zdrowywariat 419 Opublikowano wtorek o 08:52 Opublikowano wtorek o 08:52 (edytowane) Godzinę temu, NemoKOF napisał(a): A dzieci w afryce głodują :-/ Mam nadzieję, że było niesmaczne Udzielam się charytatywnie. Kiedyś nie było mnie stać na day1 konsolę, pierwszą było PS3. Ciekawe czy to prawda z tym podtytułem Mario Kart Rainbow Road (według plotek), bo to sugerowałoby, że nowe MK8 nie będzie, aż tak duże (nie wierzę w 48 tras). Z drugiej strony może w końcu pokusili się o adventure mode, a to byłoby coś i krok w dobrą stronę - w końcu - jeśli chodzi o tą serię. Gdy patrzę, jak ogromne były ich niektóre gry (nie licząc kilku wpadek z Mario w tytule), choćby Smash, który jest wypchany po brzegi kontentem, to jedną z serii, która na takie potraktowanie zasługuje jest właśnie MK. Edytowane wtorek o 09:00 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 708 Opublikowano wtorek o 11:45 Opublikowano wtorek o 11:45 Bankowo nowy MK nie będzie gigantyczny na premierę. Zrobią z niej grę usługę z trasami w season passach, płatnymi ciuszkami do avatarow kierowców lub coś w tej deseń Cytuj
Pierre Deck 666 Opublikowano wtorek o 11:50 Opublikowano wtorek o 11:50 (edytowane) Teraz, Daffy napisał(a): Bankowo nowy MK nie będzie gigantyczny na premierę. Zrobią z niej grę usługę z trasami w season passach, płatnymi ciuszkami do avatarow kierowców lub coś w tej deseń guzik C bedzie od kamery. bedziesz robil zdjecie swojej mordy i naniesiesz ja na swoj Mii. dzieki temu bedziesz mogl grac swoja postacia, tak jak na 3DS dali te minigierki, gdzie strzelales do latajacych lbow z twarza ze zdjecia (ja akurat matce mojej zrobilem fotke i wkurwialem ja pokazujac jej, jak do niej strzelam) Face Raider sie to nazywalo Edytowane wtorek o 11:50 przez Pierre Deck 1 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano wtorek o 17:34 Autor Opublikowano wtorek o 17:34 Jakiś datamine, że ten dodatkowy przycisk ma służyć do voice chatu Cytuj
Daffy 10 708 Opublikowano wtorek o 17:35 Opublikowano wtorek o 17:35 W bardziej zrozumiałym języku: Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano wtorek o 17:38 Opublikowano wtorek o 17:38 Konsola do gier usług dla nastolatków. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano wtorek o 18:21 Autor Opublikowano wtorek o 18:21 Mam nadzieję, że ci co chcieli kOmsOLe z giMMicKami są teraz zadowoleni Cytuj
jimmy 1 432 Opublikowano wtorek o 18:32 Opublikowano wtorek o 18:32 extra przycisk do voice chatu ale pepper Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano wtorek o 18:33 Opublikowano wtorek o 18:33 Voicechat Jebani geniusze, jak oni na to wpadli? Cytuj
Daddy 4 260 Opublikowano wtorek o 18:40 Opublikowano wtorek o 18:40 Nintendo lider gaasów? Mają duże predyspozycje do dymania graczy na hajs, jest możliwe. Cytuj
iluck85 2 995 Opublikowano wtorek o 19:12 Opublikowano wtorek o 19:12 Ale ten VoiceChat to takie live? Czy się nagrywa głosówki offline i potem wysyła jak się opłaci abonament? Co te Nintendo to ja nie wiem Cytuj
pawelgr5 1 568 Opublikowano wtorek o 19:16 Opublikowano wtorek o 19:16 Uuuu nadrabiają generacje Xboxa 360. Tej maszyny innowacji juz nic nie zatrzyma 1 Cytuj
iluck85 2 995 Opublikowano wtorek o 19:18 Opublikowano wtorek o 19:18 No jak dorzucą do tego wora OSIĄGNIĘCIA, to jak Zenek Martyniuk- OSZALEJĘ. Cytuj
pawelgr5 1 568 Opublikowano wtorek o 19:21 Opublikowano wtorek o 19:21 No nie wiem nie wiem, tyle nowych GIMMICKÓW to nie wiem czy reaktor by wytrzymał. 3 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano wtorek o 19:21 Autor Opublikowano wtorek o 19:21 Nie dla global achivków i dziwek robiących z tego wyścigi, achievmenty wbudowane w grę - jak najbardziej. 2 Cytuj
jimmy 1 432 Opublikowano wtorek o 19:28 Opublikowano wtorek o 19:28 16 minut temu, iluck85 napisał(a): Ale ten VoiceChat to takie live? Czy się nagrywa głosówki offline i potem wysyła jak się opłaci abonament? Co te Nintendo to ja nie wiem Znając big N to przyciskiem C nagrywasz, a kolegów odsłuchujesz przez apkę na smartfonie 2 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano wtorek o 19:29 Opublikowano wtorek o 19:29 Z moich źródeł doszły mnie słuchy, że Nintendo ma zamiar wprowadzić coś co nazywa się „kompatybilnością wczeczna” i podobno będzie można grać na Switchu 2 gry kupione na Switchu w eshopie. Cytuj
pawelgr5 1 568 Opublikowano wtorek o 19:31 Opublikowano wtorek o 19:31 Jeszcze bym nie otwierał szampana. Nie wiadomo w jakiej formie ta wsteczna będzie. Dla mnie to mega ważne. Mam około 60 gier na Swietchu i bardzo lubie do starszych gier wracać więc mnie to zaboli jak by cokolwiek ucięli. Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano wtorek o 19:33 Opublikowano wtorek o 19:33 3 minutes ago, Paolo de Vesir said: Z moich źródeł doszły mnie słuchy, że Nintendo ma zamiar wprowadzić coś co nazywa się „kompatybilnością wczeczna” i podobno będzie można grać na Switchu 2 gry kupione na Switchu w eshopie. Oby. Chętnie bym poczytał kwik na forumku Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano wtorek o 19:34 Opublikowano wtorek o 19:34 Nie będzie wstecznej=brak zakupu. Proste jak budowa cepa Cytuj
Daffy 10 708 Opublikowano wtorek o 19:45 Opublikowano wtorek o 19:45 Campus tylko dla abonamentowcow, nie każda gra będzie to wspierać i nie będzie cross-chatu Cytuj
funditto 673 Opublikowano wtorek o 19:46 Opublikowano wtorek o 19:46 Teoretycznie od dawna mało gram, generację PS5/XSX uważam za najgorszą, a Switcha sprzedałem w poprzednim roku, ale jednak łapie mnie hype. W końcu co Nintendo to Nintendo. Plotkowane tytuły na pierwsze miesiące czyli Mario 3D i Mario Kart to spokojnie top 10 ulubionych serii gier, więc pewnie wjedzie day one. W zasadzie na nowe Mario Kart jaram się najbardziej, bo w 8 na WiiU i 8 Deluxe na Switchu zrobiłem grubo ponad 200 godzin i zdążyło mi się trochę znudzić. To już ponad 10 lat jak wyszła ósemka 1 Cytuj
pawelgr5 1 568 Opublikowano wtorek o 19:47 Opublikowano wtorek o 19:47 To akurat nie problem. W okolicach 2045 będzie pewnie już integracja z Discored. Poczekam Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano wtorek o 19:56 Opublikowano wtorek o 19:56 Hype jest zawsze, a potem przychodzi rzeczywistość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi