KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 5 minut temu, łom napisał(a): Specyfikacja to już wyciekła lata temu xd 12 GB RAMu + nVidia Orin, na papierze okolice PS4 ale z większą ilością pamięci i DLSS żeby przeskalować gierki. Daj boże, żeby Nintendo zrobiło kiedyś grę, która wygląda jak Infamous Second Son xD. Wyobrażacie to sobie:)? Cytuj
Homelander 2 336 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 14 minutes ago, Słupek said: Kurde rdr2 przenośnie i może człowiek przezelby lcd Właśnie skończyłem przenośne RDR2, polecam Prawdę mówiąc to komu potrzebna jest ta moc? Nintendo ze swoim sprzętem cuda potrafi zrobić niezależnie od jego mocy. Multiplatformy w tym momencie Graczy nie interesują, bo są lepsze metody na ich ogrywanie. I wielokrotnie tańsze. Więc po co? Niech wypuszczą sprzęt za 350$ i będzie git Cytuj
GearsUp 302 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wyobrażacie to sobie:)? Nie wyobrażam sobie takich not dla gier Switcha 2 3 Cytuj
łom 2 061 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Nintendo to realistycznych gierek raczej nie robi ale będzie zero zaskoczenia jak Capcom zacznie portować Residenty. Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Teraz, GearsUp napisał(a): Nie wyobrażam sobie takich not dla gier Switcha 2 Chodziło o fidelity. Cytuj
Daffy 10 693 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 8 minut temu, łom napisał(a): Specyfikacja to już wyciekła lata temu xd 12 GB RAMu + nVidia Orin, na papierze okolice PS4 ale z większą ilością pamięci i DLSS żeby przeskalować gierki. Przy pełnych zegarach czyli stacjonarnie, przenośnie zablokują bankowo taktowanie by bateria się nie topiła Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Teraz, łom napisał(a): Nintendo to realistycznych gierek raczej nie robi ale będzie zero zaskoczenia jak Capcom zacznie portować Residenty. A no tak zapomniałem, od 50 lat robią tylko cukierki. Cytuj
Pupcio 18 825 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Czy to oznacza że s2 będzie miał większą moc niż sprzęt na którym działały takie gry jak tlou2, gow i rdr2? strach pomyśleć co zobaczymy na tym sprzęcie skoro ci magicy potrafili zrobić totka na kalkulatorze 1 Cytuj
Daffy 10 693 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Porty rdr2, re7,re8 xdddd ależ gruby lineup się szykuje, pewnie wszystko w cenach premierowych xddd Bankowo będą też oba ff7, square pisało że optymalizuje Rebirth pod steam decka więc pewnie jednocześnie ogarnia wersję na S2 Ciekawe czy devom w tych portach będzie się chciało i opłacało wrzucać je na pojemniejsze nośniki czy wzorem S1 8gb na karcie, a resztę ciągnij z neta piękny kawalerze Cytuj
Paolo de Vesir 9 324 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 10 minut temu, Homelander napisał(a): Multiplatformy w tym momencie Graczy nie interesują, bo są lepsze metody na ich ogrywanie. I wielokrotnie tańsze. Więc po co? Pewnie żeby nie mieć oddzielnych sprzętów. Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Czy to oznacza że s2 będzie miał większą moc niż sprzęt na którym działały takie gry jak tlou2, gow i rdr2? strach pomyśleć co zobaczymy na tym sprzęcie skoro ci magicy potrafili zrobić totka na kalkulatorze Gamefreak na pewno wykorzysta moc konsoli xD. Cytuj
GearsUp 302 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu 13 minut temu, Homelander napisał(a): Multiplatformy w tym momencie Graczy nie interesują, bo są lepsze metody na ich ogrywanie. I wielokrotnie tańsze. Więc po co? To czemu teraz niektóre multiplatformy sprzedają się najlepiej na Switchu 1? A co pomyśleć jak wyjdzie nowa konsola. Cytuj
janol 433 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu A może taka cena bo dock tym razem trzeba będzie dokupić osobno ? XdddddBez kitu, tak będzie. Zrobią Lite z opcją rozbudowy. EditOczywiście zabezpieczając się jakoś przed zwykłymi dockami. Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 godziny temu, Daffy napisał(a): Ponoć trafił wcześniej z datami PS5pro i budzika Nintendo To było do przewidzenia, że nie ogłoszę Switcha 2 wcześniej, jak dzień po premierze sztosa Cytuj
Homelander 2 336 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 7 minutes ago, Daffy said: Porty rdr2, re7,re8 xdddd ależ gruby lineup się szykuje, pewnie wszystko w cenach premierowych xddd Bankowo będą też oba ff7, square pisało że optymalizuje Rebirth pod steam decka więc pewnie jednocześnie ogarnia wersję na S2 Ciekawe czy devom w tych portach będzie się chciało i opłacało wrzucać je na pojemniejsze nośniki czy wzorem S1 8gb na karcie, a resztę ciągnij z neta piękny kawalerze Dokładnie. Dlatego na Nintendo tylko exy 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 324 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 5 minut temu, GearsUp napisał(a): To czemu teraz niektóre multiplatformy sprzedają się najlepiej na Switchu 1? A co pomyśleć jak wyjdzie nowa konsola. Nie ma takich multiplatform. Za to na pęczki jest przykładów exów 2nd party które się nie sprzedały - wynik 1.3 miliona Astal Chaina czy 1 milion Bayonetty 3 jest żałośnie wręcz słaby. Proporcjonalnie do ilości sprzedanych konsol jest wręcz fatalny i czuję w kościach, że wielu developerów może się od Nintendo odwrócić. Cytuj
grzybiarz 10 340 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 9 godzin temu, pawelgr5 napisał(a): Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Niekoniecznie takie same. NDS mial slot na swoje gry jak i gry z GBA. Mogą być dwa sloty. Cytuj
ogqozo 6 603 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Rozwala mnie zawsze u tych leakerów, że posiedli wiedzę na temat najważniejszych sekretów firmy, zdradzają informacje za które mogą pójść do pierdla na 150 lat, a nigdy nie mogą podać żadnego konkretnego faktu, jakiegoś konkretnego tytułu ani niczego, czego nie można sobie po prostu wymyślić randomowo. Zawsze to są jakieś daty, najpopularniejsze domysły z twittera i z gier: "będzie nowa Zelda, nowy Metroid, i nowy Asasyn". Nie wiem, tytuł nowej gry, albo podtytuł serii. Te rzeczy dziwnym trafem jakoś nigdy nie przeciekają, nic konkretnego nigdy nie trafia do ich szpiegowskich uszu. Zawsze te "leaki" to są typu: wiem wszystko...powiem wam, że będzie nowy Mario, będzie Mario Kart 9, będzie Smash Ultimate 2, będzie Metroid Prime 4, będzie Silksong, będzie port [bardzo znana gra]. Nigdy żaden tytuł nie jest leakowany i jest even stulecia. Cena? Otóż zdradzę wam, że będzie taka, jaka najwięcej ludzi w internecie pisze, że będzie. Wyposażenie? O ła, zdradzę wam sekret, że będzie można kupić pokrowiec, kontroler i kartę pamięci. Ważne informacje. Skoro i tak ludzie w internecie kopiują cokolwiek, to mogliby ci leakerzy chociaż pisać coś ciekawego. Nie wiem, że wyjdzie symulator wędkarza od twórców Nioha. Że gra będzie miała tytuł Super Mario Harvesty i Mario będzie miał konewkę. Że dodatkowy przycisk służy do emisji zapachów (wszystko inne jest 100% pewne od leakerów, eksperci tutaj już komentują jakie to konsola ma elementy wszystkie, tylko nikt z nich nie chce przypadkiem powiedzieć, co ten sławetny nowy przycisk robi, co za zbieg okoliczności lol). Że premiera początkowo tylko w Australii. Nie wiem, cokolwiek ciekawego. Nie kusi ich? Wiem z tego tematu od dawna, że jeszcze "Final Fantasy Mario RPG" było 100% potwierdzone przez leakerów (tych którzy wyjawili że na 100% będzie prezentacja konsoli któregoś tam września 2024), też tytułu ani nic nie dano, bo kurde trudno było odczytać na kartce nabazagranej od Miyaomoty... tak że spoko, nie będzie tylko Mario Karta. Dosłownie ten sam koleś, Lucia Fanatic, tutaj już nas informował dawno temu, że nowe Switche na 100% zostaną zaprezentowane na początku października. No, kiedyś któryś z nich z czymś trafi... Który to już raz to zdanie piszę w tym dziale lol. Już wszystko wyobrażąlne że ci leakerzy leaknęli, więc siłą rzeczy któryś trafi, rok ma tylko 365 dni. 1 Cytuj
Słupek 2 193 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 21 minut temu, Homelander napisał(a): Właśnie skończyłem przenośne RDR2, polecam Prawdę mówiąc to komu potrzebna jest ta moc? Nintendo ze swoim sprzętem cuda potrafi zrobić niezależnie od jego mocy. Multiplatformy w tym momencie Graczy nie interesują, bo są lepsze metody na ich ogrywanie. I wielokrotnie tańsze. Więc po co? Niech wypuszczą sprzęt za 350$ i będzie git no wiem, wiem odkąd odkryłem switcha rok temu xd zakochałem się w przenośnym graniu. a taki rdr2 pod kocobluza Cytuj
GearsUp 302 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie ma takich multiplatform. 2 Cytuj
łom 2 061 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 14 minut temu, Daffy napisał(a): Przy pełnych zegarach czyli stacjonarnie, przenośnie zablokują bankowo taktowanie by bateria się nie topiła Wiadomo ale zegary też raczej będą wyższe niż w Switchu 1 i patrząc na tabelkę nVidii Orin na Wiki i porównując do wszystkiego wychodzi że przenośnie powinno wyjść ~1 TFLOPS a w Docku 2, Czyli na papierze 3x mocniejszy Switch 1, w Docku lepiej niż PS4 przenośnie słabiej niż PS4 ale okolice tej konsoli więc GTA6 czy Alan Wake 2 bym się nie spodziewał ale już RE4 Remake jak najbardziej. 1 Cytuj
Daffy 10 693 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, łom napisał(a): Wiadomo ale zegary też raczej będą wyższe niż w Switchu 1 i patrząc na tabelkę nVidii Orin na Wiki i porównując do wszystkiego wychodzi że przenośnie powinno wyjść ~1 TFLOPS a w Docku 2, Czyli na papierze 3x mocniejszy Switch 1, w Docku lepiej niż PS4 przenośnie słabiej niż PS4 ale okolice tej konsoli więc GTA6 czy Alan Wake 2 bym się nie spodziewał ale już RE4 Remake jak najbardziej. Z portami pewnie będzie prosta sprawa - to co spoko ogarnia deck będzie dość łatwe do ogarnięcia na S2, to z czym deck sobie nie radzi raczej nie poradzi sobie S2 Co do docka, jestem skłonny uwierzyć że 2000 to będzie cena za samą konsolę, będą też bundle np za 2400 z dockiem albo on sam do kupienia za 600. Cytuj
Ukukuki 7 262 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Pierwszą wersję Switcha w Japonii dało się kupić bez docka. Cytuj
pawelgr5 1 548 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Godzinę temu, grzybiarz napisał(a): Niekoniecznie takie same. NDS mial slot na swoje gry jak i gry z GBA. Mogą być dwa sloty. Ja tylko o pudełkach pisałem a nie o slotach w konsoli. Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie ma takich multiplatform. Za to na pęczki jest przykładów exów 2nd party które się nie sprzedały - wynik 1.3 miliona Astal Chaina czy 1 milion Bayonetty 3 jest żałośnie wręcz słaby. Proporcjonalnie do ilości sprzedanych konsol jest wręcz fatalny i czuję w kościach, że wielu developerów może się od Nintendo odwrócić. Czy Ty Paolo masz jakiś uraz do Nintendo, odrzucili twoje CV? xD Choć nie zaprzeczę, że najlepiej na konsolach Nintendo sprzedają się gry od Nintendo, zawsze tak było, a wiesz dlaczego? Bo tworzą najlepsze gry w branży Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi