GearsUp 307 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 9 minut temu, Basior napisał(a): plus że 3rd party chcą użyć buildów Ale kto chce użyć? To indywidualna sprawa każdego developera z osobna dlatego jedne multiplatformy na Switchu 1 są bardziej udane a inne mniej. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Juz teraz smiesznie to wyglada jak otwierasz pudelko gdzie nie ma nawet manuala i jest tylko malutka gierka. Ja bym chcial zeby poszli w rozmiar pudelek od Vity. Cytuj
GearsUp 307 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Teraz, pawelgr5 napisał(a): Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Juz teraz smiesznie to wyglada jak otwierasz pudelko gdzie nie ma nawet manuala i jest tylko malutka gierka. Ja bym chcial zeby poszli w rozmiar pudelek od Vity. Ale jak już taki manual albo mapka się w pudełku znajduje to miło gdyby była większych rozmiarów. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Czy ja wiem czy potrzeba do tego wiekszego pudla. Do GTA Chinatown wars jest fajna mapka a np do Dragon Questa IX jest spory kolorowy manual a pudelka od DS byly malutkie tez. Cytuj
jimmy 1 423 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Sraki z większymi pudłami nic nie usprawiedliwi, na regale będzie lipa Cytuj
GearsUp 307 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Czy ja wiem czy potrzeba do tego wiekszego pudla. Do GTA Chinatown wars jest fajna mapka a np do Dragon Questa IX jest spory kolorowy manual a pudelka od DS byly malutkie tez. No można jak się chce ale przy takich plakatach itp to nawet teraz mimo, że takie same co w pudełkach PS i na X'a to są lekko pomniejszone. Może nieco większe pudełka sprawią, że chcą tego uniknąć żeby dodatki do każdej platformy były innego rozmiaru tylko klepać to jednym schematem. Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a): Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Juz teraz smiesznie to wyglada jak otwierasz pudelko gdzie nie ma nawet manuala i jest tylko malutka gierka. Ja bym chcial zeby poszli w rozmiar pudelek od Vity. A one nie są podobnego rozmiaru, jak te od Switcha? Jestem fanem minimalizmu, małe jest piękne, więc idealne byłyby 2cm węższe i 3cm niższe od tych Switchowych. Nie miałem obu w ręce: Edit: nie zwróciłem uwagi, te są z PSP, też ładne, a z Vity są jeszcze mniejsze: Zgadza się, te z Vity są najlepsze ever. Edytowane 11 godzin temu przez zdrowywariat 1 Cytuj
Basior 1 120 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 49 minut temu, GearsUp napisał(a): Ale jak już taki manual albo mapka się w pudełku znajduje to miło gdyby była większych rozmiarów. No ok, ale kto teraz daje. EKOLOGIA 51 minut temu, GearsUp napisał(a): Ale kto chce użyć? To indywidualna sprawa każdego developera z osobna dlatego jedne multiplatformy na Switchu 1 są bardziej udane a inne mniej. Tych co zna POTĘŻNY INSAJDER. Tyle Cytuj
iluck85 2 994 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu To ja bym wolał rozmiar pudełka 3DS. A żeby zachować rozmiar to zmienić kolor jak Sony Ps4/5. Z niebieskiego na białe. Może z czerwonego na błękitny czy tam niebieski? Na półce będzie tak samo, odróżni się tylko kolorem. Cytuj
Basior 1 120 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Inna sprawa wyjdzie crossgen - będą dwie wersje? S2 wersja będzie miała wyższą cenę? No ciekawe Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Na PS4/5 nie jest wlasnie tak ze current gen kosztuje wiecej? Cytuj
jimmy 1 423 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu No jest generalnie tak, że pudła PS5 chodzą trochę drożej niż PS4 (nawet jeśli sama gra ma darmowy upgrade do wersji PS5). Cytuj
Pierre Deck 655 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 3 godziny temu, Sebas napisał(a): Mam nadzieję, że te większe pudełka z gierkami to nieprawda i dalej będą takie malutkie <3 Tez mam taka nadzieje, bo drugi regal pod switchowe pudla mam przygotowany 1 Cytuj
Pierre Deck 655 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1700-1800zl Dobra cena dla polaka Cytuj
Pierre Deck 655 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 3 minuty temu, maciucha napisał(a): Czyli LCD Pewnie taki mocarny jak w portalu, ze nie widac, ze to w ogole lcd 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 323 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu patrząc ile kosztuje dzisiaj Switch OLED to witamy Switcha PRO, a Switcha 2 przywitamy za lat 4 1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a): Pewnie taki mocarny jak w portalu, ze nie widac, ze to w ogole lcd To Nintendo, ja bym byl ostrożny z takimi deklaracjami. Cytuj
maciucha 11 665 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Tak na serio to biorę day 1, bo na lite mimo wszystko nie gram dużo, głównie ze względu na mizerną ergonomie. 1-2h max i mam dość. Nawet botw jeszcze nie skończyłem Cytuj
GearsUp 307 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu W dniu 3.01.2025 o 11:02, Paolo de Vesir napisał(a): Xbox? Produkt premium. Nintendo? Gówno w cenie premium. W dniu 3.01.2025 o 11:11, Paolo de Vesir napisał(a): Tak, ale na premierę S2 będzie pewnie droższy niż SteamDeck, a po chuj komuś S2 jak jest SteamDeck? >Nintendo wypuszcza dobrze wycenioną konsolę >Paolo de Odklejus: 41 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): patrząc ile kosztuje dzisiaj Switch OLED to witamy Switcha PRO #logikajestkurwą Cytuj
Paolo de Vesir 9 323 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Czego nie rozumiesz w tym zdaniu? Cytuj
GearsUp 307 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Czego nie rozumiesz w tym zdaniu? Switch 2 nie będzie Switchem 2 bo cena jest za niska ale gdyby była za wysoka to są jebanymi złodziejami Cytuj
Pupcio 18 821 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nintendo jest w tak zwanym paolowym szachu. Czego nie zrobią i tak będzie źle Cytuj
Daffy 10 693 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ponoć trafił wcześniej z datami PS5pro i budzika Nintendo Cytuj
GearsUp 307 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Daffy napisał(a): Ponoć trafił wcześniej z datami PS5pro i budzika Nintendo Czytam właśnie na nintendolife, że gość który trafił z Indianą na PS5 mówi o Halo Master Chief Collection na Switcha 2 i PS5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi