami disturbing. Przejdę z bananem na ryju i już zakupiłem kolejny tytuł tych devów Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego (edytowane) Znalazłem kolejnego hidden gema, kto szuka ten znajdzie, na PC zebrał znakomite recenzje: Wygląda na to, że to kolejny sztos, który tak jak GOF i MS:CA można brać w ciemno, gra jednego człowieka: Właśnie się pobrało, o jprd jaki soundtrack: Edytowane 19 lutego przez zdrowywariat Cytuj
Szermac 3 184 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego U mnie kolejny wieczór czmychnął z Fran Bow i jestem zakochany w tej grze. Dużo tu daje znać nostalgia za pewne, bo czuję się jakbym pykał w jakiś totalny klasyk p'n'c z lat 90. Jest cholernie dobrze zrobiona i przemyślana. A sama tematyka, muzyka i klimat non stop przywodzi na myśl sztosy z tamtych czasów. Cytując kolegę z innego działu - Miodzio! 1 Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego (edytowane) Wleciał jeszcze jeden hidden gen twórców znakomitego Dead Cells! Jesteś strażakiem i musisz ogarnąć pożar, POŻAR! Spoiler Jest akurat w promocji za 3e Przed chwilą uratowałem kota Edytowane 20 lutego przez zdrowywariat 1 Cytuj
Kmiot 14 190 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Nuclear Blaze bardzo fajne i milutko wspominam. Niedawno chyba wyszło również na PS5 i często jest za grosze w promocjach. Wrażenia wrzucałem TUTAJ. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego (edytowane) Grał ktoś? Motorvania: Soundtrack to istne cudo: Edytowane 20 lutego przez zdrowywariat Cytuj
Jukka Sarasti 575 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Z okazji Steam Festu ograłem demko Geno Kids i jakie to jest zajebiste, to ja nawet nie. Platforming mocno inspirowany trylogią piasków PoP, walka to samo dobro rodem z PS2 (kombos pod kółkiem, wybijanie w powietrze pod trójkątem, przyciąganie się do wrogów, speciale pod triggerem, do tego devil mode... limit mode), przełączanie się w locie między postaciami robiącymi za style walki i fajny cellshading. Przeciwnicy to trochę za duże gąbki, no ale będzie grane coś czuję, bardzo mi się podobało: Poza tym ruszyłem: Demon Tides - źle się gra w platformówkę z wkurzającą fizyką skoku, więc olałem Rise of Rebellion - wygląda jak wczesna prealfa - są skrawki jakiegoś potencjału, ale wygląda i działa jak port wczesnego buildu Sekiro zmiksowanego z losowym slasherem na PS2, straciłem całe zainteresowanie Shotgun Cop Man - nowa gra gościa od My Friend Pedro, tym razem precision platformer oparty o mechanikę pocisków pozwalających odbijać się od obiektów - dosyć minimalistyczny styl gry, niekoniecznie mój ulubiony gatunek, ale fajne, pewnie weźmie się z bundla jakiegoś Chciałbym obadać jak starczy czasu dema Twisted Tower, Stygiana i Skin Deep. 4 Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego (edytowane) Grał już może ktoś? Naszła mnie ochota na jakiś dobry arcade racer, a gierka jest mocno chwalona przez recenzentów i userów, zbiera znakomite recki i opinie: Spoiler Bierę jeszcze dziś Edytowane 27 lutego przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Sorry za post pod postem, ale jest akurat przecena na New Star GP z 30e na 5e! Cytuj
janol 435 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Mam od premiery, bo kupiło mnie demo dostępne wczesniej. Bardzo fajny tytuł. Jak wpadnie tanio w promce to polecam.Kupiłem też polecany tutaj przez @zdrowywariat Guns of Fury i oczywiście nie jest to gra 10/10, ale całkiem przyjemny indor, z upośledzona (prymitywną) mapą. Zakładam, że szybko pojawia się obniżki albo w oficjalnej dystrybucji albo na kluczykowniach, wtedy można śmiało sprawdzić. Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Teraz, janol napisał(a): Mam od premiery, bo kupiło mnie demo dostępne wczesniej. Bardzo fajny tytuł. Jak wpadnie tanio w promce to polecam. Kupiłem też polecany tutaj przez @zdrowywariat Guns of Fury i oczywiście nie jest to gra 10/10, ale całkiem przyjemny indor, z upośledzona (prymitywną) mapą. Zakładam, że szybko pojawia się obniżki albo w oficjalnej dystrybucji albo na kluczykowniach, wtedy można śmiało sprawdzić. Akurat w tym samym czasie napisałem, co Ty, że jest przecena! Mapka w GOF jest klasyczna na wzór starego Metroida i Castlevanii, mnie się podoba, jest czytelna, jedynie limit znaczników w bodajże 5 kolorach to głupi pomysł. Tak, gra nie jest na 10, ale teraz, gdy już ochłonąłem i mam 99.9% ukończone daję 9/10. Cytuj
Patapon 114 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Ale sztosiwo dla fanów Terminatora 2 1 1 Cytuj
pawelgr5 1 632 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego O takiego terminatora nic nie robilem Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Gra wyszła kilka dni temu na sonke, switcha i steam. Na sonce jest demko jak ktoś chce przetestować, nie wiem jak na innych platformach. Dla fanów retro i visual novelek Cytuj
Bzduras 13 369 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Możecie przestać napierdalać tymi kozackimi indykami wyglądającymi lepiej niż AAA? Mój portfel mówi, że jest zmęczony Cytuj
kendzikk 145 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Zagrałem w demko tego Iron Meat'a, kozak gierka Ja biere Cytuj
Szermac 3 184 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Wygląda ekstra, chciałem brać ostatnio Contre Operation Galuge, ale chyba padnie na to jednak Cytuj
Josh 5 601 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Godzinę temu, XM. napisał(a): Grał ktoś? Wygląda super kocham indyki za takie smaczki 1 Cytuj
Homelander 2 654 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 1 hour ago, Bzduras said: Możecie przestać napierdalać tymi kozackimi indykami wyglądającymi lepiej niż AAA? Mój portfel mówi, że jest zmęczony Portfel to tam chuj, lepiej niech powiedzą jak dobę wydłużyć 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi