Sebas 1 595 Opublikowano wtorek o 23:45 Opublikowano wtorek o 23:45 To, że nie będzie już jednego definitywnego urządzenia przenośnego do gierek nintendo i multiplatform jednocześnie powinno być jasne od premiery SD i innych klonów. Jaki by ten nowy switch nie był co 3 lata będzie się pojawiał mocniejszy sprzęt, gry zawsze będą droższe na konsoli. Trochę nierealistyczne wymagania na dzisiejsze czasy. A ten sprzęt od premiery musi być tez na tyle przystępny, żeby się sprawdzał w formie prezentu dla młodszych. Cytuj
Bzduras 12 839 Opublikowano wczoraj o 06:01 Opublikowano wczoraj o 06:01 Nintendo nie chciało pokazać konsolki to weszło potężne GENKI i zrobiło to za nich. Cytuj
drozdu7 2 917 Opublikowano wczoraj o 06:09 Opublikowano wczoraj o 06:09 Niezły ten Switch Pro ;)) Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano wczoraj o 06:16 Opublikowano wczoraj o 06:16 Jeśli to nie fejur to ramki niestety potwierdzają LEDa. No, ale jakby dali od razu OLEDa to nie mogliby zrobić drugiego modelu w przyszłości. Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 06:44 Autor Opublikowano wczoraj o 06:44 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeśli to nie fejur to ramki niestety potwierdzają LEDa. No, ale jakby dali od razu OLEDa to nie mogliby zrobić drugiego modelu w przyszłości. Ramki wyglądają identycznie jak w Switch OLED. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano wczoraj o 06:55 Opublikowano wczoraj o 06:55 Ja jebe zeby to Nintendo faktycznie znowu szykowalo cos o 180 stopni innego niz poprzednia konsola to bym moze zrozumial ze sie tak czaja. Niech juz zaoraja wszystkie plotki i pokaza co tam planuja wypuscic. Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 07:01 Autor Opublikowano wczoraj o 07:01 Switch 2 wygląda dokładnie tak jakbym sobie tego chciał - usprawniona wersja Switcha 1 (z magnetycznymi joy-conami i optycznym myszko-laserem) bez zbędnych, debilnych gimmicków. 1 2 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano wczoraj o 07:08 Opublikowano wczoraj o 07:08 22 minuty temu, GearsUp napisał(a): Ramki wyglądają identycznie jak w Switch OLED. Ramki OLEDa wydawały mi się mniejsze, ale rzeczywiście jest progres w porównaniu z gargantuicznym obramowaniem V1/V2. Cytuj
Pupcio 18 799 Opublikowano wczoraj o 07:13 Opublikowano wczoraj o 07:13 Nieźle nintendo sobie zrobiło headshota w kolano z tym przeciąganiem zapowiedzi chociaz dzięki GENKI widać że to już na 100% tylko nudna mocniejsza wersja switcha. Branża gier wideo [*] Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano wczoraj o 07:16 Opublikowano wczoraj o 07:16 Nadal wyglada zajebiscie plasko Bedzie trzeba dokupic grip. 1 1 Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 07:17 Autor Opublikowano wczoraj o 07:17 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Nieźle nintendo sobie zrobiło headshota w kolano z tym przeciąganiem zapowiedzi chociaz dzięki GENKI widać że to już na 100% tylko nudna mocniejsza wersja switcha. Branża gier wideo [*] A tak szczerze to na co liczyłeś? Na dwa ekrany żeby w multiplatformach ten drugi ekran był tylko dodatkowym balastem podczas trzymania konsoli? Cytuj
Pupcio 18 799 Opublikowano wczoraj o 07:20 Opublikowano wczoraj o 07:20 Liczyłem że chociaż na pierwszy rzut oka rozróżnie nową konsolę od starej. C0rwa zostawić te obsrane joycony w tym samym kształcie to już podchodzi pod znęcanie się nad dłońmi zagrajmerów Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 07:22 Autor Opublikowano wczoraj o 07:22 (edytowane) Nadal liczę, że nie będą totalnie płaskie. Dodatkowo konsola będzie większa więc może feeling trzymania ich będzie przez to inny. Edytowane wczoraj o 07:27 przez GearsUp Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano wczoraj o 07:27 Opublikowano wczoraj o 07:27 31 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Ja jebe zeby to Nintendo faktycznie znowu szykowalo cos o 180 stopni innego niz poprzednia konsola to bym moze zrozumial ze sie tak czaja. Niech juz zaoraja wszystkie plotki i pokaza co tam planuja wypuscic. Zakładam, że czekają aż będą mieli jakieś dwa system sellery gotowe na premierę. Cytuj
SnoD 2 353 Opublikowano wczoraj o 07:36 Opublikowano wczoraj o 07:36 Czuję w kościach powtórkę z WiiU. Casuale jedno, że nie ogarną, że to nowa konsola, a drugie, że nie będą czuli potrzeby zmiany jak konsola nie zaoferuje im nowych rozwiązań względem Switcha. 1 Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano wczoraj o 07:37 Opublikowano wczoraj o 07:37 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Zakładam, że czekają aż będą mieli jakieś dwa system sellery gotowe na premierę. Oni inwestorom obiecali ze bedzie prezentacja do konca roku fiskalnego wiec raczej nie chodzi o gierki. Cytuj
easye 3 409 Opublikowano wczoraj o 07:37 Opublikowano wczoraj o 07:37 Nie wiem największe zmiany to w końcu działające gry na poziomie, w innych tematach ludzie kupują tą samą konsole 3 razy na generacje by mieć 45 fpsow zamiast 30. Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano wczoraj o 07:39 Opublikowano wczoraj o 07:39 2 minuty temu, SnoD napisał(a): Czuję w kościach powtórkę z WiiU. Casuale jedno, że nie ogarną, że to nowa konsola, a drugie, że nie będą czuli potrzeby zmiany jak konsola nie zaoferuje im nowych rozwiązań względem Switcha. Jeśli nazywać się będzie Switch 2 to już będzie z górki - no, ale sprzedaż na poziomie 75-80mln to pewnie max. 1 Cytuj
SnoD 2 353 Opublikowano wczoraj o 07:43 Opublikowano wczoraj o 07:43 (edytowane) 6 minut temu, easye napisał(a): Nie wiem największe zmiany to w końcu działające gry na poziomie, w innych tematach ludzie kupują tą samą konsole 3 razy na generacje by mieć 45 fpsow zamiast 30. Historia konsol Nintendo z ostatnich 20 lat pokazuje raczej, że ich konsole sprzedają bardziej gimmicki niż same gry. Hitem były Wii czy Switch, a nie Gamecube czy WiiU, które były po prostu mocniejszymi wersjami poprzednich konsol. Edytowane wczoraj o 07:44 przez SnoD Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 07:53 Autor Opublikowano wczoraj o 07:53 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeśli nazywać się będzie Switch 2 to już będzie z górki - no, ale sprzedaż na poziomie 75-80mln to pewnie max. Czyli 8x tyle co wszystkie inne handheldy na rynku razem wzięte? Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano wczoraj o 07:54 Opublikowano wczoraj o 07:54 Gdyby tylko z pkt widzenia korpo taki wynik pomniejszony o blisko 60mln w stosunku do poprzedniego produktu byl sukcesem Cytuj
Basior 1 120 Opublikowano wczoraj o 07:54 Opublikowano wczoraj o 07:54 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeśli nazywać się będzie Switch 2 to już będzie z górki - no, ale sprzedaż na poziomie 75-80mln to pewnie max. Dokłądnie jak dadzą Switch 2 to nawet plejstajszonowce zrozumieją. Ale jak dadzą Series New Uuu LSD to średnio. No ja jednak wolałbym gimmick od nich. Wiem, że czasem nie wypalały, ale i tak. Ciekawe czy w 2tys to się zamknie. No i szkoda, że yaczes się wypisał, bo może też by miał jakieś proroctwo/przeciek. I gdzie to w ogóle w Polszy zamawiać Plus ciekawe za ile opyli się słicza1 Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 07:57 Autor Opublikowano wczoraj o 07:57 Mogliby wydać na start od razu 3 wersje kolorystyczne - normalną, Metroid 4 i Xeno. Kupiłbym wszystkie Cytuj
maciucha 11 665 Opublikowano wczoraj o 07:58 Opublikowano wczoraj o 07:58 3 minuty temu, Basior napisał(a): Dokłądnie jak dadzą Switch 2 to nawet plejstajszonowce zrozumieją. Ale jak dadzą Series New Uuu LSD to średnio. No ja jednak wolałbym gimmick od nich. Wiem, że czasem nie wypalały, ale i tak. Ciekawe czy w 2tys to się zamknie. No i szkoda, że yaczes się wypisał, bo może też by miał jakieś proroctwo/przeciek. I gdzie to w ogóle w Polszy zamawiać Plus ciekawe za ile opyli się słicza1 2 tys 2499zl cena na start Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi