Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano środa o 15:01 Opublikowano środa o 15:01 Nastała w 2017 kiedy Nintendo postanowiło, że kieszonsolka nie musi się przecież mieścić w kieszeni. 1 Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano środa o 15:02 Opublikowano środa o 15:02 Coś Ci się pomyliło Paolo bo Nintendo Switch to konsola hybrydowa a nie kieszonsolka 1 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 15:09 Autor Opublikowano środa o 15:09 Jak sobie przypomnę mojego czarnego Gameboy Pocketa i jak go musiałem upychać żeby się zmieścił do kieszeni to może i lepiej, że ta era się skończyła. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano środa o 15:11 Opublikowano środa o 15:11 8 minut temu, Pupcio napisał(a): Coś Ci się pomyliło Paolo bo Nintendo Switch to konsola hybrydowa a nie kieszonsolka mistrzowie z Nintendo stworzyli sprzęt hybrydowy - na którym granie stacjonarne to katorga, a konsoli nie można zmieścić do kieszeni 2 2 1 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 15:16 Autor Opublikowano środa o 15:16 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): mistrzowie z Nintendo stworzyli sprzęt hybrydowy - na którym granie stacjonarne to katorga, a konsoli nie można zmieścić do kieszeni Nie wierzysz mi, że tak było? Autentycznie mam takie wspomnienie z tą konsolką, jak wrócę z pracy to poszukam na strychu może coś z niej jeszcze zostało, może to przez to, że byłem mniejszy miałem mniejsze kieszenie w spodniach no ale takie wspomnienie mi zostało w głowie. Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano środa o 15:21 Opublikowano środa o 15:21 3 godziny temu, Basior napisał(a): 15 albo 16 Czyli trzeba jeszcze poczekać do następnego tygodnia xD Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano środa o 15:32 Opublikowano środa o 15:32 Tyle są warte te wasze wycieki i insajderzy Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano środa o 15:41 Opublikowano środa o 15:41 Niektórzy się przynajmniej dorobią na tej szopce, która nintendo serwuje 1 Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano środa o 15:43 Opublikowano środa o 15:43 10 minut temu, Pupcio napisał(a): Tyle są warte te wasze wycieki i insajderzy Co Ty gadasz! W maju ma być Star Fox Grand Prix xD Cytuj
Basior 1 129 Opublikowano środa o 15:50 Opublikowano środa o 15:50 W nocy będzie xd Spoiler Może xd Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano środa o 15:54 Opublikowano środa o 15:54 Myślę, że ogłoszenia nie ma, bo nadzorują czy Donkey Kong dojedzie w końcu do Perfect Blue. 1 Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano środa o 15:56 Opublikowano środa o 15:56 xD Miyamoto san w siedzibie conquest w czeskiej pradze oczekuje na przedstawiciela polskich prywaciarzy Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 16:06 Autor Opublikowano środa o 16:06 Miyamoto to osobiście powinien przylecieć do CH Landu. Nikt tak nie dba o dobro polaków nintendziaków jak Dawid robiąc nocne premiery Cytuj
pawelgr5 1 568 Opublikowano środa o 17:27 Opublikowano środa o 17:27 Aj chcialbym zobaczyc jak ktos w US rzuca pudełko z podpisem ze w kolorze Negro :banderas: Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano środa o 17:33 Opublikowano środa o 17:33 Ten mockup pudełka krąży po sieci już jakiś czas. Śmieszne te przecieki. Cytuj
ogqozo 6 609 Opublikowano środa o 18:43 Opublikowano środa o 18:43 LOOKS LIKE LEGIT BOX Prawie równo wkleili jakieś obrazki pokazujące ważny business case konsoli że, eee, ma R1 i R2, wygląda legitnie. (Swoją drogą te boczne obrazki są przeklejane od czasów, gdy jeszcze "leak" wyglądu całej reszty wyglądał zupełnie inaczej lol, przecież wali po oczach nawet w tej "leakowej" jakości obrazka że joycony mają kompletnie inny kształt niż na obrazku z przodu, wygląda legitnie). Wy serio nie możecie uwierzyć co tak naprawdę w ogóle znaczy słowo "leak" cnie. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 18:56 Autor Opublikowano środa o 18:56 (edytowane) @Paolo de Vesir patrz jaki badboy, za małolata ten bydlak ledwo mi się mieścił w kieszeni, musiałem go dociskać. Cieszę się, że Nintendo poszło w innym kierunku i oni chyba też bo Switch jako hybryda okazał się wielkim sukcesem, jako kieszonsolka nie miał prawa go osiągnąć Edytowane środa o 19:09 przez GearsUp 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano środa o 19:23 Opublikowano środa o 19:23 27 minut temu, GearsUp napisał(a): @Paolo de Vesir patrz jaki badboy, za małolata ten bydlak ledwo mi się mieścił w kieszeni, musiałem go dociskać. Cieszę się, że Nintendo poszło w innym kierunku i oni chyba też bo Switch jako hybryda okazał się wielkim sukcesem, jako kieszonsolka nie miał prawa go osiągnąć ale co to ma do rzeczy? ostatnią konsolą faktycznie przenośną jest Vita Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 19:38 Autor Opublikowano środa o 19:38 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): ale co to ma do rzeczy? Twoja reakcja na to jak napisałem, że mi się gameboy nie mieścił po kieszeniach. Nie zgadzasz się z tym, że to dobrze, że era konsolek kieszonkowych się skończyła czy o co chodzi? Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano środa o 19:40 Opublikowano środa o 19:40 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Twoja reakcja na to jak napisałem, że mi się gameboy nie mieścił po kieszeniach. Nie zgadzasz się z tym, że to dobrze, że era konsolek kieszonkowych się skończyła czy o co chodzi? Po prostu znów nie odpowiadasz na coś kompletnie niezwiązanego z tym co piszę i przedstawiasz decyzję Nintendo jako zawsze słuszną. Minusy za takie posty to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 19:43 Autor Opublikowano środa o 19:43 Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Po prostu znów nie odpowiadasz na coś kompletnie niezwiązanego z tym co piszę i przedstawiasz decyzję Nintendo jako zawsze słuszną. Minusy za takie posty to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. Nie chodzi o odpowiedź ale reakcję na tego posta: 4 godziny temu, GearsUp napisał(a): Jak sobie przypomnę mojego czarnego Gameboy Pocketa i jak go musiałem upychać żeby się zmieścił do kieszeni to może i lepiej, że ta era się skończyła. Chcę ze wszystkich sił poznać tok rozumowania co ci się nie spodobało. Może zbyt wiele wymagam i to jest po prostu choroba ale dam szansę Cytuj
addhoc 65 Opublikowano środa o 19:45 Opublikowano środa o 19:45 (edytowane) Tak, wiem... Edytowane środa o 20:17 przez addhoc 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi