Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogą zrobić tak jak ze Switchem. Pierwszy trailer pokazywał Zeldę BoTW, Skyrima, Mario Odyssey,Mario Kart 8 Deluxe i Splatoon 2, ale nie wiedzieliśmy czy to nowy Splatoon, Mario i Mario Kart, a Bethesda nie chciała do końca przyznać czy na pewno Skyrim wyjdzie na Switcha 

Opublikowano
8 minut temu, Patapon napisał(a):

Czyli Switch 2 w handheldzie to 1/5 Roga Ally. Nie no jaranko. 

Zgadza się, będziesz mógł grać 5x dłużej zamiast odkładać konsolę po 30 minutach 

• Minusik 2
Opublikowano

Jak na wersję pro konsoli switch, która ma wreszcie wyświetlać upscalowane 4k na tv to konfiguracja ujdzie. Na prawdziwego nextgena Nintendo z nowymi gimmickami zaczekamy pewnie kolejne 7lat

Opublikowano
12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No i co? Mówiłem, bez gier. 

To zależy, bo może Odysey 2 i cyberpunk się wyświetli w tle, więc bez gier, ale z grami

Kurde ja bym chciał też pare indyków, co za mocne na słicza. Plus hm nowe Mario. Co oni mogę w takiej stylistyce dać lepszego? Żeby aż tak ruszyło.

Opublikowano

Pierwsza prezentacja Switcha tez zawierala tylko urywki gier bez oficjalnych zapowiedzi. Dopiero pozniej to wszystko bylo wyjasniane. Wystarczy ze puszcza jakies video z grami i bedzie wiadomo na co tam czekamy.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Basior napisał(a):

To zależy, bo może Odysey 2 i cyberpunk się wyświetli w tle, więc bez gier, ale z grami

Kurde ja bym chciał też pare indyków, co za mocne na słicza. Plus hm nowe Mario. Co oni mogę w takiej stylistyce dać lepszego? Żeby aż tak ruszyło.

No jak nie będzie nawet zajawki offscreen w revealu, to będzie skandal na miarę napędów w Perfectblue i kilka osób skasuje konta. 

Opublikowano
1 minutę temu, Basior napisał(a):

Co oni mogę w takiej stylistyce dać lepszego? Żeby aż tak ruszyło.

Jakiś multiverse ze wszystkimi postaciami Nintendo w open world.

Opublikowano
13 minut temu, Mari4n napisał(a):

Mnie najbardziej interesuje wsteczna, i czas pracy na baterii. Gry prędzej czy później się pojawią.

Myślę, że trzymać się będą chlubnej tradycji gdzie sprzęt rozwijający pomysł poprzedniczki miał pełną, fizyczną wsteczną.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Myślę, że trzymać się będą chlubnej tradycji gdzie sprzęt rozwijający pomysł poprzedniczki miał pełną, fizyczną wsteczną.

Też mi się tak wydaje, ale mimo wszystko poczekam na oficjalne info. Może nowe nowe carty będą miały taki wystający fragment jak te z 3DS-a.

Opublikowano

No dla mnie też bateria i wsteczna najważniejsze kwestie. O gry w przyszłości jestem spokojny. Ta swiczowa bateria była całkiem okej więc jak chociaż utrzymają ten wynik to nie będę marudził

Opublikowano
11 minut temu, Daffy napisał(a):

Była ok bo układ był z kartofla, miała 4310mAh

SD ma niewiele lepszą bo 5200mAh i na taką trzeba się nastawiać w Switchu 2

Opublikowano

Deck ma baterie 5300 przy maksymalnym poborze 15watt. Pytanie ile przenośnie będzie brał switch2 bo baterie będzie mieć pewnie podobną. Rog Ally też ma podobną baterie ale ma tryb co przenośnie bierze 25Watt i dlatego czasem zjada ją całą w 30min