Daddy 4 250 Opublikowano poniedziałek o 19:07 Opublikowano poniedziałek o 19:07 45 minut temu, drozdu7 napisał(a): Hah akurat WW, Galaxy 2 to na innych sprzętach można ogarnąć dzięki błogosławionej emulacji, a Rdr2 to na S2 pewnie nie będzie wyglądał nawet tak dobrze jak na SD. Galaxy 2 to leci na chińskich retro konsolkach za 600zl w HD, tak samo Obcy Izolacja w natywnej wersji na androida, pisze bo jest tu wielki fan w temacie Jestem ciekawy czy Nintendo ogarnie średniowiecze w kwestii online na swoim sprzęcie i jak będzie z jakością konsoli. W moim switchu joycon w pierwszym tygodniu złapał luz i bonusowe trzeszczenie Cytuj
KrYcHu_89 2 424 Opublikowano poniedziałek o 19:11 Opublikowano poniedziałek o 19:11 Wyciekly śrubki ze Switcha 2 1 1 Cytuj
Pupcio 18 799 Opublikowano poniedziałek o 19:14 Opublikowano poniedziałek o 19:14 Dobre WKRĘTY to zwiastuje mocarne exy przez pierwszy rok Cytuj
Daffy 10 686 Opublikowano poniedziałek o 19:20 Opublikowano poniedziałek o 19:20 Pucio jak zwykle kupujesz parę lat po premierze by ograć zelde i potem sprzedać po weekendzie i znowu wrócić do życia przed laptopem? Cytuj
Pupcio 18 799 Opublikowano poniedziałek o 19:22 Opublikowano poniedziałek o 19:22 A nie wiem, zobaczymy co pokażą. Na pewno nie skończe na steam decku żeby grać w re4 na low hehe 1 Cytuj
easye 3 409 Opublikowano poniedziałek o 19:25 Opublikowano poniedziałek o 19:25 chyba lower then low. Cytuj
Czoperrr 5 260 Opublikowano poniedziałek o 19:26 Opublikowano poniedziałek o 19:26 3 minutes ago, Pupcio said: A nie wiem, zobaczymy co pokażą. Na pewno nie skończe na steam decku żeby grać w re4 na low hehe RE4R na SD wygląda całkiem spoko jeśli przymknie się oko na 30 FPS. Skończyłem również na nim i bawiłem się dobrze. Cytuj
easye 3 409 Opublikowano poniedziałek o 19:27 Opublikowano poniedziałek o 19:27 nie wiem ja mam dobrego w miare Peceta i wole jako hanhelda milion razy switcha, bo gram tam w gry, ktorych albo na PC nie ma, albo nigdy na PC bym nie skonczyl (jak Persona, czy MonsterHunter), szkoda byloby mi grac w chujowej oprawie w 30 fpsach na ekraniku 720p w gry pokroju RE4, gdy obok stoi maszyna, ktora wyswietli to w 175 hz z RT na ULTRA. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano poniedziałek o 19:31 Opublikowano poniedziałek o 19:31 3 minuty temu, easye napisał(a): szkoda byloby mi grac w chujowej oprawie w 30 fpsach na ekraniku 720p w gry pokroju RE Może na Switchu 3 dobija do tej jakości .) Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano poniedziałek o 19:33 Autor Opublikowano poniedziałek o 19:33 A propo tych gier z PS4 to gdyby S2 dostał DLSSa to mogą to być najlepiej wyglądające przenośne porty tamtych gier a jeszcze jak zabierze exy Sonce to będzie game over. Samo to, że byłaby to jedyna konsola przenośna ze wsparciem DLSS może sprawić, że czysta MOC tych innych komputerków przestanie mieć znaczenie 1 1 Cytuj
easye 3 409 Opublikowano poniedziałek o 19:33 Opublikowano poniedziałek o 19:33 dla mnie porostu gry AAA to nie target handheldow, dlatego w ogole mnie nie interesuje, czy kiedykolwiek dobije. Cytuj
Pupcio 18 799 Opublikowano poniedziałek o 19:33 Opublikowano poniedziałek o 19:33 Oby zapowiedzieli dla Paola tego xboxa pocket bo z gościa wylewa się ŻÓŁĆ od czasu ps5 pro i chce zakłócić kolejne święto graczy Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano poniedziałek o 19:39 Autor Opublikowano poniedziałek o 19:39 Xbox Pocket Series P Cytuj
jimmy 1 417 Opublikowano poniedziałek o 19:50 Opublikowano poniedziałek o 19:50 11 minut temu, GearsUp napisał(a): Xbox Pocket Series P To by było jednak za proste, brakuje mi tu gdzieś jeszcze słowa One Cytuj
Czoperrr 5 260 Opublikowano poniedziałek o 19:53 Opublikowano poniedziałek o 19:53 25 minutes ago, easye said: nie wiem ja mam dobrego w miare Peceta i wole jako hanhelda milion razy switcha, bo gram tam w gry, ktorych albo na PC nie ma, albo nigdy na PC bym nie skonczyl (jak Persona, czy MonsterHunter), szkoda byloby mi grac w chujowej oprawie w 30 fpsach na ekraniku 720p w gry pokroju RE4, gdy obok stoi maszyna, ktora wyswietli to w 175 hz z RT na ULTRA. Pisałem, że również skończyłem na SD a nie tylko na SD. Cytuj
addhoc 65 Opublikowano poniedziałek o 20:41 Opublikowano poniedziałek o 20:41 GaersUp jest jak ten kolega, którego nicka nie pamiętam a strasznie zakrzywiał rzeczywistość przed premierą Switcha. Zwiastował konsolę która mocą będzie "prawie" dorównywać PS4 i Xbox One. Kłócił się i upierał niemiłosiernie. Tylko nie wiem po co bo przegrał z faktami. Poza tym nie ma czegoś takiego jak "konsola skazana na sukces". Wiedzą to wszyscy, od Segi po Microsoft. Chyba Nintendo najbardziej, bo skopało dwie generacje sprzętu z rzędu. Cytuj
maciucha 11 665 Opublikowano poniedziałek o 20:48 Opublikowano poniedziałek o 20:48 Jak ogarną wsteczną Spoiler z plejki 2 to biorę day 1. Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano poniedziałek o 20:59 Autor Opublikowano poniedziałek o 20:59 14 minut temu, addhoc napisał(a): GaersUp jest jak ten kolega, którego nicka nie pamiętam a strasznie zakrzywiał rzeczywistość przed premierą Switcha. Zwiastował konsolę która mocą będzie "prawie" dorównywać PS4 i Xbox One. Kłócił się i upierał niemiłosiernie. Tylko nie wiem po co bo przegrał z faktami. Poza tym nie ma czegoś takiego jak "konsola skazana na sukces". Wiedzą to wszyscy, od Segi po Microsoft. Chyba Nintendo najbardziej, bo skopało dwie generacje sprzętu z rzędu. Mordo jest wręcz przeciwnie, ja się na nic nie nastawiam, nie ekscytuję się tymi "fabrycznymi leakami" itp bo wiem, że i tak będę grał w ich gry bez względu na to jak ta konsola będzie wyglądała/chodziła. W dniu 5.01.2025 o 10:56, GearsUp napisał(a): Będzie 720p ze spadkami do 540p a w docku sztywne 720 z rwanymi 60. Z tego wychodzimy. Jak będzie COKOLWIEK wyżej to będzie to uczta dla fanów A to, że konsola jest skazana na sukces to inna kwestia i nikt normalny tego nie podważa. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano poniedziałek o 21:10 Opublikowano poniedziałek o 21:10 WiiU też był skazany na sukces, w końcu następca potężnego Wii. PSV? Mordo, to PSP, ale lepsze. xDDD Cytuj
Homelander 2 320 Opublikowano poniedziałek o 21:11 Opublikowano poniedziałek o 21:11 Nie, nie jest skazana na sukces Cytuj
Daffy 10 686 Opublikowano poniedziałek o 21:16 Opublikowano poniedziałek o 21:16 15 minut temu, GearsUp napisał(a): Mordo jest wręcz przeciwnie, ja się na nic nie nastawiam, nie ekscytuję się tymi "fabrycznymi leakami" itp bo wiem, że i tak będę grał w ich gry bez względu na to jak ta konsola będzie wyglądała/chodziła. A to, że konsola jest skazana na sukces to inna kwestia i nikt normalny tego nie podważa. Jeśli plotki się potwierdza i to będzie kopia switch Oled bez OLED to jest skazana z miejsca na sprzedaż gorszą niż switch. Robienie konsoli tak podobnej i pod względem gimmicka bez nowego gimmicka i w tak bezczelnej kopii z wyglądu to strzał w stopę Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano poniedziałek o 21:17 Autor Opublikowano poniedziałek o 21:17 Napisałem, że nikt normalny tego nie podważa Cytuj
Homelander 2 320 Opublikowano poniedziałek o 21:18 Opublikowano poniedziałek o 21:18 Normum to ogół, a nie margines Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano poniedziałek o 21:25 Opublikowano poniedziałek o 21:25 Ej gdyby yaczes był to już by pewnie kręcił hype jak na Mario Strikers 2 Cytuj
Sebas 1 595 Opublikowano poniedziałek o 21:28 Opublikowano poniedziałek o 21:28 Te małe chińskie pyrtki miały szansę wyprzedzić leaki i pokazać jakiś mocny gameplay to nie. Co przeciek to nudniej to wygląda To musiało być najszybsze i najtańsze r&d w historii konsol. Stary koncept i bryła z układem równajacym sprzęt sprzed 10 lat, pomijając jakieś tam usprawnienia. Sami się chyba nie nastawiają na gigantyczną sprzedaż także wyjdą na swoje spokojnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi