GearsUp 325 Opublikowano czwartek o 16:04 Autor Opublikowano czwartek o 16:04 (edytowane) 3 godziny temu, Soban napisał(a): Z takich mniej medialnych usprawnień to ja bym chciał jakiś porządny czip dźwiękowy i obsługe atmosa, dtx i tego typu rzeczy jak w xsx i ps5, bo dzwiek na switchu to straszne gowno dla uszu. Przepasc jest ogromna jak odpalilem bayo 1 na series x i potem na switchu, oba na tym samym soundbarze. To kwestia kompresji plików dźwiękowych do niższego bitrate w tych większych grach żeby zajmowały jak najmniej miejsca. S2 będzie miał 256GB, oryginalny miał 32GB więc powinno się to poprawić Edytowane czwartek o 16:05 przez GearsUp Cytuj
Słupek 2 186 Opublikowano czwartek o 21:00 Opublikowano czwartek o 21:00 tak się zastanawiam , o ile faktycznie nie wypuszczą na start wersji z oledem. to jestem ciekaw po jakim czasie można się spodziewać oleda. z ciekawości sprawdziłem jak to było przy switchu - 4 lata xddd 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 307 Opublikowano czwartek o 21:14 Opublikowano czwartek o 21:14 Brak OLEDa na start byłby splunięciem graczom w twarz, ale jest to cena którą Nintendo jest w stanie zapłacić. 2 1 Cytuj
Słupek 2 186 Opublikowano czwartek o 21:21 Opublikowano czwartek o 21:21 czytając te ostatnie leaki to niemal pewne, że nie będzie xd Cytuj
Badus 285 Opublikowano czwartek o 21:28 Opublikowano czwartek o 21:28 Cieszę się na nadejście następcy, ale wiem już, że nowej konsoli na premierę nie kupię. Spokojnie poczekam do iteracji OLEDowej, bo będę mocno zdziwiony, gdyby chciwe N na start nie da zwykłego LCD - więc kij im w oko. Spokojnie "dogram" kupkę wstydu S1, uzupełnię kolekcję etc. Dla mnie Pstryk 1 jest ideolo, bo ominęly mnie tytuły z Wii, więc każdy odgrzewany kotlet był dla mnie względnie świeży. Następcy zyczę jednak, by większy nacisk położono na nowe tytuły. 1 Cytuj
Homelander 2 317 Opublikowano czwartek o 21:31 Opublikowano czwartek o 21:31 Dla mnie żaden problem. Nie przeszkadza mi ekran LCD. Pasuje mi w Decku, więc i w Switchu 2 mi będzie pasował Cytuj
Wooyek 1 134 Opublikowano czwartek o 21:44 Opublikowano czwartek o 21:44 Ostatnio jakiś podcast rocka z borysem oglądałem i podobno mają tam wsadzić ten sam ekran co jest w portalu, nie wiem skąd Borys miał takie informacje, ale tak gadał. Cytuj
Yoshu 135 Opublikowano czwartek o 21:51 Opublikowano czwartek o 21:51 Mi tam w sumie lotto, w większości i tak gram na tv. Jeśli Nintendo nie odstawi jakiegoś totalnego szajsu (typu wsteczna tylko w niektórych grach), to będzie dla mnie pierwsza konsola kupiona z preorderem Cytuj
jimmy 1 403 Opublikowano czwartek o 22:25 Opublikowano czwartek o 22:25 38 minut temu, Wooyek napisał(a): Ostatnio jakiś podcast rocka z borysem oglądałem i podobno mają tam wsadzić ten sam ekran co jest w portalu, nie wiem skąd Borys miał takie informacje, ale tak gadał. Borysek pewnie ma te informacje ze swojego sprawdzonego miejsca czyli z dupy. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 307 Opublikowano czwartek o 22:53 Opublikowano czwartek o 22:53 Nom, ten LED w portalu podobno naprawdę niczego sobie, ale przypominam, że mówimy o Nintendo - ci goście wrzucą ekran tylko ciut nowszy niż z ery kamienia łupanego. Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano czwartek o 23:05 Opublikowano czwartek o 23:05 Mi się wydaje że Nintendo raczej nie będzie chciało przesadzać z ceną na premierę, osobiście obstawiam ok 2tys. Jeśli miałbym rację i mając na uwadze ich niechęć dokładania do hardware to o oledzie można zapomnieć bo bankowo będą szukać gdzie zaoszczędzić. Fajnie nawet jakby to miał być LCD by było vrr ale pewnie nie wiedzą co to. Cytuj
NemoKOF 691 Opublikowano piątek o 09:11 Opublikowano piątek o 09:11 Myślę, że VRR nie będzie bo potem cięzko będzie z OLEDem, które źle znoszą tą technologię. Cytuj
Pupcio 18 779 Opublikowano piątek o 09:14 Opublikowano piątek o 09:14 Myśle że przy nintendo zasada z nieoczekiwaniem niczego będzie najlepszym wyborem ja to nawet na marianka 3d się nie napalam bo się boje że wyskoczą z jakimś gówno kartem 10 albo smashem 1 Cytuj
Soban 4 123 Opublikowano piątek o 09:34 Opublikowano piątek o 09:34 Z Mario Kartem i Smashem to ninny się troche w kozi róg zapędzili, bo cokolwiek wydadza to bedzie to biedniejsze niz MK8 i Smash Ultimate. Cytuj
Basior 1 120 Opublikowano piątek o 11:22 Opublikowano piątek o 11:22 Z cartem to coś było gdzieś, że chcą zrobić, że jeden gracz zajmuje sie walką a drugi jazdą. Gdzieś też ploty o Mario 2D na start były. Cóż już chyba niedługo. Gdzieś też widziałem że 8 stycznia ideolo, a premiera marzec Cytuj
funditto 662 Opublikowano piątek o 11:49 Opublikowano piątek o 11:49 No gdzie Mario 2D jak niedawno był Wonder, Mario 3D wjedzie na start Cytuj
Soban 4 123 Opublikowano piątek o 11:51 Opublikowano piątek o 11:51 28 minut temu, Basior napisał(a): Z cartem to coś było gdzieś, że chcą zrobić, że jeden gracz zajmuje sie walką a drugi jazdą. To sie nazywa mario kart double dash xd 1 Cytuj
Pupcio 18 779 Opublikowano piątek o 11:58 Opublikowano piątek o 11:58 Oby w tym miesiącu już zrobili te zapowiedź bo co chwile jakieś wycieki i inne gówna, już zdecydowanie za długo to trwa jak na zwykłego switcha pro Cytuj
Basior 1 120 Opublikowano piątek o 12:17 Opublikowano piątek o 12:17 27 minut temu, funditto napisał(a): No gdzie Mario 2D jak niedawno był Wonder, Mario 3D wjedzie na start No ja wiem, czytam tylko redditowe ploty Cytuj
jimmy 1 403 Opublikowano niedziela o 06:13 Opublikowano niedziela o 06:13 Jak obstawiacie, Nintendo zapowie Switcha 2 w 2025? 2 Cytuj
GearsUp 325 Opublikowano niedziela o 06:36 Autor Opublikowano niedziela o 06:36 22 minuty temu, jimmy napisał(a): Jak obstawiacie, Nintendo zapowie Switcha 2 w 2025? Oby nie. Long live Switch 1 Cytuj
easye 3 403 Opublikowano niedziela o 08:01 Opublikowano niedziela o 08:01 No mogliby by w końcu zapowiedzieć i wydać, czekam na poprawienie płynności nawet w indykach. Cytuj
Homelander 2 317 Opublikowano niedziela o 08:07 Opublikowano niedziela o 08:07 Szczerze to nie czekam za bardzo. Handhelda mam, po TotK do nowej Zeldy w ciemno nie podchodzę. Zresztą na start i tak nie będzie. W Mario 3D i Metroida na premierę też nie wierzę. Reszta już mnie nie interesuje Cytuj
Ukukuki 7 202 Opublikowano niedziela o 09:24 Opublikowano niedziela o 09:24 Ja TotK do dzisiaj nie skończyłem i chyba nie wrócę. Za dużo kopiuj wklej i mnie to mocno zmęczyło. Ale na nowego Switcha czekam, ciekawe co tam Nintendo wymyśli nowego. Jak nic to lipa ;d Cytuj
creatinfreak 3 887 Opublikowano niedziela o 09:34 Opublikowano niedziela o 09:34 A ja bym brał na premierę switcha 2 i nowożytna Zelda 3. Ale to pewnie się nie stanie, a do tego już totk już był mocno odtwórczy (mimo tego mega się bawiłem przez 100h), tak więc nie wiem co by musieli wymyśleć aby to przeszło trzeci raz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi