Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, NemoKOF napisał(a):

A dzieci w afryce głodują :-/ Mam nadzieję, że było niesmaczne

Udzielam się charytatywnie. Kiedyś nie było mnie stać na day1 konsolę, pierwszą było PS3.

Ciekawe czy to prawda z tym podtytułem Mario Kart Rainbow Road (według plotek), bo to sugerowałoby, że nowe MK8 nie będzie, aż tak duże (nie wierzę w 48 tras). Z drugiej strony może w końcu pokusili się o adventure mode, a to byłoby coś i krok w dobrą stronę - w końcu - jeśli chodzi o tą serię.

Gdy patrzę, jak ogromne były ich niektóre gry (nie licząc kilku wpadek z Mario w tytule), choćby Smash, który jest wypchany po brzegi kontentem, to jedną z serii, która na takie potraktowanie zasługuje jest właśnie MK.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Bankowo nowy MK nie będzie gigantyczny na premierę. Zrobią z niej grę usługę z trasami w season passach, płatnymi ciuszkami do avatarow kierowców lub coś w tej deseń 

Opublikowano (edytowane)
Teraz, Daffy napisał(a):

Bankowo nowy MK nie będzie gigantyczny na premierę. Zrobią z niej grę usługę z trasami w season passach, płatnymi ciuszkami do avatarow kierowców lub coś w tej deseń 

guzik C bedzie od kamery. bedziesz robil zdjecie swojej mordy i naniesiesz ja na swoj Mii. dzieki temu bedziesz mogl grac swoja postacia, tak jak na 3DS dali te minigierki, gdzie strzelales do latajacych lbow z twarza ze zdjecia (ja akurat matce mojej zrobilem fotke i wkurwialem ja pokazujac jej, jak do niej strzelam)

Face Raider sie to nazywalo

Nintendo 3DS Face Raiders Guide - AR Games Guide - IGN

Edytowane przez Pierre Deck
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, iluck85 napisał(a):

Ale ten VoiceChat to takie live? Czy się nagrywa głosówki offline i potem wysyła jak się opłaci abonament? Co te Nintendo to ja nie wiem :newell:

Znając big N to przyciskiem C nagrywasz, a kolegów odsłuchujesz przez apkę na smartfonie

• Haha 2
  • This 1
Opublikowano

Jeszcze bym nie otwierał szampana. Nie wiadomo w jakiej formie ta wsteczna będzie. Dla mnie to mega ważne. Mam około 60 gier na Swietchu i bardzo lubie do starszych gier wracać więc mnie to zaboli jak by cokolwiek ucięli.

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Z moich źródeł doszły mnie słuchy, że Nintendo ma zamiar wprowadzić coś co nazywa się „kompatybilnością wczeczna” i podobno będzie można grać na Switchu 2 gry kupione na Switchu w eshopie. :obama: 

Oby. Chętnie bym poczytał kwik na forumku

Opublikowano

Teoretycznie od dawna mało gram, generację PS5/XSX uważam za najgorszą, a Switcha sprzedałem w poprzednim roku, ale jednak łapie mnie hype. W końcu co Nintendo to Nintendo. 

Plotkowane tytuły na pierwsze miesiące czyli Mario 3D i Mario Kart to spokojnie top 10 ulubionych serii gier, więc pewnie wjedzie day one. W zasadzie na nowe Mario Kart jaram się najbardziej, bo w 8 na WiiU i 8 Deluxe na Switchu zrobiłem grubo ponad 200 godzin i zdążyło mi się trochę znudzić. To już ponad 10 lat jak wyszła ósemka 

• Plusik 1