Pupcio 18 934 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Gdyby to była prawda to skończyłbyś zelde totk Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia @zdrowywariat Raczej zwykła akcja reakcja na pierdolenie giry, sekciarza który jest już tak głęboko w swoich przekonaniach, że nie zauważa nawet jak bardzo daleko jest od prawdy. Trochę jak naciskanie palcem na siniaka, jest w tym jakaś perwersyjna ciekawość reakcji. Co do Switcha 2? Brak oczekiwań, Switch bardzo szybko mi się znudził, z większym zaciekawieniem wracam do 3DSa, a realnie ostatnia konsola przenośną Nintendo którą byłem zajawiony niemiłosiernie był DS którego dostałem ze wspaniałym Mario Kart DS będąc jeszcze nastolatkiem. Bolączki i zarzuty które mam do Switcha rozwiązały przenośne PC i obecnie czekam na to co pokaże Valve albo któryś z konkurentów, a chociaż FOMO bywa we mnie silne i nowa konsola na rynku to zawsze ekscytujące wydarzenie tak dopóki nie zobaczę przenośnego Metroida 2D to S2 zwyczajnie nie zamierzam kupić. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia (edytowane) @Pupcio a w platformówkach nie mają sobie równych @Paolo wybacz, ale nie jestem do końca przekonany, kto na ten siniak naciska xD Edytowane 10 stycznia przez zdrowywariat Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia 16 minut temu, zdrowywariat napisał(a): @Paolo wybacz, ale nie jestem do końca przekonany, kto na ten siniak naciska xD i tu jest najlepsze - nie wie tego żaden z nas takie ying i yang spierdolenia Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): i tu jest najlepsze - nie wie tego żaden z nas takie ying i yang spierdolenia Czyli Ty sobie zdajesz z tego sprawę, ale nic z tym nic nie robisz, a Gears jedzie na nieświadomce, nie wiem co gorsze Cytuj
Daddy 4 261 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia 5 godzin temu, Daffy napisał(a): Ponoć trafił wcześniej z datami PS5pro i budzika Nintendo 1200zl tanio jak na przenośny nowy sprzęt, aż za tanio z drugiej strony niektórzy liczą na mocniejszą konsole a to nintnedno dla których liczą się niedzielni gracze i dzieci a nie kilka osób którzy chcą grafiki. A co jeśli będą dwie wersje Switcha, budżetowa w stylu lite, ekranem LCD i wersja pro z oled i lepszymi bebechami Cytuj
voi tekku 126 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia z podatkiem 1420zl czyli pewnie jakies 1600 ostatecznie bo czemu nie (choc na szybko sprawdziłem i 2017 mozna bylo kupic switcha na premiere za 1450zl co dawało nawet mniej niz oficjalna cena + podatek)... yyy, no nie ma szans. Ten leak to jakieś randomowe strzały, wg niego prezentacja w piątek a premiera w poniedzialek, juz to widze. Gry na premiere, tutaj już bezpieczne wybory, coś od Nintendo (cos czego dawno nie było a co sie dobrze sprzedalo, hmm) i port dużej gry (mozna losować, RDR2, Elden Ring, Final Fantasy VII). IMO wysryw jak wiele innych. Juz abstrahując, mi się akurat w MK9 na premiere nie chce wierzyć, pomimo wielkiej sprzedaży 8, to raczej nie jest gra dla której kupuje się konsole. Tego typu gry zawsze postrzegalem jako dodatek, a nie core. Zdziwię się jesli grą startową nie będzie nowe 3D Mario. Cytuj
GearsUp 331 Opublikowano 11 stycznia Autor Opublikowano 11 stycznia 9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): i tu jest najlepsze - nie wie tego żaden z nas takie ying i yang spierdolenia Jest róznica w dyskutowaniu w temacie Switcha 2 nad losami nowej konsoli a regularnym odwiedzaniem CW i napyerdalaniem tam gówno postami we wszystko co nie ma na sobie znaczka X. Fanatykiem nie jestem, dla mnie idealnie gdyby każda konsola posiadała fajny wygląd, kulturę pracy oraz przede wszystkim dobre gierki. 1 Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia 13 godzin temu, Daddy napisał(a): 1200zl tanio jak na przenośny nowy sprzęt, aż za tanio z drugiej strony niektórzy liczą na mocniejszą konsole a to nintnedno dla których liczą się niedzielni gracze i dzieci a nie kilka osób którzy chcą grafiki. A co jeśli będą dwie wersje Switcha, budżetowa w stylu lite, ekranem LCD i wersja pro z oled i lepszymi bebechami Dolar stoi za ponad 4 zł, więc z podatkiem bliżej 1.800 zł To i tak niewiele przy najpopularniejszych pocket PC. Cytuj
