GearsUp 306 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 9 minut temu, Basior napisał(a): plus że 3rd party chcą użyć buildów Ale kto chce użyć? To indywidualna sprawa każdego developera z osobna dlatego jedne multiplatformy na Switchu 1 są bardziej udane a inne mniej. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Juz teraz smiesznie to wyglada jak otwierasz pudelko gdzie nie ma nawet manuala i jest tylko malutka gierka. Ja bym chcial zeby poszli w rozmiar pudelek od Vity. Cytuj
GearsUp 306 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Teraz, pawelgr5 napisał(a): Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Juz teraz smiesznie to wyglada jak otwierasz pudelko gdzie nie ma nawet manuala i jest tylko malutka gierka. Ja bym chcial zeby poszli w rozmiar pudelek od Vity. Ale jak już taki manual albo mapka się w pudełku znajduje to miło gdyby była większych rozmiarów. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Czy ja wiem czy potrzeba do tego wiekszego pudla. Do GTA Chinatown wars jest fajna mapka a np do Dragon Questa IX jest spory kolorowy manual a pudelka od DS byly malutkie tez. Cytuj
jimmy 1 423 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Sraki z większymi pudłami nic nie usprawiedliwi, na regale będzie lipa Cytuj
GearsUp 306 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Czy ja wiem czy potrzeba do tego wiekszego pudla. Do GTA Chinatown wars jest fajna mapka a np do Dragon Questa IX jest spory kolorowy manual a pudelka od DS byly malutkie tez. No można jak się chce ale przy takich plakatach itp to nawet teraz mimo, że takie same co w pudełkach PS i na X'a to są lekko pomniejszone. Może nieco większe pudełka sprawią, że chcą tego uniknąć żeby dodatki do każdej platformy były innego rozmiaru tylko klepać to jednym schematem. Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a): Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Juz teraz smiesznie to wyglada jak otwierasz pudelko gdzie nie ma nawet manuala i jest tylko malutka gierka. Ja bym chcial zeby poszli w rozmiar pudelek od Vity. A one nie są podobnego rozmiaru, jak te od Switcha? Jestem fanem minimalizmu, małe jest piękne, więc idealne byłyby 2cm węższe i 3cm niższe od tych Switchowych. Nie miałem obu w ręce: Edit: nie zwróciłem uwagi, te są z PSP, też ładne, a z Vity są jeszcze mniejsze: Zgadza się, te z Vity są najlepsze ever. Edytowane 8 godzin temu przez zdrowywariat 1 Cytuj
Basior 1 120 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 49 minut temu, GearsUp napisał(a): Ale jak już taki manual albo mapka się w pudełku znajduje to miło gdyby była większych rozmiarów. No ok, ale kto teraz daje. EKOLOGIA 51 minut temu, GearsUp napisał(a): Ale kto chce użyć? To indywidualna sprawa każdego developera z osobna dlatego jedne multiplatformy na Switchu 1 są bardziej udane a inne mniej. Tych co zna POTĘŻNY INSAJDER. Tyle Cytuj
iluck85 2 994 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To ja bym wolał rozmiar pudełka 3DS. A żeby zachować rozmiar to zmienić kolor jak Sony Ps4/5. Z niebieskiego na białe. Może z czerwonego na błękitny czy tam niebieski? Na półce będzie tak samo, odróżni się tylko kolorem. Cytuj
Basior 1 120 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Inna sprawa wyjdzie crossgen - będą dwie wersje? S2 wersja będzie miała wyższą cenę? No ciekawe Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Na PS4/5 nie jest wlasnie tak ze current gen kosztuje wiecej? Cytuj
jimmy 1 423 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No jest generalnie tak, że pudła PS5 chodzą trochę drożej niż PS4 (nawet jeśli sama gra ma darmowy upgrade do wersji PS5). Cytuj
Pierre Deck 653 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 3 godziny temu, Sebas napisał(a): Mam nadzieję, że te większe pudełka z gierkami to nieprawda i dalej będą takie malutkie <3 Tez mam taka nadzieje, bo drugi regal pod switchowe pudla mam przygotowany Cytuj
Pierre Deck 653 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1700-1800zl Dobra cena dla polaka Cytuj
Pierre Deck 653 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, maciucha napisał(a): Czyli LCD Pewnie taki mocarny jak w portalu, ze nie widac, ze to w ogole lcd 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 323 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu patrząc ile kosztuje dzisiaj Switch OLED to witamy Switcha PRO, a Switcha 2 przywitamy za lat 4 1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a): Pewnie taki mocarny jak w portalu, ze nie widac, ze to w ogole lcd To Nintendo, ja bym byl ostrożny z takimi deklaracjami. Cytuj
maciucha 11 665 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Tak na serio to biorę day 1, bo na lite mimo wszystko nie gram dużo, głównie ze względu na mizerną ergonomie. 1-2h max i mam dość. Nawet botw jeszcze nie skończyłem Cytuj
GearsUp 306 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu W dniu 3.01.2025 o 11:02, Paolo de Vesir napisał(a): Xbox? Produkt premium. Nintendo? Gówno w cenie premium. W dniu 3.01.2025 o 11:11, Paolo de Vesir napisał(a): Tak, ale na premierę S2 będzie pewnie droższy niż SteamDeck, a po chuj komuś S2 jak jest SteamDeck? >Nintendo wypuszcza dobrze wycenioną konsolę >Paolo de Odklejus: 41 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): patrząc ile kosztuje dzisiaj Switch OLED to witamy Switcha PRO #logikajestkurwą Cytuj
Paolo de Vesir 9 323 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Czego nie rozumiesz w tym zdaniu? Cytuj
GearsUp 306 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Czego nie rozumiesz w tym zdaniu? Switch 2 nie będzie Switchem 2 bo cena jest za niska ale gdyby była za wysoka to są jebanymi złodziejami Cytuj
Pupcio 18 817 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nintendo jest w tak zwanym paolowym szachu. Czego nie zrobią i tak będzie źle Cytuj
Daffy 10 692 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ponoć trafił wcześniej z datami PS5pro i budzika Nintendo Cytuj
GearsUp 306 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Daffy napisał(a): Ponoć trafił wcześniej z datami PS5pro i budzika Nintendo Czytam właśnie na nintendolife, że gość który trafił z Indianą na PS5 mówi o Halo Master Chief Collection na Switcha 2 i PS5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi