Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Ej gdyby yaczes był to już by pewnie kręcił hype jak na Mario Strikers :frog:

Jezu jaki to był kapiszon :pawel:

I jeszcze te teksty 3 miechy po premierze, że spokojnie na pewno się rozkręci.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Daffy napisał(a):

Cyfrowo nie kupisz, pudełko w cenie konsoli na aukcjach obecnie 

Bez przesady, niecałe 330 zł dałem za używkę niedawno. Abstrahując od chorej decyzji Nintendo w tym temacie. 

Co do Switcha 2, to co tu dużo gadać, S1 mam niecały rok i posłuży mi jeszcze długo, więc wyjebane na nową wersję, szczególnie dopóki żadnego oficjalnego info nie ma, a nieoficjalne jest raczej mocno studzące. No i też jestem z tych, co nie wyobrażają sobie grać na ekranie LCD, jeśli taka wizja się zrealizuje.

Ale jak będzie spoko sprzęt z dużą liczbą sensownych exów, to na pewno nie będę tym razem zwlekał z zakupem 7 lat xD.

Edytowane przez kotlet_schabowy
Opublikowano

Skończyłem grać w salonie w Wiesława jeszcze przed kolacją. A teraz w łóżeczku leci dalej Wiesiu na Steam Decku. Koszt tej przyjemności? Bez porównania do zakupu kartridża na Switchu. Wizualnie też znacznie przyjemniej.

Sam się chyba trochę oszukuję, udając jak wiele jestem w stanie niby wybaczyć Nintendo, zakładając różowe okulary, bo chciałbym jednak kilka nowych tytułów od nich ograc w przyszłości. A trochę jednak wody w Wiśle upłynęło… Od roku, jak nie lepiej, używam tego zmęczonego życiem sprzętu w zasadzie tylko do Ring Fita :niki:

• Lubię! 1
Opublikowano

Nie no Mario Golf i Mario Strikers to były takie 2 mokre kleksy w wykonaniu Nintendo, że aż szkoda gadać. Na szczęście dla N ich produkcja kosztowała łącznie 27 dolarów, więc whatever :kaz:

• Minusik 1
Opublikowano
22 minuty temu, maciucha napisał(a):

Nie no Mario Golf i Mario Strikers to były takie 2 mokre kleksy w wykonaniu Nintendo, że aż szkoda gadać. Na szczęście dla N ich produkcja kosztowała łącznie 27 dolarów, więc whatever :kaz:

Spokojnie, są gorsze produkcje. Jeżeli kiedyś zajrzałeś do działu Kącik Wyścigowy to powinienś o tym wiedzieć :sapek:

image.jpeg.5159ea89019375a07c1cc5247230cb64.jpeg

image.jpeg.77991744f6a96c39ed056c4c6be3f71c.jpeg

image.jpeg.2a2798a462e69c49b9c9e8721e7a2097.jpeg

image.jpeg.da9f463ec373fce34d00820330116850.jpeg

• beka z typa 1
  • Minusik 3
Opublikowano

Musiałeś trochę poszukać tych gierek bo jedna z nich jest sprzed 6 lat a druga sprzed prawie 8. 

Poza tym co to za argument że są gorsze produkcje? Przecież w ten sposób można obronić każdy tytuł nawet Concorda czy Crackdowna 3

• This 1
Opublikowano

Zdecydowanie najglupszy sposob bronienia slabych gier. Nie wszystko zloto co Nintendo. Zreszta nawet troche zazdroszcze ze takie Strikers daje niektorym sporo radosci. Ja mam niskie wymagania, ale tyle hajsu za content na jeden wieczor to dla mnie jednak troche za duzo.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, ASX napisał(a):

Musiałeś trochę poszukać tych gierek bo jedna z nich jest sprzed 6 lat a druga sprzed prawie 8. 

Poza tym co to za argument że są gorsze produkcje? Przecież w ten sposób można obronić każdy tytuł nawet Concorda czy Crackdowna 3

Niczego nie bronię, tytuły wziąłem z pierwszej strony tamtego działu, pierwsza gra w której się ludzie udzielają to ten Test Drive Unlimited.

Ja rozumiem, że można rzucać słabymi tytułami Nintendo ale tutaj jest taka ilość dobrych gier, że w te słabsze raczej nikt nie gra a tam 7 stron ludzie natrzepali grając w takiego kupsztala :leo:

Ile stron na forum ma Mario Strikers? Gierka do sprawdzenia i idziemy dalej.

edit: sprawdziłem i ta gra nie ma nawet swojego tematu ale trzeba odkopać jakiegoś zapomnianego żołędzia żeby tylko się przyjebać do czegoś xD

Edytowane przez GearsUp
  • beka z typa 1
Opublikowano
9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Nie jest dziwne, że wszystko leakuje tylko nie gry, może gier po prostu nie będzie, bo są na etapie konceptualnym, w zamian będą remastery portów WiiU ze Switcha 1. 

A skąd są leaki? Wiesz? Głównie od producentów akcesoriów do nowego słicza. A Ci nie mają dostępu do gier. Proste. Serio tryhard w cholerę.

Jakieś gry będą, ja tylko nie rozumiem jak np. Mario Odysej 2 gdzie będą widoczne włoski na Peachy nie może wyjść na S1. No bo bez exów jak przekonają? Chyba, że będą gimmicki i i będzie WoWxZelda z myszą i exik jak się patrzy.

Mnie ciekawi kompatybilność wtecz i lepsze działąnie gier w opór. 

Opublikowano

To ze gierek nikt nie leakuje to akurat zajebiscie. Jak bedzie oficjalny Direct zeby pokazac S2 to bedzie przynajmniej jakas niespodzianka jak za starych dobrych czasow :boomer:

• Plusik 1
Opublikowano
28 minut temu, jimmy napisał(a):

Exy i tylko exy. Dlaczego miałbym teraz grać w stare multiplatformy PS4/XOne na Słiczu 2?

Bo będzie Batman Arkham Knight i GtaV z dlss itp gamechanger

Opublikowano

Wydajność gorsza niż czteroletni steam deck, który pewnie za rok dostanie następce, w tym roku nowe urządzenia z układem zen2 extreme. Switch2 się szybciej za rok zestarzeje niż w analogicznym czasie switch1. Niech lepiej w Nintendo zrobią mocne zabezpieczenia konsoli by za rok ich gierki nie działały lepiej na innych przenosniakach.

• beka z typa 1
  • This 1