devilbot 3 770 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia 1800zł śmiesznie mało. Ten klap Square kupuje za tyle cyfrowe edycje super ultimate deluxe dragonballi i innych gier. 7 Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia A ten Metroid to będzie crossgen? Cytuj
Daddy 4 261 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia 15 minut temu, SnoD napisał(a): Dolar stoi za ponad 4 zł, więc z podatkiem bliżej 1.800 zł To i tak niewiele przy najpopularniejszych pocket PC. To jest kanadyjski dolar Don mniej niż 3zł 1 Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Tak myślałem w sumie, czemu ludzie w ogóle piszą że ten "leaker" "wyleakował" cokolwiek o Alarmo. Nic takiego w ogóle nie było pisane w necie, a ogłoszenie przez Nintendo budzika wszyscy przyjęli z zaskoczeniem. Czemu nagle to jest takie ważne i poważne jak są jakieś dyrdymały, a gdy ogłosił ten budzik, to nikt tego w ogóle nie komentował mając taką konkretną wiedzę z wyprzedzeniem. Więc musiałem sprawdzić, co tam było napisane konkretnie. Otóż... to "wyleakowanie Alarmo" to jest to samo co pisałem xD. Dosłownie ten sam post. Ten koleś (albo ten bot do generowania postów) napisał, że będzie nowy Switch ogłoszony na początku października (nie było też żadnej daty, tylko październik). Nowy Switch, dwa modele, za 400 dolarów itd. To był ten post, tyle. Jakimś cudem, miłośnicy "leaków" do dzisiaj powtarzają, że w ten sposób koleś "trafnie wyleakował datę ogłoszenia Alarmo, bo przecież napisał że będzie ogłoszony nowy hardware od Nintendo". Co ludzi tak ciągnie do takich opowiastek. 1 Cytuj
GearsUp 331 Opublikowano 11 stycznia Autor Opublikowano 11 stycznia W końcu ktoś coś trafi i obwieszczony zostanie mesjaszem. Ja zamiast wrzucania leaków wolę wrzucać demaskujące newsy jak ten Genki. O samym Mario 3D na premierę to już ja tutaj pisałem jakieś 2-3 lata temu bo to się wydaje najbardziej prawdopodobną opcją. Cytuj
Hubert249 4 287 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Jak myślicie, jak będzie z dostępnością w dniu premiery. Da radę to dostać? czy chuje scalprzy, wszystko wykupią? Cytuj
voi tekku 126 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia niby temu też N zwleka żeby naprodukowac by nie zabrakło Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Samo uważanie że takie coś jest warte weryfikacji i banowanie kogoś za oczywisty żart już jest śmieszne lol. Łatwiej zrozumieć poglądy forumowiczów, widząc jak zapalenie się jarają czymś, czego cała historia to dosłownie "ktoś to wstukał na klawiaturze i kliknął wyślij" lol. Ja też mam leaka, dokument z prezentacji który wyciekł (od kolesia który leaknął kiedyś, że niedługo będzie katastrofa naturalna w Kalifornii, tak że pewne źródło), kurde jestem oburzony że Nintnedo znowu mnie rozczarowało tworząc taką konsolę, pora napisać 20 postów srania się o to jak złe to jest, że takie są fakty, wredne gnoje z Nintendo, muszę płakać jacy są źli Cytuj
KrYcHu_89 2 453 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Jedno jest pewne Nintendo pozwie wszystkich leakerów i potem wtrąci ich do lochów, a rodziny pozabija. Cytuj
kotlet_schabowy 2 787 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia (edytowane) 6 godzin temu, Hubert249 napisał(a): Jak myślicie, jak będzie z dostępnością w dniu premiery. Da radę to dostać? czy chuje scalprzy, wszystko wykupią? To nie 2020, jeśli nawet czegoś chwilowo zabraknie, to zaraz wróci. No ale jak komuś z jakichś dziwnych przyczyn faktycznie zależy na tym, żeby mieć sprzęt day one, no to od tego są pre ordery. Edytowane 12 stycznia przez kotlet_schabowy 1 Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Osobiście współczuję ludziom którym FOMO nie pozwala zasnąć i przepłacają u scalperów bo przecież nie można tak nie mieć day 1 zabawki dla dzieci. Plotki o residencie day 1 mogłyby akurat okazać się prawdziwe bo to nigdy na stałe ex nie będzie a chciałbym już nowego residencika. 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Tutaj to znaczy być Z A J A W K O W I C Z E M. Czyli dawać jebać się podwójnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi