Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Hype jest zawsze, a potem przychodzi rzeczywistość.

To prawda, miała być epicka eksploracja kosmosu a skończyło się na podróży między ekranami ładowania i wymarłych planetach

• Haha 8
Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dobra, czy tylko ja mam problemy z rozszyfrowaniem tego co jest tutaj napisane? Pokażemy Switcha 2 ale nie pokażemy Switcha 2 jako sprzętu?

A możę to...

ŻARCIK

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dobra, czy tylko ja mam problemy z rozszyfrowaniem tego co jest tutaj napisane? Pokażemy Switcha 2 ale nie pokaże Switcha 2 jako sprzętu?

Ja pierdole xd

• Haha 1
  • This 1
Opublikowano

CPU 1 GHz w docku? Tak niskich prędkości to nawet w najtańszych telefonach się nie spotyka i nie pokrywa się z wpisanym Arm Cortex-A78C który 3x szybciej śmiga. Nie klei się ten przeciek bo to by oznaczało minimalnym wzrost w stosunku do Switcha 1 i mega kłopoty w multiplatformach nawet takich które śmigały na PS4/XOne.

Opublikowano

Eh no wlasnie dlatego otwieranie tematu przed oficjalna zapowiedzia od Nintendo to byl glupi pomysl :/ Ktos pamieta mniej wiecej o ktorej godzinie przewaznie nintendo informowalo o nadchodzacym Direct? 

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

Eh no wlasnie dlatego otwieranie tematu przed oficjalna zapowiedzia od Nintendo to byl glupi pomysl :/ Ktos pamieta mniej wiecej o ktorej godzinie przewaznie nintendo informowalo o nadchodzacym Direct? 

15 albo 16

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Tak sobie teraz myślę, że jeśli w tym roku dostaniemy nowe części:

- Mario Kart

- Mario 3D

- Metroid Prime

- Pokémon Legends 

i do tego jakąś grę dla casuali w stylu 12 Switch/Nintendo Land/Wii Sports to będzie to dobry rok startowy. Trochę jak ten 2017 dla Switcha 

Edytowane przez funditto