Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał(a):

Coś Ci się pomyliło Paolo bo Nintendo Switch to konsola hybrydowa a nie kieszonsolka :gigabeta:

mistrzowie z Nintendo stworzyli sprzęt hybrydowy - na którym granie stacjonarne to katorga, a konsoli nie można zmieścić do kieszeni 

• Plusik 2
  • Haha 2
  • Minusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

mistrzowie z Nintendo stworzyli sprzęt hybrydowy - na którym granie stacjonarne to katorga, a konsoli nie można zmieścić do kieszeni 

Nie wierzysz mi, że tak było? Autentycznie mam takie wspomnienie z tą konsolką, jak wrócę z pracy to poszukam na strychu może coś z niej jeszcze zostało, może to przez to, że byłem mniejszy miałem mniejsze kieszenie w spodniach no ale takie wspomnienie mi zostało w głowie.

Opublikowano

LOOKS LIKE LEGIT BOX

image.png.f5091036a610b01e0e191d222499331e.png

image.png.dc736f2d256151bd9837a78a2d76c632.png

Prawie równo wkleili jakieś obrazki pokazujące ważny business case konsoli że, eee, ma R1 i R2, wygląda legitnie. (Swoją drogą te boczne obrazki są przeklejane od czasów, gdy jeszcze "leak" wyglądu całej reszty wyglądał zupełnie inaczej lol, przecież wali po oczach nawet w tej "leakowej" jakości obrazka że joycony mają kompletnie inny kształt niż na obrazku z przodu, wygląda legitnie).

Wy serio nie możecie uwierzyć co tak naprawdę w ogóle znaczy słowo "leak" cnie. 

Opublikowano (edytowane)

@Paolo de Vesir patrz jaki badboy, za małolata ten bydlak ledwo mi się mieścił w kieszeni, musiałem go dociskać. Cieszę się, że Nintendo poszło w innym kierunku i oni chyba też bo Switch jako hybryda okazał się wielkim sukcesem, jako kieszonsolka nie miał prawa go osiągnąć

image.thumb.jpeg.3bf13bee5968a59e10c0b87cd1d25fc3.jpeg

Edytowane przez GearsUp
  • Minusik 1
Opublikowano
27 minut temu, GearsUp napisał(a):

@Paolo de Vesir patrz jaki badboy, za małolata ten bydlak ledwo mi się mieścił w kieszeni, musiałem go dociskać. Cieszę się, że Nintendo poszło w innym kierunku i oni chyba też bo Switch jako hybryda okazał się wielkim sukcesem, jako kieszonsolka nie miał prawa go osiągnąć

image.thumb.jpeg.3bf13bee5968a59e10c0b87cd1d25fc3.jpeg

ale co to ma do rzeczy? ostatnią konsolą faktycznie przenośną jest Vita

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

ale co to ma do rzeczy?

Twoja reakcja na to jak napisałem, że mi się gameboy nie mieścił po kieszeniach. Nie zgadzasz się z tym, że to dobrze, że era konsolek kieszonkowych się skończyła czy o co chodzi?

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Twoja reakcja na to jak napisałem, że mi się gameboy nie mieścił po kieszeniach. Nie zgadzasz się z tym, że to dobrze, że era konsolek kieszonkowych się skończyła czy o co chodzi?

Po prostu znów nie odpowiadasz na coś kompletnie niezwiązanego z tym co piszę i przedstawiasz decyzję Nintendo jako zawsze słuszną. Minusy za takie posty to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Po prostu znów nie odpowiadasz na coś kompletnie niezwiązanego z tym co piszę i przedstawiasz decyzję Nintendo jako zawsze słuszną. Minusy za takie posty to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. 

Nie chodzi o odpowiedź ale reakcję na tego posta:

4 godziny temu, GearsUp napisał(a):

Jak sobie przypomnę mojego czarnego Gameboy Pocketa i jak go musiałem upychać żeby się zmieścił do kieszeni to może i lepiej, że ta era się skończyła.

Chcę ze wszystkich sił poznać tok rozumowania co ci się nie spodobało. Może zbyt wiele wymagam i to jest po prostu choroba ale dam szansę